Megjelent a CivilJutub.hu 2013. MÁJUSI videó-hírlevele. Rajtad kívül még több mint 9000-ren (hazai + határon túli civil szervezet, magánszemély, sajtómunkatárs) kapják meg :)

Pár cím kedvcsinálónak: MŰHELY-KLUB - nonprofit kerékpárszerviz és közösségi tér | WC-függőgnek, vécéavatás sörrel, kutyával | Cigány sikersztori - ROMA-SIKER Igricen | BESZÉDKÉPTELEN GYEREKEKEN SEGÍTENEK | Hezitáló kismamáknak segítenek...

Külön figyelmedbe ajánljuk a topvideókat (az egész hírlevél közvetlen, rövidített linkje - http://tinyurl.com/CJ-videovalogatas-2013-05 ).

SIKER - Erste Alapítvány Társadalmi Integrációs díj - döntőbe kerültünk (civil videómegosztó << >> CivilFilm Egyesület)

Megújult alapszabály - áprilisban módosítottuk alapszabályunkat az új civil törvénynek megfelelő formában. Egyúttal ötéves működésünknek megfelelő profiltiszta formára szabtuk azt...

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2012-ről - 2013. 05. 15-én elfogadtuk közhasznúsági jelentésünket, mely a 2012-es évről szól. 2012-ben pályázati pénz híján dolgoztunk, de ez egyelőre nem "látszódott meg" a civil videómegosztó teljesítményén :) Meglátásunk: bár a 2012-es munka „emberi erőforrás szempontból” teljesen ÖNKÉNTES ALAPÚ volt, ez fenntarthatósági szempontból hosszabb távon problémás helyzetet eredményezhet - egyúttal azonban azt is bizonyította, hogy az egyesület tagjai és vezetősége elkötelezettsége a civil videómegosztó működtetésére igen erős.

2012-es szakmai munka rövid összefoglalása - összefoglaltuk 2012-es tevékenységünk eredményeit egy külön cikkben.

 

CivilJutub.hu Hírlevéll
2013. MÁJUS

MENÜ

VIDEÓVÁLOGATÁS - 2013 MÁJUS
BEMUTATKOZÓ cikkek
KORÁBBI hónapok videó-hírlevelei
CIVILJUTUB.INFO
LETÖLTÉSEK (pl. haszn. útmutató)
leiratkozás vagy adatmódosítás

+ alapszabály & közhasznúsági jelentések

Tisztelt [név] !

2010 júniustól havi egy hírlevelet küldünk ki a magyarországi civil szervezeteknek (EDDIGI HÍRLEVELEK >>> LINKJE), melyekben elküldjük a CivilJutub.hu civil videómegosztón megjelent, AZ ADOTT HÓNAPBAN szerintünk LEGÉRDEKESEBB pár tucat CIVIL VIDEÓ linkjét. Ma a magyar civilek mintegy 400 videót tesznek fel havonta a youtube.com videómegosztóra, mi - többek közt - ezeket tesszük fel a CivilJutub.hu-ra, kicsit felturbózva őket kereső-szempontból. Ezekből válogattuk ki ezt a pár tucatot, melynek a linkjét havonta elküldjük.

2012-es MUNKA > CivilJutub.hu

A civil videómegosztó – 2008 09. 24-ei indulása óta – többféle módszerrel, szisztematikusan dolgozik azért, hogy a civil videómegosztás eszközét felhasználva a TÁRSADALOM SZÉLES RÉTEGEIVEL hatásosan MEGISMERTETESSE CIVIL SZERVEZETEINK TEVÉKENYSÉGÉT. Cikkünkben röviden összefoglaljuk 2012. évi tevékenységünket.

>> BŐVEBBEN <<


KERESŐ-TIPP: ha el akarod érni egyszerűen egy régebbi hónap videóválogatását, írd be a videókeresőbe (oldal teteje), mondjuk azt, hogy hrlm1107 - ekkor pl. megkapod a 2011 júliusi hírlevélbe kiemelt hazai szervezetek videóit.


