Megjelent a CivilJutub.hu 2013. JANUÁRI videó-hírlevele. Külön figyelmedbe ajánljuk a topvideókat (közvetlen, rövidített link - http://tinyurl.com/CJ-videovalogatas-2013-01 ). E hírlevelünkben olvashatsz összefoglalót a CivilJutub.hu 2012-es  évének látogatottsági, honlap- és videó-nézettségi adatairól is. A 2012-es és 2011-es év adatait és összehasonlítását megadtuk egy táblázatban is (.pdf fájl), melyet >>> INNEN <<< tölthetsz le.

Ha esetleg úgy gondolod, hogy adód 1 %-ának felajánlásával minket támogatnál (ránk férne :), akkor ehhez >> ITT << találod az adószámunkat, illetve egy kis beszámolót a tavaly megkapott 1 %-os felajánlásról.

Kérnénk egy szívességet is Tőled: mond el pár sorban a véleményedet a civil videómegosztóról >>> ODAUGROK <<<

TIPP: ha el akarod érni egyszerűen és archívan egy-egy régebbi hónap videóválogatását, írd be a videókeresőbe, mondjuk azt, hogy hrlm1107 - ekkor pl. megkapod a 2011 júliusi hírlevélbe kiemelt hazai szervezetek videóit.

 

CivilJutub.hu Hírlevél
2013. JANUÁR

MENÜ

VIDEÓVÁLOGATÁS - 2013 JANUÁR
BEMUTATKOZÁS >>> CivilJutub.hu
KORÁBBI hónapok videó-hírlevelei
CIVILJUTUB.INFO
LETÖLTÉSEK (pl. haszn. útmutató)
leiratkozás

Tisztelt [név] !

2010 júniustól havi egy hírlevelet küldünk ki a magyarországi civil szervezeteknek (EDDIGI HÍRLEVELEK >>> LINKJE), melyekben elküldjük a CivilJutub.hu civil videómegosztón megjelent, AZ ADOTT HÓNAPBAN szerintünk LEGÉRDEKESEBB pár tucat CIVIL VIDEÓ linkjét. Ma a magyar civilek mintegy 400 videót tesznek fel havonta a youtube.com videómegosztóra, mi - többek közt - ezeket tesszük fel a CivilJutub.hu-ra, kicsit felturbózva őket kereső-szempontból. Ezekből válogattuk ki ezt a pár tucatot, melynek a linkjét havonta elküldjük.

2011-es MUNKA > CivilJutub.hu

A civil videómegosztó – 2008 09. 24-ei indulása óta – többféle módszerrel, szisztematikusan dolgozik azért, hogy a civil videómegosztás eszközét felhasználva a TÁRSADALOM SZÉLES RÉTEGEIVEL hatásosan MEGISMERTETESSE CIVIL SZERVEZETEINK TEVÉKENYSÉGÉT. Cikkünkben röviden összefoglaljuk 2011. évi tevékenységünket.

>> BŐVEBBEN <<


KERESŐ-TIPP: ha el akarod érni egyszerűen egy régebbi hónap videóválogatását, írd be a videókeresőbe (oldal teteje), mondjuk azt, hogy hrlm1107 - ekkor pl. megkapod a 2011 júliusi hírlevélbe kiemelt hazai szervezetek videóit.


Rádió interjú a CivilJutub.hu főszerkesztőjével - az interjút az marosvásárhelyi Erdély FM Rádió (www.erdelyfm.hu) készítette 2011. február 4-én. > BŐVEBBEN <<


A CivilJutub.hu Kézikönyv: magyarázatok az oldal használatához képekkel, linkekkel, DE: egyben is letölthetitek , ha úgy jobban esik >>> LETÖLTÉS


HÍRLEVÉL-FELIRATKOZÁS

(KATTINTS RÁ)


LEIRATKOZÁS

A CivilJutub.hu Videó-hírlevélről >> ha nem vagy hírlevél közelben ÉS tudod az email-címet, amire kapod a videó-hírlevelet.

a) >>> KATTINTS IDE <<<

VAGY

b) küldj egy mélt, ha nem találod az email-címedet a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

c) AZONNALI LEIRATKOZÁSHOZ - az utolsó videó után találod meg a linket.


