Brutálisan jó GOOGLE-helyezést mértünk a civil videómegosztónak 2014. 01. 21-én.

A kereső-kifejezés a "VIDEÓMEGOSZTÓ" volt.

Ami azért nem piskóta mezőny.

A CivilJutub.hu-t csak az Index videómegosztója, az indavideo.hu előzi meg (harmadikok).

A civil videómegosztó a 184 000 találat közül a NEGYEDIK HELYRE sorolja a GOOGLE.

(KÉP a cikk alján.)

 

Novemberben lépte át az évi videónézés-szám az egymilliót. Ami azt jelenti, csak 2013-ban már több mint egymillió alkalommal kattintottak rá a társadalom tagjai egy-egy civiljutubos civil szervezeti videóra. Mi ez, ha nem valami? Ezzel együtt, a világ legkisebb költségvetésével dolgozó videómegosztója a CivilJutub.hu civil videómegosztó :( Az elmúlt 3 évben összesen sem volt 0,5 M Ft bevételünk. Működésünk forintügyi alapját így - legnagyobb sajnálatukra - munkatársaink pénzügyi kizsigerelése ;) jelenti. Ehhez képest, egészen jól futunk... ha beütjük pl. a "videómegosztó" kifejezést a GOOGLE-ba, az első húsz találatból 4 db a miénk... (cikk) Mi lenne, ha a pályázatok döntéshozói esetleg pénzt is adnának munkánkhoz? Túl sok "civil találat"?

 

1.) GOOGLE találatok „videómegosztó” szóra:

 link: https://www.google.hu/#q=vide%C3%B3megoszt%C3%B3&start=0

 Eredmény, CivilJutub.hu: 2013-12-03

 Első húsz találatot vizsgálva:

A mára több mint 11 000 civil videót tartalmazó, és évi 1,1 millió videónézést (2013 = 1 153 183 videónézés) produkáló civil videómegosztó (CivilJutub.hu) teljesítményének lényege az, hogy - a videómegosztás hatékony eszközét alkalmazva - megismerteti a civil szervezetek által "termelt" anyagi, szellemi, szolgáltatási stb. javakat a társadalom tagjaival. Ezzel segíti a társadalom tagjainak a civil javakhoz  való hozzáférését, egyúttal "összehozza" a társadalom tagjait a civil szervezetekkel.

Évente 500 000 embert érünk el egy/több civil videónkkal a társadalom tagjai közül!

Hogy a társadalom tagjainak "civilvideós elérése" a lehető legegyszerűbben, leggyorsabban megtörténhessen, a civil videómegosztó rendszere, egyszerű, mint a szög.

Arra törekszünk, hogy a civilek és a társadalom tagjainak videókon keresztüli megismerkedését egyszerű, "egyablakos" rendszerben (minden lényegi információt egy videó alá hordva) valósítsuk meg.

Ezt szolgálják a keresőszempontú, videó-gazda szervezetre jellemző kulcsszókészlet létrehozása, azaz a videó-szövegezés, címkorrekciózás, kulcsszavazás - és a mintegy 4000 videó alatt megtalálható videóleírások (elérhetőségek stb.).

A két fő célcsoport tehát a civil szervezetek és a társadalom tagjai, a feladat pedig egymás elérésének, megismerésének hatékony előmozdítása.

CivilJutub.hu >> ÖSSZEFOGLALÁS & ADATOK ÖSSZEHASONLÍTÁSA >> 2011 <<>> 2012

CIVIL VIDEÓMEGOSZTÓ >> látogatottság, honlap- és videó-nézettségi adatok

ÖSSZEFOGLALVA, ÖSSZEHASONLÍTVA >> 2011-2012 EGÉSZ ÉVES ÁTLAGOK

>>> innen töltheted le <<<

ez pedig a letöltési link, ha továbbküldenéd a linket:

http://www.civiljutub.info/images/stories/

letoltesek/videonezes_stb_havi_statistika_

2011.01.01.-2012.12.31.pdf