Rádió interjú a CivilJutub.hu főszerkesztőjével - az interjút az marosvásárhelyi Erdély FM Rádió (www.erdelyfm.hu) készítette 2011. február 4-én. > BŐVEBBEN <<


A CivilJutub.hu Kézikönyv: magyarázatok az oldal használatához képekkel, linkekkel, DE: egyben is letölthetitek , ha úgy jobban esik >>> LETÖLTÉS


HÍRLEVÉL-FELIRATKOZÁS

(KATTINTS RÁ)


LEIRATKOZÁS

vagy

ADATMÓDOSÍTÁS

A CivilJutub.hu Videó-hírlevélről >> ha nem vagy hírlevél közelben ÉS tudod az email-címet, amire kapod a videó-hírlevelet.

a) >>> KATTINTS IDE <<<

VAGY

b) küldj egy mélt, ha nem találod az email-címedet a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

c) AZONNALI LEIRATKOZÁSHOZ - az utolsó videó után találod meg a linket.


IMPRESSZUM

ELÉRHETŐSÉGEINK :

Nádor Tamás – szerkesztő

CivilJutub.hu civil videómegosztó

mobil: 06-30-480-1145

T/F: 06-21-382-9225

(hangfájl-hagyása ezen)

e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

honlap: www.civiljutub.hu

 

SIKER - Erste Alapítvány Társadalmi Integrációs díj - döntőbe kerülés

Erste Alapítvány Társadalmi Integrációs díjj - döntőbe kerülés - A CivilFilm Egyesület "Civil szervezetek videómegosztójával a befogadó társadalomért" címmel adott be pályázatot az Erste Alapítvány 2013-as Társadalmi Integrációs díjára. A CivilFilm Egyesületet 1988 db Közép-Európai pályázó (köztük 501 magyar) közül tevékenysége alapján beválasztották abba a 133-as (köztük 33 magyar), döntősöknek nevezett csoportba, akik izgulhatnak azért, a 2013. 06. 27-ei bécsi ceremónián közte lesznek-e annak a 33 szervezetnek, amelyeknek pénzjutalom (min. 16  000 EUR) is jár a szervezeti elismerés mellé. Függetlenül attól, hogy kapunk-e pénzjutalmat vagy sem, megmérettetés ügyben ez ötéves működésünk tán legnagyobb elismerése - úgyhogy kéretik izgulni érettünk :)


Megújult alapszabály

Áprilisban új alapszabályt fogadott el az egyesület, pontosabban módosítottuk a korábbit, az új civil törvénynek megfelelő formában (május elején küldtük be a bíróságra, május 30-án fog várhatóan jogerőre emelkedni). Ez összecseng a régivel, csak ötévnyi működés után letisztult az egyesület profilja, így tisztábban tudtuk megfogalmazni alapcélunkat és az azt előmozdító tevékenységeket. Ez így hangzik az új alapszabályban: "az egyesület általános célja, hogy a társadalmilag sérülékeny csoportok integrációja és a fenntartható fejlődés érdekében a társadalom tagjainak gondolkodásmódján változtasson". Egyúttal így az alapcél besorolása - az új civil törvényhez tartozó végrehajtási rendelet értelmében - is megváltozott, a korábbi alapcél szerinti besorolásunk környezetvédelem volt, immár azonban az ún. kulturális tevékenység (fő tevékenység: tömegkommunikáció).


2012-es szakmai munka rövid összefoglalása

Összefoglaltuk 2012-es tevékenységünk eredményeit egy külön cikkben. Ebben leírjuk azt is, mit, hogy, miért csinálunk, minek, mi az értelme, mi az eredménye :)


ADATBÁZISKÉNT HASZNÁLD - a CivilJutub.hu-t

Minden videó fölött Google-kereső van a CV-n. Mivel a CivilJutub.hu-n sokat dolgozunk a feltett videók szövegesítésén (címkorrekció, kulcsszókészlet, szervezeti kulcsszókészletet tartalmazó videó-leírások készítése), ezért tudod adatbázisként is használni a civil videómegosztót.

