e Newsletter
.
1

  Az egész hírlevél linkje: http://www.civiljutub.info/index.php?option=com_content&view=article&id=79:hirlevel-20100401&catid=45:hirlevelek-civiljutub&Itemid=92 

(Lécci vegyél fel minket a biztonságos levélküldők listájára, a levélre kattintva, jobb gomb, majd hozzáadás a biztonságos források listájához. Ekkor "teljes pompájában" jelenik meg a hírlevél, és legközelebb már nem kell kattintgatni semmit. A levelet a civil videómegosztó küldte, melynek gazdái ugyanolyan civil szervezetek - CivilFilm Egyesület, Dorogi Környezetvédelmi Egyesület -, mint amilyen a tiéd. Előre is köszönjük :)

Tisztelt Civil Barátunk,

Egy kérésünk van hozzád. A CivilJutub.hu nap mint nap azon dolgozik, hogy ismertté tegye a magyar civil szervezetek munkáját. Nap mint nap megkeressük a civilek videóit a YOUTUBE videómegosztón, majd azon melegében feltesszük az egyesületek, alapítványok kisfilmjeit  a CivilJutub.hu (www.civiljutub.hu) civil videómegosztóra. Honlapunkat jelenleg havonta 6-8 ezren látogatják, napi 600 civil szervezeteket bemutató videót tekintenek meg rajta. Most arra kérünk téged, te is hasonló módon segíts nekünk a civil videómegosztó ismertebbé tevésében.  Kérésünk: ha van honlapotok, tegyétek fel rá, ezt az cikket, mely egy érdekes interjú a civil szervezetek videómegosztójának főszerkesztőjével.

A cikk közvetlen linkje:

http://www.civiljutub.info/index.php?option=com_content&view=article&id=78:civil-videomegoszto-interju-a-fszerkesztvel&catid=39:civiljutubhu-bemutatasa&Itemid=29

A cikk - Word-formátumban - egyben letölthető

>>> INNEN <<<


Civil videómegosztó – interjú a főszerkesztővel

 

„A CivilJutub.hu-n készül a hazai civil szervezetek első videó-adatbázisa, melynek segítségével a szervezetek bemutathatják magukat és tevékenységüket a társadalomnak”, ez az egymondatos definíciója a civil videómegosztónak – tudtuk meg Nádor Tamástól, a CivilJutub.hu főszerkesztőjétől.  Mire jó egy civil videómegosztó, hány civil videó terem egy hónapban, mit hibáznak el a „civil videósok”, hány egyesület, alapítvány „videómegosztózik” napjainkban, mit tervez 2010-re a civil videómegosztó – íme néhány a kérdéseink közül, amelyekre választ kaptunk interjúnkban.

 

(A cikk szabadon terjeszthető, online, vagy papíros megjelenésre. Kérdés esetén, kérem hívja a 06 30 480 1145-öt, vagy küldjön e-mailt az \n This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd. drótposta-címre. Külön megköszönjük, ha megjelenés esetén elküldi a megjelent cikk linkjét a jelzett e-mail címre Köszönjük előre is! A cikk - Word-formátumban - egyben letölthető >>> INNEN <<< )

Bővebben...

 

Az alábbiakban a CivilJutub.hu  civil szervezeti videómegosztó (két közhasznú, nonprofit egyesület működteti) tájékoztató levelét olvashatják. A videópályázat végső beadási határideje 2010. 04. 30-adika.

A hírlevél küldése tájékoztatási célt szolgál, leiratkozni a levél alján lehet, egy kattintással.  A CivilJutub.hu civil videómegosztón naponta jelennek meg azok az egyesületiCivilJutub.hu, alapítványi videók (és csak ezek), amelyeket készítőik a youtube.com-ra tettek fel. Az oldal napi frissítésű, terveink között az szerepel, hogy két-három hetente küldünk Önöknek egy válogatást az érdekesebb, fontosabb egyesületi, alapítványi videókból, így Ön és/vagy szervezete pontosan tudni fogja, mit csinálnak éppen "a többiek". 


CivilJutub.hu - környezettudatos videó-pályázat

A CivilJutub.hu civil szervezeti videómegosztó (www.civiljutub.hu; működtetik: Dorogi Környezetvédelmi Egyesület és CivilFilm Egyesület) VIDEÓ-PÁLYÁZATOT hirdet.

   A pályázatra beadott videónak környezetvédelmi tudatosságot formálónak kell lennie.
   Pályázni 2010. január 1. és április 30. között készült videókkal lehet.
   A videó-pályázat beadásának (feltöltésének) végső határideje 2010. április 30.
   A pályázati felhívást egyben letöltheted >>> INNEN

   A pályázati kiírás linkje (azaz ez a cikk) pedig >>> ITT <<< található.

   Főnyeremény – videó-kamera

   YOUTUBE-RÓL VIDEÓFELTÖLTÉS

Felhasználóink pár másodperc alatt, közvetlenül a YOUTUBE-ról is feltölthetik videóikat a CivilJutub.hu-ra, úgy hogy átkerül annak címe, leírása, címkéi is. Részletek maguktól adódnak, ha bejelentkezve a "feltöltés" gombra kattintasz.


 ÜGYFÉLSZOLGÁLAT (részletekért katt IDE) 


Kézikönyv - CivilJutub.hu használati útmutató

A CivilJutub.hu Kézikönyv elkészült!!! Sok tipp, trükk, sztenderd az oldal használatához. Alább található, képekkel, linkekkel, DE egyben is letölthetitek , ha úgy jobban esik  >>>>>> LETÖLTÉS

"Felhasználási javaslat": regisztrálj, majd lépj be a CivilJutub.hu oldalra (http://www.civiljutub.hu), aztán kezd el használni ezt a kézikönyvet. Azért praktikus ez, mert ekkor mindent ki tudsz élőben próbálni, hisz a kézikönyvben lévő linkek egyből elvisznek az oldalnak arra a részére (pl. feltöltés a youtube-ról, jelszócsere, mindaz, ami itt írva vagyon), ami érdekelhet.

Hozzászólás

Bővebben...

 

 Néhány figyelemreméltó videó a CivilJutub.hu-ról

 

 

 

Üdvözlettel:

Nádor Tamás - főszerkesztő

CivilJutub.hu - www.civiljutub.hu

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

A CivilJutub.hu működtetését jelenleg támogatják:
 

Ökotárs Alapítvány


 

Hírlevél adminisztrációja, LEMONDÁSA:
[SUBSCRIPTIONS]

Hírlevél adminisztrációja, LEMONDÁSA:A:
[SUBSCRIPTIONS]

 

1
.

  CivilJutub.info

a CivilJutub.hu szöveges kiszolgáló oldala (cikkek, felhívások, pályázatok, stb.)