IMPRESSZUM

ELÉRHETŐSÉGEINK :

Nádor Tamás – szerkesztő

CivilJutub.hu civil videómegosztó

mobil: 06-30-480-1145

T/F: 06-21-382-9225

(hangfájl-hagyása ezen)

e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

honlap: www.civiljutub.hu

 


CivilJutub.hu 2012-es számai: honlap- és videónézettség

Összefoglaljuk pár szóban, ami fontos. A Civil Videómegosztó (CV, Civiljutub.hu) társadalmi hasznosságát ha egy mérőszámba sűrítjük, akkor a lényeg az, hány videót néztek meg az oldalon. 2011-ben 906 435, 2012-ben 1 144 114 videó-nézést regisztráltunk. Ez 2011-hez képest 26 %-os növekedés. Tovább bontva: 2012-ben átlagosan havonta 94 050 videót néztek meg a CV-ón, míg naponta 3135-öt.  Érdekességként: a napi videónézés-szám (éves átlagban) 2009-ben 164 volt, 2010-ben 1569, 2011-ben 2483.

Persze, vannak ennél csúnyább számaink is. 2011-ben több videót került fel az oldalra (3185 db), mint 2012-ben (1947 db). Ennek okát prózában úgy fogalmazhatnánk meg: akkor még volt támogatott projektünk, viszont 2011 szeptemberétől nincs. Ehhez képest a majd' kétezer feltett videó, plusz a majd' hatszáz videó-leírás talán nem is olyan rossz. Persze, ha nagyon optimisták szeretnénk lenni, és erősen keressük az összefüggéseket, voltaképpen kijelenthetjük, hogy továbbra is kapunk állami támogatást, hisz' mindkét munkatársunk, aki a projekten az elmúlt 4-5 évben dolgozik bezsebeli havonta az ún. "aktív korúak ellátását", ami számszerűsítve 22.800 Ft-ot jelent minden egyes magyar hónapban. Erre persze nem tudjuk igénybe venni az ún. családi SZJA kedvezményt, ami pl. 2 gyerek után havi 20 000 Ft lenne, mert az az önkéntes munka után nem jár - de ennek is megvan a maga - lelkiismereti - haszna: így legalább nem érezzük kellemetlenül attól magunkat, hogy a gyerekeinkre költjük a szegények elől elsíbolt adóforintjainkat.  

BŐVEBBEN: a CV 2012-es és 2011-es statisztikai adatait ennél jóval bővebben megadtuk egy táblázatban is (.pdf fájl), melyet >>> INNEN <<< tölthetsz le.


1 % - CivilFilm Egyesület + Civil Videómegosztó

Kérjük, ajánld fel adód 1%-át szervezetünknek (CivilFilm Egyesület), hogy továbbra is működtethessük a CivilJutub.hu civil videómegosztót! Adószámunk: 18617137-1-11  A kedvezményezett neve : CivilFilm Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Fogyasztóvédelmi Egyesület. Előre is köszönjük támogatásodat.

A rendelkező nyilatkozat az alábbi linkről letölthető (küldd tovább, tedd közzé, ha gondolod :) 

http://www.civiljutub.info/images/stories/adomanygyujtes_civilfilm/1_sz_NYILATKOZAT_es_adoszam_CIVILFILM_EGYESULET.doc

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉSEINKET ELÉRED ITT - http://www.civiljutub.info/index.php?option=com_content&view=category&id=43&Itemid=90

KIS BESZÁMOLÓ A TAVALYI FELAJÁNLÁSOKRÓL: tavaly (2012) 39-en ajánlottátok fel a CIVILFILM EGYESÜLETNEK adótok 1 %-át, amit 2012. októberében meg is kaptunk. Összesen ez 160 411 Ft volt. Ez csodás összeg, ugyanis az ezt megelőző évben még csak 18 513 Ft-nyi felajánlás érkezett. 2012-ben ez volt az összes bevételünk - mert pályázati pénzhez nem jutottunk. A pénzt működési költségekre (internet, telefon, kis értékű tárgyi eszköz beszerzés, iroda-bérleti díj) költöttük, bért, személyi juttatást, ilyesmiket nem fizettünk belőle - egyébként nálunk most mindenki önkéntes. LÉCCI, SEGÍTSETEK IDÉN IS - adótok 1 %-ával!