Épp ennek köszönhető, hogy a CV-n sok civil videó, amelyet a YOUTUBE-on nem igazán néznek meg, nálunk nagy népszerűségnek örvend. Mert a keresők csak szavakat látnak, így csak az a videó létezik számukra, amelyhez szöveg, szavak tartoznak. És minél inkább jellemző az adott szervezetre az a szókészlet (cím, kulcsszavak, videó-leírás), amely a videóhoz tartozik, annál inkább megtalálják a keresők, pontosabban a keresőket használó emberek.

Elképesztő mennyiségű keresés zajlik a CV guglis keresőjének segítségével


ELÉRT CÉLCSOPORT-LÉTSZÁM 2012-ben (KH-I JELENTÉSBŐL)

 

 

a) 2012-ben 104 519 FELHASZNÁLÓ látogatta meg a CivilJutub.hu-t >> összesen 1 144 114 db (!) CIVIL szervezetek tevékenységét bemutató VIDEÓT NÉZTEK MEG (!)

  

b) 2012-ben HAVONTA 7757 DB – hazai és határon túli – CIVIL SZERVEZETET ÉRTÜNK EL HAVI VIDEÓ HÍRLEVELÜNKKEL (havi számok >> http://tinyurl.com/CJ-videohirlevel)

 

VIDEÓHÍRLEVÉLLEL ELÉRT SZERVEZETEK MEGOSZLÁSA: 6507 hazai; 688 romániai, 176 szerbiai, 386 szlovákiai magyar civil szervezet

  

c) 2012-ben HAVONTA 345 DB – hazai és határon túli – MÉDIÁT értünk el havi videó hírlevelünkkel (a havi számok linkje >> http://tinyurl.com/capxr3d)

 

d) KÜLSŐ LINKEKKEL ELÉRTEK SZÁMA – 300 000: a videónézések száma nem csak az oldalon generálódik, a videónézés-számláló azt is számolja, hogy a CivilJutub.hu-ra mutató külső linkeken

lévő videókat hányan nézték meg. 2012-ben 1652 külső link (85 %-ban belinkelt CJ.hu videók) mutatott a CV egy-egy videójára. Ezeken generálódik a videónézések számának 67 %-a – azaz a videnézésekből mintegy 766 000.

Feltételezhetjük, hogy a külső linkeken bonyolódó 766 000 videónézés legalulbecsültebb esetben is 300 000 ember „követte el” – azaz ezekkel a linkekkel érjük el a legnagyobb célcsoportot.

 

ÖSSZEGZÉS: ELÉRT CÉLCSOPORTOK száma így: 104 519 + 7757 + 345 + 300 000 = 412 621 FŐ

 


TIPP: ha el akarod érni egyszerűen és archívan egy-egy régebbi hónap videóválogatását, írd be a videókeresőbe, mondjuk azt, hogy hrlm1207 - ekkor pl. megkapod a 2012 júliusi hírlevélbe kiemelt hazai szervezetek videóit.


GOOGLE-KERESŐ a CivilJutub-hu-n

Beépítettük a CivilJutub.hu oldalba a Google keresőjét. Ezzel sokféle keresést végezhetsz a civiljutub.hu oldalon. Pl. megadhatsz több szót, és a kereső megkeresi az oldalon, hogy van-e olyan videó, amelyikben mindegyik vagy éppen a legtöbb megadott kifejezés megtalálható... Sokan használják, próbáld ki te is :)


FACEBOOK + TWITTER

a) FACEBOOK + TWITTER LINKEK A VIDEÓK FÖLÖTT: minden videó bal felső sarka fölött FB & TW megosztó linket helyeztünk el

b) FACEBOOK (www.facebook.com/civiljutub) + TWITTER (www.twitter.com/civiljutub) >> ezekre hetente többször kiposztoljuk az általunk legeslegfontosabbnak tartott civil videókat.


