Megjelent a CivilJutub.hu 2013. JÚNIUSI videó-hírlevele. Rajtad kívül még több mint 9000-ren (hazai + határon túli civil szervezet, magánszemély, sajtómunkatárs) kapják meg :)

Pár cím kedvcsinálónak: Étterem, ahol fogyatékosok dolgoznak - a szekszárdi Kék Madár Ala... || Kincses Sziget roma és magyar gyerekeknek - Táborozás Balatonkenes... || Hoppá: 12 órás folyamatos kerekesszékezés magyar rekordja - Kéze... || Kulturális helyzetelemzés Kolozsvárról - Kolozsvár Európai Kultu ||Alkoholistákon segítenek - Tóth Gábor, elnök - Kiút Alapítvány...

Külön figyelmedbe ajánljuk a topvideókat (az egész hírlevél közvetlen, rövidített linkje - http://tinyurl.com/CJ-videovalogatas-2013-06 ).

2012-es szakmai munka rövid összefoglalása - összefoglaltuk 2012-es tevékenységünk eredményeit egy külön cikkben.
 

CivilJutub.hu Hírlevél
2013. JÚNIUS

MENÜ

VIDEÓVÁLOGATÁS - 2013 JÚNIUS
BEMUTATKOZÓ cikkek
KORÁBBI hónapok videó-hírlevelei
CIVILJUTUB.INFO
LETÖLTÉSEK (pl. haszn. útmutató)
leiratkozás vagy adatmódosítás

+ alapszabály & közhasznúsági jelentések

Tisztelt [név] !

2010 júniustól havi egy hírlevelet küldünk ki a magyarországi civil szervezeteknek (EDDIGI HÍRLEVELEK >>> LINKJE), melyekben elküldjük a CivilJutub.hu civil videómegosztón megjelent, AZ ADOTT HÓNAPBAN szerintünk LEGÉRDEKESEBB pár tucat CIVIL VIDEÓ linkjét. Ma a magyar civilek mintegy 400 videót tesznek fel havonta a youtube.com videómegosztóra, mi - többek közt - ezeket tesszük fel a CivilJutub.hu-ra, kicsit felturbózva őket kereső-szempontból. Ezekből válogattuk ki ezt a pár tucatot, melynek a linkjét havonta elküldjük.

2012-es MUNKA > CivilJutub.hu

A civil videómegosztó – 2008 09. 24-ei indulása óta – többféle módszerrel, szisztematikusan dolgozik azért, hogy a civil videómegosztás eszközét felhasználva a TÁRSADALOM SZÉLES RÉTEGEIVEL hatásosan MEGISMERTETESSE CIVIL SZERVEZETEINK TEVÉKENYSÉGÉT. Cikkünkben röviden összefoglaljuk 2012. évi tevékenységünket.

>> BŐVEBBEN <<


KERESŐ-TIPP: ha el akarod érni egyszerűen egy régebbi hónap videóválogatását, írd be a videókeresőbe (oldal teteje), mondjuk azt, hogy hrlm1107 - ekkor pl. megkapod a 2011 júliusi hírlevélbe kiemelt hazai szervezetek videóit.


Rádió interjú a CivilJutub.hu főszerkesztőjével - az interjút az marosvásárhelyi Erdély FM Rádió (www.erdelyfm.hu) készítette 2011. február 4-én. > BŐVEBBEN <<


A CivilJutub.hu Kézikönyv: magyarázatok az oldal használatához képekkel, linkekkel, DE: egyben is letölthetitek , ha úgy jobban esik >>> LETÖLTÉS


HÍRLEVÉL-FELIRATKOZÁS

(KATTINTS RÁ)


LEIRATKOZÁS

vagy

ADATMÓDOSÍTÁS

A CivilJutub.hu Videó-hírlevélről >> ha nem vagy hírlevél közelben ÉS tudod az email-címet, amire kapod a videó-hírlevelet.

a) >>> KATTINTS IDE <<<

VAGY

b) küldj egy mélt, ha nem találod az email-címedet a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

c) AZONNALI LEIRATKOZÁSHOZ - az utolsó videó után találod meg a linket.


IMPRESSZUM

ELÉRHETŐSÉGEINK :

Nádor Tamás – szerkesztő

CivilJutub.hu civil videómegosztó

mobil: 06-30-480-1145

T/F: 06-21-382-9225

(hangfájl-hagyása ezen)

e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

honlap: www.civiljutub.hu

 

 HAVI STATISZTIKA & annak értelme - CivilJutub.hu - 2013

A mára több mint 11 000 civil videót tartalmazó, és évi 1,1 millió videónézést produkáló civil videómegosztó (CivilJutub.hu) teljesítményének lényege az, hogy - a videómegosztás hatékony eszközét alkalmazva - megismerteti a civil szervezetek által "termelt" anyagi, szellemi, szolgáltatási stb. javakat a társadalom tagjaival. Ezzel segíti a társadalom tagjainak a civil javakhoz  való hozzáférését, egyúttal "összehozza" a társadalom tagjait a civil szervezetekkel.