Köszönettel (s ha kell további információval)

Nádor Tamás István - elnök - CivilFilm Egyesület | e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. | teló: 06 30 480 1145


SZÍVESSÉG KÉRÉSE - írj pár sornyi véleményt rólunk (sügős :)

Egy támogatás elnyeréséhez nagy szükségünk lenne arra, hogy megírjátok PÁR SORBAN CSUPÁN (de lehet ez több is, sőt...), hogy esetleg van-e pozitív (lehet persze negatív is) véleményetek a civil videómegosztóról. Miért tartjátok hasznosnak, szerintetek miért jó, hogy van ilyen (vagy egyáltalán, hogy jó).

HOGY TEHETEM EZT MEG? - nyitottunk ehhez egy véleményoldalt, melyet >> INNEN << érhetsz el. Nincs más teendőd, mint HOZZÁSZÓLÁS FORMÁJÁBAN leírod pár sorban, amit fontosnak tartasz a CivilJutub.hu-ról. Ha nem titok, kérünk arra, hogy add meg nevedet, szervezeted nevét is a hozzászólásban.

Ha nem nyilvánosan akarod ezt közölni, írj nekünk az info KUKAC civiljutub.hu e--mail címre, ekkor az oldalon nem jelenik meg a véleményed, s nem kerül később se nyilvánosságra, kizárólag a reménybeli támogatónak mutatjuk meg.


2013. januári statisztika - VIDEÓNÉZÉSEK SZÁMA: összesen a hónapban 78 470, azaz 2013. januárjában NAPONTA 2531 db civil szervezeti videót néztek meg a felhasználók a civil videómegosztón. Az oldal látogatottsága e hónapban átlépte a tízezret, 2013 januárjában összesen 10 324-en látogattak el hozzánk.


TIPP: ha el akarod érni egyszerűen és archívan egy-egy régebbi hónap videóválogatását, írd be a videókeresőbe, mondjuk azt, hogy hrlm1207 - ekkor pl. megkapod a 2012 júliusi hírlevélbe kiemelt hazai szervezetek videóit.


GOOGLE-KERESŐ a CivilJutub-hu-n

Beépítettük a CivilJutub.hu oldalba a Google keresőjét. Ezzel sokféle keresést végezhetsz a civiljutub.hu oldalon. Pl. megadhatsz több szót, és a kereső megkeresi az oldalon, hogy van-e olyan videó, amelyikben mindegyik vagy éppen a legtöbb megadott kifejezés megtalálható... Sokan használják, próbáld ki te is :)


FACEBOOK + TWITTER LINKEK A VIDEÓK FÖLÖTT: minden videó bal felső sarka fölött FB & TW megosztó linket helyeztünk el


TOPVIDEÓK - 2013 január

 
 • video picVilágújdonság - GOSPEL KÓRUST szervez a NEM ADOM FEL ALAPÍTVÁNY ...
 • 2013-ban lesz az első fellépés - mondta el Bolyki Balázs...

  NEM ADOM FEL ALAPÍTVÁNY – BEMUTATÁS, üzenet

  A Nem Adom Fel Alapítvány a „Mindenki elég g...
 • szavazat 1 Star megnézték: ( 61 ) időtaratam: ( 00:13:42 ) feltöltve: 24-01-13
 • kulcsszavak: Nemadomfel Együttes, Jobb velünk a világ!,...
 