TOPVIDEÓK - 2013 MÁJUS

 
 • video picTúlnépesedés - ENSZ népesedés program - Simonyi Gyula - ClimeNews...
 • Miért fontos a Magyarok számára ez a világkonferencia? ClimeNews riport Simonyi Gyulával a BOCS Alapítvány elnökével, aki egyetlen magyar meghívottként fog résztvenni az ENSZ népesedés p...
 • szavazat  1 Star megnézték: ( 30 ) időtartam: ( 00:10:01 ) feltöltve: 21-05-13
 • kulcsszavak: BOCS Alapítvány bocs alapítvány ENSZ_n...
 
 
 • video picHezitáló kismamáknak segítenek... - Együtt az Életért Közhaszn...
 • Beszélgetés Frivaldszky Edittel

  Az "Egy közülünk" Európai Polgári Kezdeményezés célja, hogy egy millió európai polgár közvetlenül kérje fel az európai Bizottságot, hogy az Unióho...
 • szavazat  1 Star megnézték: ( 61 ) időtartam: ( 00:23:01 ) feltöltve: 10-05-13
 • kulcsszavak: Együtt az Életért Közhasznú Egyesület ...
 
 • video picWC-függőgnek, vécéavatás sörrel, kutyával - Egyesület az Inkon...
 • Nyilvános illemhelyet avattak a Lehel téri aluljáróban, aminek apropóján az Egyesület az Inkontinenciáért WC-től WC-ig tartó "Flúgos Futamot" szervezett. A versenyre mi is beneveztünk né...
 • szavazat  1 Star megnézték: ( 49 ) időtartam: ( 00:04:15 ) feltöltve: 19-05-13
 • kulcsszavak: Egyesület_az_Inkontinenciáért inkontinenc...
 
 • video picMŰHELY-KLUB - nonprofit kerékpárszerviz és közösségi tér - Men...
 • MŰHELY-KLUB ... kölykök a házban - A Műhely-Klub a Mendékház Alapítvány gondozásában működő nonprofit kerékpárszerviz és közösségi tér, ahol olyanok juthatnak kerékpárhoz, vagy ...
 • szavazat  1 Star megnézték: ( 44 ) időtartam: ( 00:03:41 ) feltöltve: 14-05-13
 • kulcsszavak: Mendékház_Alapítvány nonprofit_kerékpá...
 
 • video picCSODÁS KÖZÖNSÉGDÍJASOK - értelmi sérültek színes hangjai - Ze...
 • A Zene Mindenkié Egyesület értelmi sérülteket tanít meg közös hangszeres játékra, és koncerteken hatalmas sikert arat. Idén ők kapták a SozialMarie közönségdíját.

  Az egyesület...
 • szavazat  1 Star megnézték: ( 53 ) időtartam: ( 00:03:10 ) feltöltve: 07-05-13
 • kulcsszavak: Zene Mindenkié Egyesület Zene Mindenkié ..
 
 • video picÁllami gondozottak...EGYESÜLETE ... ismerd meg őket - Bihari_Állam...
 • Buzás Lajos, a BAGE elnöke 01:25-től (CJ.hu)

  tags: Bihari_Állami_Gondozottak_Egyesülete, bage, Debrecen, fiatal, gyerek, HAJDÚ-BIHAR, gyermek, állami_gondozott, bemutatkozás, Bihari Á...
 • szavazat  1 Star megnézték: ( 72 ) időtartam: ( 00:02:30 ) feltöltve: 03-05-13
 • kulcsszavak: Bihari_Állami_Gondozottak_Egyesülete bage ...
 
