Kérjük, ajánld fel adód 1%-át a CivilFilm Egyesületnekhogy továbbra is elkészíthessük Videó-séta filmjeinket

Adószámunk: 18617137-1-11 

A kedvezményezett neve:  CivilFilm Egyesület - Előre is köszönjük támogatásodat.


ITT ÉRED EL - KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉSEINKET

LÉCCI, lécci SEGÍTSETEK IDÉN IS - adótok 1 %-ával !!! :)(: !!!


Mit tegyen, hogy Egyesületünk megkapja az Ön adó 1 %-át?

CivilFilm Egyesület - adószám: 18617137-1-11

 

1. Ha EGYÉNI VÁLLALKOZÓ vagy ÁFA bevallásra kötelezett magánszemély, az eva és a kata hatálya alá bejelentkezett egyéni vállalkozó, akkor 2017.február 27-ig adhatja le adóbevallását a NAV (APEH)-nak, a bevallás részét képező önálló EGYSZA lappal együtt, vagy az erre a célra kialakított 16EGYSZA jelű önálló nyomtatványon.

2. Amennyiben MAGÁNSZEMÉLYKÉNT küldi be adóbevallását, az adó 1 %-áról a 16EGYSZA jelű nyomtatványon rendelkezhet amelyet, 2017. május 22-ig küldheti el az adóhivatalhoz.
Mindezt megteheti az ügyfélkapun keresztül elektronikusan, postai úton vagy a NAV ügyfélszolgálatain személyesen.

3. Aki nem rendelkezik ügyfélkapuval, március 15-ig postai úton, SMS-ben vagy elektronikus úton kérheti, hogy a NAV a bevallási tervezetet papíralapon, postán küldje el neki. A kérelemnek tartalmaznia kell az adózó születési időpontját és adóazonosító jelét is. A NAV a kérelem nyilvántartásba vételéről az adózó által választott kapcsolattartási formában tájékoztatja az ügyfelet.

4. Ha MUNKÁLTATÓJA készíti el és nyújtja be adóbevallását, akkor a 16EGYSZA jelű nyilatkozatot legkésőbb május 10-ig lezárt borítékban átadhatja munkáltatójának, vagy 2017. május 22-ig papír alapon, vagy elektronikusan közvetlenül eljuttathatja a NAV-nak.


Kérjük, írja be a CivilFilm Egyesület adószámát: 18617137-1-11 

 

HA AZ ADÓBEVALLÁS LEADÁSAKOR NEM RENDELKEZETT a jövedelemadó egy százalékáról…

 

Ha az adóbevallás leadásakor nem rendelkezett a jövedelemadó egy százalékáról, KÉSŐBB is lehetőség van feladni a rendelkezést; egészen 2017. május 22-ig. ügyfélkapun keresztül elektronikusan, vagy a korábbi években megszokott módon, önállóan lezárt, adóazonosító jelével ellátott postai borítékban (amelyet a ragasztást keresztezve aláírni szükséges) postán vagy a NAV ügyfélszolgálatain személyesen.

 

1.Kérjük, töltse le és nyomtassa ki  adó 1%-os nyilatkozatát:

 

2. Tegye kis borítékba és írja rá az Ön nevét, bejelentet lakcímét, adóazonosító jelét, majd a lezárt borítékot a ragasztás mentén keresztezve írja alá, hogy a rendelkezése érvényes legyen.
3. Juttassa el munkáltatójához 2017. május 10-ig vagy a bevallástól elkülönülten 2017. május 22-ig közvetlenül a NAV-hoz (APEH-hez)!
4. Önadózó, egyéni vállalkozó vagy ÁFA fizetésre kötelezett magánszemély a bevallási csomag “perforált” ívén tudja az adó 1% felajánlását megtenni.
5. KÉRJÜK, a 18617137-1-11 adószámot adja át könyvelőjének és segítse ezzel munkánkat!

 

CivilFilm Egyesület - adószám: 18617137-1-11