 • video picMagyar Élelmiszerbank Egyesület - bemutatkozás, átláthatóság (v...
 • MAGYAR ÉLELMISZERBANK EGYESÜLET - BEMUTATÁS

  A Magyar Élelmiszerbank Egyesület egy non-profit szervezet, amelynek célja, hogy az információgyűjtés és publicitás eszközeivel kapcsolatot ...
 • szavazat 1 Star megnézték: ( 21 ) időtaratam: ( 00:01:27 ) feltöltve: 26-01-13
 • kulcsszavak: Magyar Élelmiszerbank Egyesület éelmiszer ...
 
 • video picFenyőfadíszítés - Romák Egerszalókért Egyesület - Fenyőfadís...
 • Romák Egerszalókért Egyesület - Fenyőfadíszítés 2012 karácsony

  CJ.hu megjegyzés - FACEBOOK OLDALUK: https://www.facebook.com/egyesulet.romakegerszalokert
 • szavazat 1 Star megnézték: ( 86 ) időtaratam: ( 00:09:43 ) feltöltve: 20-01-13
 • kulcsszavak: Romák Egerszalókért Egyesület Fenyőfadí...
 
 • video picGyermekvédelem felsőfokon - Kothencz János - NEUMAN GÁBOR EGYÉBK�...
 • NEUMAN GÁBOR EGYÉBKÉNT Vendég: Kothencz János az ÁGOTA - Állami Gondoskodásban Élő és Veszélyeztetett Fiatalok Támogatásáért Országos Kiemelten Közhasznú Alapítvány Alapítója é...
 • szavazat 1 Star megnézték: ( 112 ) időtaratam: ( 00:34:56 ) feltöltve: 10-01-13
 • kulcsszavak: ágota Kothencz János ÁGOTA Kothencz János...
 
 • video picKerekesszékes szépségkirálynő, Varga Katalin, a 2012-es győztes....
 • Varga Katalin szépségkirálynő - Miss Colours Hungary. Varga Katalin, a Miss Colours Hungary 2012 évi győztesétől megtudtuk a szépségversenyen történő részvétel hihetetlen élmény volt ...
 • szavazat 1 Star megnézték: ( 34 ) időtaratam: ( 00:00:26 ) feltöltve: 28-01-13
 • kulcsszavak: Kerekesszékesekért Alapítvány Miss _Colo...
 • video picBEMUTATKOZÁS - A rák ellen, az emberért, a holnapért Alapítvány ...
 • honlapjuk: www.rakellen.hu

  Szeretettel üdvözöljük! Daganatos betegséget diagnosztizáltak Önnél, vagy családtagjánál? Információt keres, vagy már túlságosan is sokat talált az ...
 • szavazat 1 Star megnézték: ( 54 ) időtaratam: ( 00:02:08 ) feltöltve: 06-01-13
 • kulcsszavak: rák daganat Daganatos betegség A rák ellen...
 

2013 JANUÁR legérdekesebb videói

 • video pic
 
 • video pic
 • Terápiás kutya - Rudolf, a rénszarvas szerepében - Kékcsillag Seg...
 • 2012 december 7. - Az ózdi Bolyky Tamás Általános Iskola és a Kékcsillag Segítőkutyás Egyesület különleges, közös produkcióval kedveskedett az intézmény alsós tanulóinak Mikulás al...
 • szavazat 1 Star megnézték: ( 47 ) időtaratam: ( 00:06:10 ) feltöltve: 06-01-13
 • kulcsszavak: ózdi Bolyky Tamás Általános Iskola Kékcs...
 
 • video pic
 
 • video pic
 • Fuss a PCOS ellen! - a 27. SPAR Maratonon, 2012. 10. 07. - PCOS Szív�...
 • A PCOS elleni harc egyik legfontosabb eleme a rendszeres mozgás. A láb pedig mindig kéznél van :)

  Köszönjük a részvételt azoknak, akik a SPAR Maratonon futottak és gyalogoltak a PCOS ügy...
 • szavazat 1 Star megnézték: ( 57 ) időtaratam: ( 00:03:05 ) feltöltve: 07-01-13
 • kulcsszavak: PCOS Szívügy Alapítvány honlap pco-szindr...
 