 
 • video picEmberi Jogi Tábor 2012 - Amnesty International Magyarország (videó ...
 • Az Amnesty International Magyarország szervezésében 2012. augusztus 13-16 között Budapest közelében, Csillebércen sor került első alkalommal az „Emberi Jogi Tábor" megszervezésére. A t�...
 • szavazat  1 Star megnézték: ( 72 ) időtartam: ( 00:03:20 ) feltöltve: 02-05-13
 • kulcsszavak: Amnesty International Magyarország Amnesty_...
 

2013 MÁJUS legérdekesebb videói

 
 • Parktakarítás - Majoroki Kör Egyesület, Mosonmagyaróvár (videó ...
 • Hatodik alkalommal rendezte meg a hétvégén a Majoroki Kör Egyesület a „Majorokiak a Wittmann park tisztaságáért" akcióját.

  A hulladékgyűjtésben nagy számban vettek részt az Ujhely...
 • szavazat  1 Star megnézték: ( 39 ) időtartam: ( 00:01:16 ) feltöltve: 29-04-13
 • kulcsszavak: Majoroki Kör Egyesület parktakarítás sz...
 
 • Holokauszt-vagonkiállítás Keszthelyen Élet Menete Alapítvány (vi...
 • Az Élet Menete Alapítvány holokauszt-vagonkiállítása április 22-től 26-ig látható Keszthelyen, a vasútállomáson

  http://www.monitormagazin.hu/24-ora-hirei/emberseg-es-eloitelet
 • szavazat  1 Star megnézték: ( 69 ) időtartam: ( 00:00:39 ) feltöltve: 29-04-13
 • kulcsszavak: Élet Menete Alapítvány Emlékezés_Napja ...
 
 • Uccu Alapitvány a Benedek Elek speciális szakiskolában (videó publ...
 • Uccu a Benedek Elekben - Uccu Alapitvány foglalkozása a Benedek Elek speciális szakiskolában

  NET: http://uccualapitvany.hu/

  Sosem volt még Magyarországon akkora igény
  a társadalmi gond...
 • szavazat  1 Star megnézték: ( 66 ) időtartam: ( 00:00:38 ) feltöltve: 29-04-13
 • kulcsszavak: Uccu_Alapitvány Uccu Alapitvány roma c...
 
 • MALACOSZTÁS a borsodi Ároktőn - Minden Gyerek Lakjon Jól Alapítv�...
 • Malacokat osztott a Hegedűs Zsuzsa által vezetett Minden Gyerek Lakjon Jól Alapítvány a borsodi Ároktőn. A karitatív esemény lebonyolítása nem minden érintett tetszését nyerte el. Videó...
 • szavazat  1 Star megnézték: ( 83 ) időtartam: ( 00:05:08 ) feltöltve: 30-04-13
 • kulcsszavak: Minden Gyerek Lakjon Jól Alapítvány MALAC...
 
 • Helyi termékeket népszerűsítenék - Élő Tiszáért Egyesület (v...
 • A helyi termékek népszerűsítésére indít akciót a Pannon Helyi Termék Klaszter és a Szövetség az Élő Tiszáért Egyesület és partnerszervezetik. Az országban 70-80 értékesítési pon...
 • szavazat  1 Star megnézték: ( 40 ) időtartam: ( 00:02:05 ) feltöltve: 30-04-13
 • kulcsszavak: Élő Tiszáért Egyesület helyi termék ...
 
 • Táncház Napja 2013 - Hagyományok Háza Baráti Köre Egyesület (vi...
 • Szóljon ez a nap néptáncról, népzenéről mindenkinek!2012. május 6-án éppen 40 éve volt, hogy megtartották a budapesti Liszt Ferenc téren az első táncházat, ennek apropóján a Hagyomá...
 • szavazat  1 Star megnézték: ( 50 ) időtartam: ( 00:02:19 ) feltöltve: 02-05-13
 • kulcsszavak: Hagyományok Háza Baráti Köre Egyesület ...
 