Hogy ez a lehető legegyszerűbben, leggyorsabban megtörténhessen, a civil videómegosztó rendszere, egyszerű, mint a szög. Arra törekszünk, hogy a civilek és a társadalom tagjainak videókon keresztüli megismerkedését egyszerű, "egyablakos" rendszerben (minden lényegi információt egy videó alá hordva) valósítsuk meg. Ezt szolgálják a keresőszempontú, videó-gazda szervezetre jellemző videó-szövegezés és a mintegy 4000 videó alatt megtalálható videóleírások (szervezeti szókészlet, elérhetőségek stb.).

A két fő célcsoport tehát a civil szervezetek és a társadalom tagjai, a feladat pedig egymás elérésének, megismerésének hatékony előmozdítása.

Számok és értelmük

E teljesítmény mérésére az alábbi táblázatban használt mutatószámokat használjuk.

Legfontosabb ezek közül a videónézések száma (pl. egy hónapban naponta átlagosan hány CivilJutub.hu videót néztek meg a társadalom tagjai).

A videónézések egyharmada az oldalon zajlik - ami azt jelenti, hogy valaki felkeresi a CivilJutub.hu honlapot, és ezen böngészve civil szervezetek videóit nézi meg. E módon átlagosan 100 - 110 000 embert érünk el évente.

A videónézések kétharmada arról az 1500-1600 url-ről, linkről (blogban, hírben stb. lévő linkek) érkezik, amelyeken megtalálható a CivilJutub.hu egy-egy videójának linkje. Ez havonta átlagosan 60 000 videónézést jelent.

A CivilJutub.hu civil videómegosztón átlagosan 3-3,5 videót néz meg egy-egy látogató, azaz évente 350 - 400 000 videót néznek meg az oldalra közvetlenül látogatók.

Az évi átlag 1,1 millió videónézésből így 700 - 750 000 külső linkekről érkezik tehát. A 750 000 külső linkről érkező videónézést 400 - 500 000 ember produkálja.

ELÉRÉSEK SZÁMA:  a CivilJutub.hu videómegosztóval és a CivilJutub.hu-ra mutató 1600 videó-link segítségével tehát évente legalább 500 000 embert érünk el a társadalom tagjai közül.

2011 ősze óta a civil videómegosztó önkéntes munkában működik. Ha tudsz olyan pályázati forrást, ahol 90 - 100 %-os pályázatokkal esetleg lehet nyerni, szólj lécci (nadortamas K civiljutub.hu :)

 


FÉL ÉVES ADATOK - nézettség stb

TÁMOGATOTT IDŐSZAK  Megnézett videók száma adott hónapban Megnézett videó / nap (havi átlag) Hónapban feltett videók száma Látogatószám a hónapban*
összesen (adott hó végéig) 546 468     717   52 815  
         
ÁTLAG (eltelt hónapok alapján) 91 078   3 027   120   8 803 

2013 júniusában 95 179 civil videót néztek meg a társadalom tagjai a civil videómegosztó jóvoltából.

A 2013-as féléves átlag 91 078 videó-nézés havonta.

Napi átlagban, a félév minden napján 3027 volt a videónézések száma.

Havi 120 videót tettünk fel átlagosan az oldalra, és a CivilJutub.hu havi átlagos látogatószáma 8803 volt.


Megújult alapszabály

Áprilisban új alapszabályt fogadott el az egyesület - módosítottuk a korábbit, az új civil törvénynek megfelelő formában. A módosított alapszabályt a Tatabányai Törvényszék PK.60.088/2007/23 sz. végzésével elfogadta és a törvényszék 2013. 06. 04-ei végzésével jogerőre emelkedett, azaz ettől fogva hatályos.

Itt  most a módosított alapszabályának közérdeklődésre számot tartható részét olvashatod, az egész innen - letölthető.