 • video pic
 
 • video pic
 • Jótékonysági koncertet szerveztek az Élet-Esély Autistákat segí...
 • Jótékonysági koncertet szerveztek az Élet-Esély Autistákat segítő Egyesület javára

  tags: jótékonysági koncert, Élet-Esély Autistákat segítő Egyesület, kozármisleny, autizmus, au...
 • szavazat 1 Star megnézték: ( 16 ) időtaratam: ( 00:04:37 ) feltöltve: 09-01-13
 • kulcsszavak: jótékonysági koncert Élet-Esély Autistá...
 
 • video pic
 
 • video pic
 • Arrabona Polgárőr Egyesület 2012 év legszebb pillanatai (videó ...
 • Arrabona Polgárőr Egyesület 2012 év legszebb pilanatai

  Arrabona Polgárőr Egyesület, 2012 év legszebb pillanatai, polgárőrség, polgárőr, önkéntes
 • szavazat 1 Star megnézték: ( 72 ) időtaratam: ( 00:03:26 ) feltöltve: 10-01-13
 • kulcsszavak: Arrabona Polgárőr Egyesület 2012 év leg...
 
 • video pic
 
 • video pic
 • Keskeny Márk lakást kapott - S.O.S Közhasznú Alapítvány (videó ...
 • Keskeny Márk lakást kapott:)

  Az SOS Szolgálat Alapítvány 1996-ban alakult fonyódi székhellyel, immáron tizenhárom éve küzd az alapító okiratában meghatározott céljaiért, a csak kü...
 • szavazat 1 Star megnézték: ( 74 ) időtaratam: ( 00:03:02 ) feltöltve: 10-01-13
 • kulcsszavak: SOS Szolgálat Alapítvány Keskeny Márk la...
 
 • video pic
 • Speciális kutyaiskola viselkedészavaros kutyáknak - Cerberos Állat...
 • Gyermekekért Családi Nap 2. rész | Kárpátok Egyesület - Mézes Dorottya (5:15-tól - CJ.hu)Cerberos Állatvédő Egyesület, kutyaiskola bemutatója, Peonza bemutató, verseny és eredményhirde...
 • szavazat 1 Star megnézték: ( 71 ) időtaratam: ( 00:19:40 ) feltöltve: 15-01-13
 • kulcsszavak: Mézes Dorottya Cerberos kutyaiskola Mézes D...
 
 • video pic
 • Mosolygó Kórház Alapítvány - bemutatkozás (videó publikálva: 2...
 • http://www.facebook.com/mosolygokorhaz

  www.mosolygokorhaz.hu

  A Mosolygó Kórház célja javítani a beteg gyerekek kedélyállapotát, hangulatát a kórházi gyógyulásuk során.
  Köszönet...
 • szavazat 1 Star megnézték: ( 84 ) időtaratam: ( 00:01:41 ) feltöltve: 15-01-13
 • kulcsszavak: Mosolygó Kórház Alapítvány www.mosolygok...
 
 • video pic
 • Búcsúzik a Baktalórántháza Önkormányzati Tűzoltó Egyesület (...
 • Búcsúzik a Baktalórántháza Önkormányzati Tűzoltóság 5 év után.
  Baktalórántházán már több mint 80 esztendeje, 1925 óta van önkéntes tűzoltó egyesület, amely azóta is, szinte f...
 • szavazat 1 Star megnézték: ( 18 ) időtaratam: ( 00:06:10 ) feltöltve: 15-01-13
 • kulcsszavak: Baktalórántháza Önkormányzati Tűzoltós...
 
 • video pic
 • Családi rend-szer: felépülő függők élettörténetei II. rész, ...
 • „Családi -rend-szer", avagy „elég jó szülők, elég jó családok", a család, mint erőforrás..."- címmel indított programot a Drogprevenciós Alapítvány. A programot megnyitó fórumon ...
 • szavazat 1 Star megnézték: ( 107 ) időtaratam: ( 00:41:43 ) feltöltve: 15-01-13
 • kulcsszavak: Drogprevenciós Alapítvány drog függő fel...
 