 
 • Alapítványi KALANDPARK Szeged mellett 35 HA-on - Meskete Gyermek Ala...
 • TELIN TV - Játszva mesél a Meskete 1. (2013.04.20.) - Kalandparkkal, játszva mesél a Meskete Gyálaréten.Szeged szomszédságában épült fel 3,5 hektárnyi területen egy tanyasi játékokat id...
 • szavazat  1 Star megnézték: ( 67 ) időtartam: ( 00:03:45 ) feltöltve: 03-05-13
 • kulcsszavak: Meskete Gyermek_Alapítvány Meskete Gyerm...
 
 • Áldozattá válás konferencia - Gál Kinga videóüzenete - Fehér G...
 • Gál Kinga videóüzenete a Fehér Gyűrű Egyesület 20 éves évfordulója alkalmából

  2013. április 25-én tartott szakmai konferenciát Budapesten a Fehér Gyűrű Közhasznú Egyesület. A r...
 • szavazat  1 Star megnézték: ( 55 ) időtartam: ( 00:03:56 ) feltöltve: 06-05-13
 • kulcsszavak: Fehér_Gyűrű_Egyesület Fehér Gyűrű �...
 
 • "KAMASZ-KONFERENCIA" - Ökostart Alapítvány (videó publikálva: 201...
 • Kamaszkori problémák okairól, megoldásairól szervezett konferenciát két társadalmi szervezet.

  Megszólalók: Dorgainé Botos Hedvig pszichológus, Fülöpné Gali Zsófia kuratóriumi eln�...
 • szavazat  1 Star megnézték: ( 46 ) időtartam: ( 00:01:58 ) feltöltve: 06-05-13
 • kulcsszavak: Ökostart Alapítvány kamaszok ma előad�...
 
 
 
 • Csíkszereda élővilága - ismerjük meg - Zöld SzékelyFöld Egyes�...
 • Csíkszereda növény és állatvilágát hozná közelebb az általános iskolák tanulóihoz a Zöld SzékelyFöld Egyesület.

  A gyerekek izgalmas vetélkedő során mélyíthetik el ismereteiket...
 • szavazat  1 Star megnézték: ( 41 ) időtartam: ( 00:01:40 ) feltöltve: 10-05-13
 • kulcsszavak: ZÖLD SZÉKELYFÖLD EGYESÜLET hulladék ...
 
 
 • Down-szindrómások Rómában - Down Egyesület, Nyíregyháza (videó...
 • Az AIPD, a Római Down Egyeület az Európai Down Egyesület támogatásával (EDSA) EU olyan programot valósít meg Spanyolország, Olaszország, Ukrajna, Magyarország, Csehország, Franciaország,...
 • szavazat  1 Star megnézték: ( 62 ) időtartam: ( 00:04:18 ) feltöltve: 10-05-13
 • kulcsszavak: Down Egyesület Kisari Károly elnök értelm...
 
 • FEJTÁGÍTÓ: KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2013 - NIOK Alapítvány (vid...
 • Civil szervezetek beszámolója és közhasznúsági melléklete - A nonprofit.hu és a NIOK Alapítvány videós segédlete civil szervezeteknek (egyesületeknek, alapítványoknak) az éves beszámo...
 • szavazat  1 Star megnézték: ( 144 ) időtartam: ( 00:40:23 ) feltöltve: 13-05-13
 • kulcsszavak: NIOK_Alapítvány NIOK beszámoló közhas...
 
 • IVSZ Start-up Konferencia 3. rész - Start-up cégek versenye - IVSZ (...
 • Az IVSZ (CJ.hu = Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége) első Start-up konferenciáján Magyarország vállalkozó kedvű cégei összemérhették erejüket. A megm...
 • szavazat  1 Star megnézték: ( 16 ) időtartam: ( 00:09:25 ) feltöltve: 14-05-13
 • kulcsszavak: Informatikai Távközlési Elektronikai Vál...
 
