Cikkek:

CivilJutub.hu videó-pályázat >>> LEZÁRULT!

(A PÁLYÁZAT LEZÁRULT 04. 30-ÁN.)

CivilJutub.hu Civil Videómegosztó környezettudatos videó-pályázat

(beadási határidő: április 30.!!!)

<<<=>>>  A nyertes kamerája: JVC, 2 év garanciával

Mottó: Most érdemes pályázni, mert eddig még csak egy-két érvényes (kiírásnak megfelelő) pályázati munka érkezett.

A CivilJutub.hu civil szervezeti videómegosztó (www.civiljutub.hu; működtetik: Dorogi Környezetvédelmi Egyesület és CivilFilm Egyesület) VIDEÓ-PÁLYÁZATOT hirdet.

A pályázatra beadott videónak környezetvédelmi tudatosságot formálónak kell lennie.

Pályázni 2010. január 1. és április 30. között készült videókkal lehet.

A videó-pályázat beadásának (feltöltésének) végső határideje 2010. április 30.

A pályázati felhívást egyben letöltheted >>> INNEN

A pályázati kiírás linkje (azaz ez a cikk) pedig >>> ITT <<< található.

Főnyeremény – videó-kamera - képe, lásd feljebb

PÁLYÁZÓK KÖRE

- magyarországi székhelyű civil szervezetek - közül - az egyesületek, alapítványok (illetve azok munkatársai, tagjai, önkéntesei)

- oktatási intézmények (óvoda, általános iskola, középiskola, felsőoktatási intézmény) osztályai, csoportjai

- magyar állampolgárokHA olyan videót készítenek, amely valamely alapítvány, egyesület környezetvédelmi tudatosságot formáló tevékenységét (annak egy részletét, egy konkrét programját stb.) mutatja be.

 

PÁLYÁZAT TEMATIKÁJA

A pályázatra olyan videókat várunk, amelyek témájukban, üzenetükben a környezettudatosság, a környezettudatos szemlélet, életmód, magatartás erősítésére irányulnak.

Környezettudatosság-formáló videó tematikailag lehet: éghajlatváltozás; környezet-egészségügy és élelmiszerbiztonság; városi környezetminőség; fenntartható fogyasztási szokások; biológiai sokféleség és tájvédelem; vidéki környezetminőség; terület- és földhasználat;  vizeink védelme és fenntartható használata; hulladékgazdálkodás; környezetbiztonság témákban készült videók.

 

PÁLYÁZATI KIKÖTÉSEK, a pályázati videó BEADÁSÁNAK MÓDJA

ELŐZETES MEGJEGYZÉS: 1./ a pályázatra érkezett videók rangsorolásakor nem elsősorban a videó elkészítésének – technikai értelemben vett – profizmusa fog számítani. 2./ Az alább jelzetteken túl, nincsenek más formai kikötések

- a videó hossza, maximum 10 perc

- a videó „adatvastagsága” – legfeljebb 100 MB

- feltöltés módja:

a) miután elkészítetted, először töltsd fel videódat a www.youtube.com videómegosztóra

b) ha ez megtörtént, a youtube-ra feltett videódat a CivilJutub.hu „FELTÖLTÉS” gombjának segítségével töltsd fel a CivilJutub.hu-ra (ehhez regisztrálnod kell a CivilJutub.hu-ra, csak eztán tölthetsz majd fel)

c) videódat a CivilJutub-hu-n a „VIDEÓPÁLYÁZAT” ROVATBA (a „friss videók” rovat után) töltsd fel (ha a besorolást véletlenül elrontod, később azt korrigálhatod).

d) eztán szusszanj egyet, majd a feltöltéshez képest legfeljebb 1 héttel később, készítsd el a videó rövid leírását (minimum 1000, maximum 10 000 leütés), magyarázd meg egy kicsit a videódat (ezt a CivilJutub.hu-ra való feltöltés után, belépett állapotban, a „videóim” linkre kattintva teheted majd meg) – ez is az értékelési szempontok egyike lesz

d) a sikeres feltöltés végeztével, küldd el a CivilJutub.hu-ra feltöltött videód linkjét a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. emilcímre elérhetőségeiddel, szervezeted – ha van – megnevezésével együtt (e-mail cím, mobiltelefon, ha van, vezetékes telefon).

 

SEGÍTSÉG A FELTÖLTÉSHEZ ÉS A CIVILJUTUB.HU OLDAL HASZNÁLATÁHOZ

Kézikönyv - CivilJutub.hu használati útmutató

>>> http://www.civiljutub.info/index.php?option=com_content&view=article&id=66:kezikoenyv-civiljutubhu-hasznalati-utmutato&catid=38:kezikonyv-civiljutubhu-kategoria

 

NYEREMÉNYEK

I. helyezett jutalma: HDD-s videókamera 75-80 000 Ft értékben

II. helyezett jutalma: 16 GB-os pendrive

III. helyezett jutalma: 16 GB-os pendrive

 

BŐVEBB INFORMÁCIÓ, KAPCSOLAT:

e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

mobil:   06-30-480-1145

hangüzenet, hangfájl hagyás: 06 21 385 9225

 

A programot támogatják: Norvég Civil Alap, Ökotárs Alapítvány.