 • video pic
 • Önkéntes Munka Magyarországon Konferencia - Czike Klára - Önként...
 • Önkéntes Munka Magyarországon Konferencia
  Czike Klára - Összegzés, következtetések
  Budapest, 2012.11.13.
  Önkéntes Központ Alapítvány
  Az Önkéntes Központ Alapítvá...
 • szavazat 1 Star megnézték: ( 20 ) időtaratam: ( 00:04:53 ) feltöltve: 15-01-13
 • kulcsszavak: Önkéntes Központ Alapítvány ÖKA Önkén...
 
 • video pic
 • Száva László, a Roma-Magyar Kézfogás Alapítvány vezetője a TV2...
 • Száva László a Supermokkában - 2013.01.03. - Száva László, a Roma-Magyar Kézfogás Alapítvány vezetője 2013.01.03-án a TV2 Supermokka c. műsorának vendége volt.

  A műsorvezetőkkel ...
 • szavazat 1 Star megnézték: ( 260 ) időtaratam: ( 00:07:39 ) feltöltve: 17-01-13
 • kulcsszavak: Száva László Roma-Magyar Kézfogás Alapí...
 
 • video pic
 • Napközi - Fogd a Kezem Alapítvány (videó publikálva: 2013.01.09....
 • „Fogd a Kezem” Alapítvány 1991-ben alakult azért, hogy segítséget nyújtson azoknak az értelmi fejlődésükben mérsékelten vagy súlyosan akadályozott fiataloknak, akik nagykorúvá vál...
 • szavazat 1 Star megnézték: ( 18 ) időtaratam: ( 00:07:52 ) feltöltve: 17-01-13
 • kulcsszavak: Fogd a Kezem Alapítvány értelmi fejlődés...
 
 • video pic
 • REX Komáromi Állatvédő Egyesület - Bemutatkozó kisfilm (videó p...
 • Cím: "Boldog Befejezés"
  Adószám: 18610783-1-11
  Készítette: Hoványi Zsolt
  Zene: Mika

  tags: REX Komáromi Állatvédő Egyesület, Bemutatkozó kisfilm, bemutatkozás, kutya, macska, állat...
 • szavazat 1 Star megnézték: ( 79 ) időtaratam: ( 00:04:21 ) feltöltve: 17-01-13
 • kulcsszavak: REX Komáromi Állatvédő Egyesület Bemutat...
 
 • video pic
 • Élménypedagógia - Szombathely Gyermekek Jövőjéért Alapítvány ...
 • Szombathely Gyermekek Jövőjéért Alapítvány élménypedagógiai képzése - 2013

  képző honlapja: www.kalandokesalmok.hu
  kapcsolat

  Bányai Sándor
  Telefon: 06-30/982-3322
  Fax: 06 1/29...
 • szavazat 1 Star megnézték: ( 17 ) időtaratam: ( 00:04:05 ) feltöltve: 17-01-13
 • kulcsszavak: Kalandok és Álmok Szakmai Műhely Szombathe...
 
 • video pic
 • A kutyás terápia bemutatása - Kékcsillag Segítőkutyás Egyesüle...
 • Egyesületünket 2012-ben alapítottuk azzal a céllal, hogy állatok, elsősorban kutyák bevonásával segítsük hátrányos helyzetű emberek életminőségét javító kulturális és egészség�...
 • szavazat 1 Star megnézték: ( 90 ) időtaratam: ( 00:04:30 ) feltöltve: 19-01-13
 • kulcsszavak: Kékcsillag Segítőkutyás Egyesület vizs...
 
 • video pic
 • 2. Magyar Hadsereg emlékére - Hadtörténelmi Kulturális Egyesület...
 • Hetven évvel ezelőtt kezdődőtt a szovjet áttörés a doni fronton, mely a 2. Magyar Hadsereg katasztrófájával végződött. Ekkor mintegy százhúzezer katona veszett oda, magyar részről.
  ...
 • szavazat 1 Star megnézték: ( 66 ) időtaratam: ( 00:03:24 ) feltöltve: 19-01-13
 • kulcsszavak: Hadtörténelmi Kulturális Egyesület 2. Mag...
 