 • "PARASPORTOLÓK" képeiből nyílt kiállítás - ParasportPress Jöv�...
 • "Távol, s oly közel" - kiállítás fogyatékos sportolókról készült képekből az Adyban - Az újpesti székhelyű ParasportPress Jövőjéért Közhasznú Alapítvány és Magyar Speciális O...
 • szavazat  1 Star megnézték: ( 51 ) időtartam: ( 00:08:55 ) feltöltve: 14-05-13
 • kulcsszavak: ParasportPress_Jövőjéért_Alapítvány pa...
 
 • Roma hét - KEDD - Fekete Sereg Ifjúsági Egyesület, Nagyvázsony (v...
 • 2013 májusában a nagyvázsonyi Kinizsi Pál Általános Iskola a Roma Nemzetiségi Önkormányzat a "Fekete Sereg" Ifjúsági Egyesület és a Tótvázsonyi Ifjúsági Egyesület más másodszor sze...
 • szavazat  1 Star megnézték: ( 69 ) időtartam: ( 00:04:01 ) feltöltve: 14-05-13
 • kulcsszavak: Fekete Sereg Ifjúsági Egyesület Tótvázs...
 
 • Kerekesszékkel 12 órán át - Kézenfogva Alapítvány Esélyegyenl�...
 • Izgalmas rekordkísérlet színhelye is volt a ma a Margitszigeti Atlétikai Centrum 400 méteres futópályája.

  Reggel 7 órától 12 órán keresztül hajtották körbe-körbe kerekesszékeiket ...
 • szavazat  1 Star megnézték: ( 43 ) időtartam: ( 00:01:07 ) feltöltve: 19-05-13
 • kulcsszavak: Kézenfogva_Alapítvány Kézenfogva Kereke...
 
 • 700 sérültnek adnak munkát Csömörön - Egyenlő Esélyekért! Ala...
 • Az M1 műsora, az Egyenlő Esélyekért! Alapítványról, sérült emberek munka és lakhatási lehetőségeiről. Beszélgetés Szekeres Tibornéval, az alapítvány vezetőjével. Korai évek.

  t...
 • szavazat  1 Star megnézték: ( 41 ) időtartam: ( 00:06:56 ) feltöltve: 19-05-13
 • kulcsszavak: Egyenlő_Esélyekért_Alapítvány Egyenlő_...
 
 • Köztámháló - Közösségi Kezdeményezéseket Támogató Szakmai H...
 • A Közösségi Kezdeményezéseket Támogató Szakmai Hálózat tagjaival készült interjúk

  További információ a Közösségfejlesztők Egyesülete és a Civil Kollégium Alapítvány honlapja...
 • szavazat  1 Star megnézték: ( 46 ) időtartam: ( 00:25:01 ) feltöltve: 19-05-13
 • kulcsszavak: Közösségfejlesztők Egyesülete Köztám...
 
 • Kutyás fejlesztő foglalkozása Bélapátfalván - "Mondjunk mancsot!...
 • Bella és Anita kutyák fejlesztő foglalkozása Bélapátfalván -

  Anita és Bella fejlesztő foglalkozást tartanak egy fogyatékkal élőkből álló csoportnak a Bélapatfálvi Idősek, Fogyat...
 • szavazat  1 Star megnézték: ( 17 ) időtartam: ( 00:02:50 ) feltöltve: 19-05-13
 • kulcsszavak: Mondjunk_mancsot Terápiás és Segítőkuty...
 
 • Krisnásokkal karöltve osztott ételt az óbudai polgármester a gyer...
 • Óbudai családi nap a Krisna-hívőkkel! - beszámoló - Gyermeknap alkalmából ünnepi kavalkád várta a Flórián tér közelében a kikapcsolódni vágyókat és mindazokat, akik kíváncsiak a ...
 • szavazat  1 Star megnézték: ( 28 ) időtartam: ( 00:03:11 ) feltöltve: 24-05-13
 • kulcsszavak: Ételt_az_Életért_Alapítvány Ételt Él...
 