    Leglényeg:

1./ Az egyesület korábbi rövidített neve lett az egyesület új neve: azaz - CivilFilm Egyesület.
2./ Az alapcél korábban környezetvédelem volt, öt év után letisztult az egyesület profilja, ekként fogalmaztuk meg küldetésünket: "az egyesület általános célja, egyúttal küldetése, hogy a társadalmilag sérülékeny csoportok integrációja és a fenntartható fejlődés érdekében a társadalom tagjainak gondolkodásmódján változtasson".
Így az alapcél besorolása az új civil törvényhez tartozó végrehajtási rendelet értelmében immár az ún.kulturális tevékenység


   Tevékenységünk lényege

Küldetését úgy valósítja meg, hogy a maga eszközeivel segíti a civil társadalom (s annak tagjai)fejlődését és társadalmi elfogadását... Célja megvalósítása során módot teremt arra, hogy a társadalom tagjai megismerjék, megértsék, megszeressék, birtokba vegyék, hasznosítsák azokat az anyagi, szellemi, szolgáltatási javakat, amelyeket civilek, civil szervezetek ezrei állítanak elő. Céljának eléréséhez elsősorban az internet által biztosított nyilvánosságot használja föl.


2012-es szakmai munka rövid összefoglalása

Összefoglaltuk 2012-es tevékenységünk eredményeit egy külön cikkben. Ebben leírjuk azt is, mit, hogy, miért csinálunk, minek, mi az értelme, mi az eredménye :)


ADATBÁZISKÉNT HASZNÁLD - a CivilJutub.hu-t

Minden videó fölött Google-kereső van a CV-n. Mivel a CivilJutub.hu-n sokat dolgozunk a feltett videók szövegesítésén (címkorrekció, kulcsszókészlet, szervezeti kulcsszókészletet tartalmazó videó-leírások készítése), ezért tudod adatbázisként is használni a civil videómegosztót.

Épp ennek köszönhető, hogy a CV-n sok civil videó, amelyet a YOUTUBE-on nem igazán néznek meg, nálunk nagy népszerűségnek örvend. Mert a keresők csak szavakat látnak, így csak az a videó létezik számukra, amelyhez szöveg, szavak tartoznak. És minél inkább jellemző az adott szervezetre az a szókészlet (cím, kulcsszavak, videó-leírás), amely a videóhoz tartozik, annál inkább megtalálják a keresők, pontosabban a keresőket használó emberek.

Elképesztő mennyiségű keresés zajlik a CV guglis keresőjének segítségével egyébként. Írj be te is egy-több szót, és egyúttal majd meglátod azt is, hogy milyen hasonló kereséseket végeztek mások.


GOOGLE-KERESŐ a CivilJutub-hu-n

Beépítettük a CivilJutub.hu oldalba a Google keresőjét. Ezzel sokféle keresést végezhetsz a civiljutub.hu oldalon. Pl. megadhatsz több szót, és a kereső megkeresi az oldalon, hogy van-e olyan videó, amelyikben mindegyik vagy éppen a legtöbb megadott kifejezés megtalálható... Sokan használják, próbáld ki te is :)


FACEBOOK + TWITTER

a) FACEBOOK + TWITTER LINKEK A VIDEÓK FÖLÖTT: minden videó bal felső sarka fölött FB & TW megosztó linket helyeztünk el

b) FACEBOOK (www.facebook.com/civiljutub) + TWITTER (www.twitter.com/civiljutub) >> ezekre hetente többször kiposztoljuk az általunk legeslegfontosabbnak tartott civil videókat.


TOPVIDEÓK - 2013 JÚNIUS

 
 • video picÉtterem, ahol fogyatékosok dolgoznak - a szekszárdi Kék Madár Ala...
 • Elérni valamit az életben - Kék Madár Alapítvány

  étterem honlapja (CJ.hu információ: http://izleloetterem.hu

  Céljaink: a munkaerőpiacon hátrányos helyzetű rétegek munkalehető...
 • szavazat  1 Star megnézték: ( 73 ) időtartam: ( 00:01:24 ) feltöltve: 31-05-13
 • kulcsszavak: Kék Madár Alapítvány étterem szekszár...
   
  • video picKincses Sziget roma és magyar gyerekeknek - Táborozás Balatonkenes�...
  • BHIM RAO Egyesület - BEMUTATÁS

   VÍZIÓ: "Elhatároztuk, hogy Magyarország egyik legeredményesebb kiemelten közhasznú szervezetté válunk, határtól határig terjedő működési területen....
  • szavazat  1 Star megnézték: ( 60 ) időtartam: ( 00:23:52 ) feltöltve: 13-06-13
  • kulcsszavak: BHIM RAO Egyesület diszkrimináció megkül�...

   

 • video picMeleg szemmel 109. - Gordon Agáta - Szimpozion Egyesület (videó pub...
 • Irodalmi vizeken evezünk, de azt is megtudjuk, hogyan lett Szatina "leszbikus falu".

  A "Meleg szemmel" összes eddigi epizódja: http://melegvagyok.hu/videoblog
  Ha tetszik, amit látsz, segítsd ...
 • szavazat  1 Star megnézték: ( 45 ) időtartam: ( 00:10:57 ) feltöltve: 22-06-13
 • kulcsszavak: Szimpozion Egyesület melegvagyok.hu leszbiku...
 