 • video pic
 • Ózdi Kerékpáros Egyesület 2012-es éve (videó publikálva: 2013.0...
 • A képekből összeállított videóban az Ózdi Kerékpáros Egyesület 2012-ben elért eredményei és az azokat elérő versenyzőket láthatjátok.

  Fotók: Babka Szabolcs, Orliczki Attila, Dand...
 • szavazat 1 Star megnézték: ( 99 ) időtaratam: ( 00:04:13 ) feltöltve: 19-01-13
 • kulcsszavak: zdi Kerékpáros Egyesület 2012-es éve oke
 
 • video pic
 • Alapítványi Bál, meghívó - Sérült Test és Értelem Harmóniá...
 • "A Sérült Test és Értelem Harmóniájáért Alapítvány" 2013 február 9-én ismét megrendezi az alapítványi bálját a miskolci Hermann Ottó Gimnázium Éttermében.
  Sok szeretettel várun...
 • szavazat 1 Star megnézték: ( 35 ) időtaratam: ( 00:01:49 ) feltöltve: 24-01-13
 • kulcsszavak: Sérült Test és Értelem Harmóniájáért ...
 
 • video pic
 • S.O.S Közhasznú Nemzetközi Alapítvány, Fonyód, bemutatkozó, bem...
 • Az SOS Szolgálat Alapítvány (CJ.hu - www.sosalapitvany.hu) 1996-ban alakult fonyódi székhellyel, immáron tizenhárom éve küzd az alapító okiratában meghatározott céljaiért, a csak külf�...
 • szavazat 1 Star megnézték: ( 35 ) időtaratam: ( 00:00:34 ) feltöltve: 24-01-13
 • kulcsszavak: S.O.S Közhasznú Nemzetközi Alapítvány so...
 
 • video pic
 • Down Egyesület - Mikulás ünnepség 2012 (videó publikálva: 2012.1...
 • Vasárnap délután tartotta a Down Egyesület hagyományos Mikulás ünnepségét az egyesület tagjai számára a nyíregyházi Csodavárban. A programon kiváló hangulat, hurka/kolbász, ínycsikl...
 • szavazat 1 Star megnézték: ( 36 ) időtaratam: ( 00:06:07 ) feltöltve: 24-01-13
 • kulcsszavak: DOWN Egyesület nyíregyháza www.downegyesu...
 • video pic
 • Önkéntesek Fala a Keleti pályaudvarnál - Önkéntes Központ Alap�...
 • Az Önkéntes Központ Alapítvány célja a magyarországi önkéntesek és az őket foglalkoztató szervezetek munkájának támogatása információval, tanácsadással és képzéssel; az önként...
 • szavazat 1 Star megnézték: ( 49 ) időtaratam: ( 00:09:12 ) feltöltve: 24-01-13
 • kulcsszavak: Önkéntes Központ Alapítvány ÖKA Önkén...
 
 • video pic
 • Idegenek az üvegházban XXIX.rész - Jövőkerék Közhasznú Alapít...
 • CJ.hu megjegyzés: Sorozat további részei a youtube-on, ezen a linken:

  http://www.youtube.com/channel/UC1ATDvj88AOfYVXHFx-spZA/videos

  A Jövőkerék Közhasznú Alapítvány azt a hosszú táv...
 • szavazat 1 Star megnézték: ( 58 ) időtaratam: ( 00:24:15 ) feltöltve: 24-01-13
 • kulcsszavak: Jövőkerék Közhasznú Alapítvány klímav...
 
 • video pic
 • A legnagyobb budapesti állatotthon - Noé Állatotthon Alapítvány -...
 • CivilJutub.hu információ

  NOÉ ÁLLATOTTHON ALAPÍTVÁNY - BEMUTATÁS

  Budapest legnagyobb állatotthonaként 1992 óta végezzük a bajba jutott, megkínzott, balesetet szenvedett állatok ment...
 • szavazat 1 Star megnézték: ( 38 ) időtaratam: ( 00:01:44 ) feltöltve: 26-01-13
 • kulcsszavak: Noé Állatotthon Alapítvány Budapest kutya...
 