 
 • Kárpát-medencei Verbunkverseny - Bugnár Zsolt "Árus"-verbunkja - C...
 • A Cifra Műhely Egyesület csapata Zalaegerszegre látogatott a Kárpát-medencei Verbunkversenyre és ha már ott voltak a Cifra szobájukat is magukkal vitték :)
  Zenél Domokos László és zeneka...
 • szavazat  1 Star megnézték: ( 15 ) időtartam: ( 00:00:45 ) feltöltve: 25-05-13
 • kulcsszavak: Cifra Műhely Egyesület Kárpát-medencei V...
 
 • Tarka-Barka Lakóotthon sérülteknek, Baja - Garai Ház Alapítvány ...
 • A Garai Ház Alapítvány bajai Tarka-Barka Lakóotthonának bemutatkozó anyaga

  A videón keresztül betekintést nyerhetünk a lakók egy napjába. A műhelymunkáról Pallagi György, szociális...
 • szavazat  1 Star megnézték: ( 23 ) időtartam: ( 00:12:45 ) feltöltve: 25-05-13
 • kulcsszavak: Garai Ház Alapítvány sérül értelmi_s�...
 
 • GÓLYAFÉSZEKBŐL ÉLŐ KÖZVETÍTÉS - Nagyhalász - MAGYAR MADÁRTAN...
 • Nagyhalász - Reggeli etetés 2013.05.19.

  Kamera: http://golya.mme.hu/golyakamera/halaszstream/

  A nagyhalászi gólyafészekről az élő közvetítést az MME szolgáltatja, a „Madárvéd...
 • szavazat  1 Star megnézték: ( 20 ) időtartam: ( 00:10:35 ) feltöltve: 26-05-13
 • kulcsszavak: MAGYAR MADÁRTANI EGYESÜLET MME GÓLYAFÉS...
 • Antiszociális EBEKET nevelnek meg - Cerberos Állatvédő Egyesület ...
 • World Dog Show Budapest Cerberos Kutyaiskola bemutató 2013.05.19. HD

  http://cerberoskutyaiskola.hu

  „A kutya éppen némaságával válik mindennél értékesebbé. Társaságában az ember r�...
 • szavazat  1 Star megnézték: ( 17 ) időtartam: ( 00:08:06 ) feltöltve: 26-05-13
 • kulcsszavak: Cerberos Állatvédő Egyesület World Dog S...

LEIRATKOZÁS vagy ADATMÓDOSÍTÁSSSTÁS[url:leiratkozas]Leiratkozás[/url:leiratkozas]


[url:adatmódosítás]Adatmódosítás[/url:adatmódosítás]


 

LEIRATKOZHATSZ // FELIRATKOZHATSZ

bármikor egy kattintással a hírlevélről.


Csak HAVONTA EGY LEVELET fogunk küldeni >> kérjük, mielőtt esetleg leiratkozna a hírlevélről, gondolja át >> esetleg van-e olyan ismerőse, kollégája, akit érdekelnek a civil szervezetekkel kapcsolatos események >>> és küldje el neki ezt a hírlevelet (benne a feliratkozási linkkel).


CIVILJUTUB.INFO >>> a CivilJutub.hu "szövegerős oldala

CIVILJUTUB.INFO => EZ a CIVILJUTUB.HU (www.civiljutub.hu) civil videómegosztó szövegelős-szövegerős segédoldala. Innen majd letölteni pl. a civiljutub.hu-használattal, vagy a éppen a MovieMaker-használattal kapcsolatos cuccokat...


HASZNOS LETÖLTÉSEK a CivilJutub.hu-val kapcsolatban

Kézikönyv - CivilJutub.hu használati útmutató
Kézikönyv letöltése >>> EGYBEN
Összes hírlevél 2010 márciustól
Civil videómegosztó – interjú a főszerkesztővel - 2010 október
Bemutatkozás - stratégia - tervek - CivilJutub.hu

 

 

 

A CivilJutub.hu működtetését támogatták:

 

 

 

 

 

Partnereink, felhasználóink logói