 • video pic
 • Bemutatkozás, átláthatóság - Summa Artium Alapítvány, Török A...
 • CJ.hu információ: "A summa artium kifejezés egyszerre két dolgot jelent: „a művészetek összessége”, illetve a „művészetek pénze”. Mindez azt jelképezi, hogy nonprofit szervezetün...
 • szavazat 1 Star megnézték: ( 38 ) időtaratam: ( 00:01:34 ) feltöltve: 26-01-13
 • kulcsszavak: Summa Artium Alapítvány Átláthatóság T...
 
 • video pic
 • Bemutatkozó - MAGYAR ÉLELMISZERBANK EGYESÜLET (hrlm1301)
 • Élelmiszerbank általános bemutatkozó film

  MAGYAR ÉLELMISZERBANK EGYESÜLET - BEMUTATÁS

  A Magyar Élelmiszerbank Egyesület e...
 • szavazat 1 Star megnézték: ( 31 ) időtaratam: ( 00:05:23 ) feltöltve: 26-01-13
 • kulcsszavak: MAGYAR ÉLELMISZERBANK EGYESÜLET élelmiszer...
 
 • video pic
 • Leszbikusságról előadás a Brit Nagykövetségen - Labrisz Leszbiku...
 • Az Amor lesbicus a háború előtti orvosi irodalom tükrében Borgos Anna előadása

  Az előadás a homoszexualitás, ezen belül a leszbikusság magyar nyelven hozzáférhető felvilágosító sz...
 • szavazat 1 Star megnézték: ( 58 ) időtaratam: ( 00:01:04 ) feltöltve: 27-01-13
 • kulcsszavak: Labrisz Leszbikus Egyesület Háttér Társas...
 
 • video pic
 • Kerékpárláncolók Marosvásárhelyen - Mures On Bike program - Maro...
 • Székelyföld Magazin 2013.01.23. - 13. perctől - Kerékpárláncolók Marosvásárhelyen - Mures On Bike program, Gáll Sándor elnök, Marosszéki Közösségi Alapítvány

  300 kerékpárparkol�...
 • szavazat 1 Star megnézték: ( 30 ) időtaratam: ( 00:21:31 ) feltöltve: 28-01-13
 • kulcsszavak: Marosszéki Közösségi Alapítvány Mures O...

LEIRATKOZÁS vagy ADATMÓDOSÍTÁS [url:leiratkozas]Leiratkozás[/url:leiratkozas]


[url:adatmódosítás]Adatmódosítás[/url:adatmódosítás]


 

LEIRATKOZHATSZ // FELIRATKOZHATSZ

bármikor egy kattintással a hírlevélről.


Csak HAVONTA EGY LEVELET fogunk küldeni >> kérjük, mielőtt esetleg leiratkozna a hírlevélről, gondolja át >> esetleg van-e olyan ismerőse, kollégája, akit érdekelnek a civil szervezetekkel kapcsolatos események >>> és küldje el neki ezt a hírlevelet (benne a feliratkozási linkkel).


 

CIVILJUTUB.INFO >>> a ; a CivilJutub.hu "szövegerős oldala

CIVILJUTUB.INFO => EZ a CIVILJUTUB.HU (www.civiljutub.hu) civil videómegosztó szövegelős-szövegerős segédoldala. Innen majd letölteni pl. a civiljutub.hu-használattal, vagy a éppen a MovieMaker-használattal kapcsolatos cuccokat...


HASZNOS LETÖLTÉSEK a CivilJutub.hu-val kapcsolatban

Kézikönyv - CivilJutub.hu használati útmutató
Kézikönyv letöltése >>> EGYBEN
Összes hírlevél 2010 márciustól
Civil videómegosztó – interjú a főszerkesztővel - 2010 október
Bemutatkozás - stratégia - tervek - CivilJutub.hu

 

 

A CivilJutub.hu működtetését támogatták:

 

 

 CivilJutub.hu működtetését NEM támogatják:

 

NEMZETI EGYÜTTMŰKÖDÉSI ALAP

 

Partnereink, felhasználóink logói