 • video picSZELÍDVÍZORSZÁG - film az ártéri gazdálkodásról - Szövetség ...
 • Szelídvízország - animációs film az ártéri gazdálkodásról
  2013. június 20.

  Szelídvízország - animációs film az ártéri gazdálkodásról

  A Tisza menti ártéri gazdálkodás m�...
 • szavazat  1 Star megnézték: ( 56 ) időtartam: ( 00:18:01 ) feltöltve: 24-06-13
 • kulcsszavak: Szövetség az Élő Tiszáért Egyesület SZ...
 •  
 • video picKulturális helyzetelemzés Kolozsvárról - Kolozsvár Európai Kultu...
 • CJ.hu: Bukarest után Kolozsváron van a legpezsgőbb kulturálius élet Romániában...

  Szakáts István, a Kolozsvár Európai Kulturális Fővárosa Egyesület képviselője a civil szervezet á...
 • szavazat  1 Star megnézték: ( 46 ) időtartam: ( 00:10:34 ) feltöltve: 22-06-13
 • kulcsszavak: Kolozsvár Európai Kulturális Fővárosa E...
 
 
 • video picMéhpusztulás Tolna megyében - GREENPEACE MAGYARORSZÁG EGYESÜLET (...
 • A méhek és a többi, növényeinket beporzó rovarok pusztulása húsz éve erősödik világszerte. Ennek több oka van: egyes élősködők terjedése, az éghajlatváltozás, a nagyipari mezőgaz...
 • szavazat  1 Star megnézték: ( 54 ) időtartam: ( 00:04:39 ) feltöltve: 12-06-13
 • kulcsszavak: GREENPEACE MAGYARORSZÁG EGYESÜLET méh m�...

 

 • video picHoppá: 12 órás folyamatos kerekesszékezés magyar rekordja - Kéze...
 • A Kézenfogva Alapítvány 2013-as rekordja a Fogadd el, fogadj el országos közvélemény-formáló rendezvény záró eseményén. Az alapítvány célja az volt a rekorddal, hogy felhívja a figye...
 • szavazat  1 Star megnézték: ( 45 ) időtartam: ( 00:05:25 ) feltöltve: 19-06-13
 • kulcsszavak: Kézenfogva Alapítvány Ne_hagyd_magad fogya...

 


2013 JÚNIUS legérdekesebb videói

 • video picA komáromi Színes Oviban jártak a Rex Komáromi Állatvédő Egyes�...
 • Terápiás kutyákkal, házi kis-kedvencekkel és egzotikus állatokkal nevelt a Rex Komáromi Állatvédő Egyesület. Programjuk célkitűzése, hogy a jövőben kevesebb kóbor állat legyen város...
 • szavazat  1 Star megnézték: ( 53 ) időtartam: ( 00:03:47 ) feltöltve: 27-05-13
 • kulcsszavak: Rex Komáromi Állatvédő Egyesület óvoda...
 
 • video picSzomorú valóság - Családsegítő Karitatív Egyesület (videó pub...
 • A "mindenre van megoldás" Családsegítő Karitatív Egyesület tagjai nap, mint nap elindulnak és élelmiszereket osztanak a szegény családoknak.Kereteik végesek. Ha tudsz segíteni egy kis ruh�...
 • szavazat  1 Star megnézték: ( 51 ) időtartam: ( 00:01:05 ) feltöltve: 27-05-13
 • kulcsszavak: Családsegítő Karitatív Egyesület szegé...
 
 
 • video picBetiltott kiállítás, helyi önkényesség - FRISS BONTÁS - Dés M�...
 • Kiállítás, betiltott, Ferencváros, tiltakozás, performansz Dés Márton, Friss Bontás, mellek, erkölcstelen, Ghána 2012, cenzúra, önkényesség, tiltakozás, alkotói szabadság, Pünkösd, ...
 • szavazat  1 Star megnézték: ( 84 ) időtartam: ( 00:05:22 ) feltöltve: 28-05-13
 • kulcsszavak: Krétakör Alapítvány Kiállítás betilto...
 
 • video picNemere Útja – Zöld Nap Egyesület, Kézdivásárhely, Románia (vi...
 • Nemere Útja – Zöld Nap Egyesület, Kézdivásárhely, Románia

  tags: Zöld Nap Egyesület Kézdivásárhely Románia Nemere Útja 2013 túra méhész látnivalók erdély templom kult�...
 • szavazat  1 Star megnézték: ( 77 ) időtartam: ( 00:13:01 ) feltöltve: 28-05-13
 • kulcsszavak: Zöld Nap Egyesület Kézdivásárhely Rom�...
 
 • video picFogyatékos és ép gyerekek profi dala az Alma Együttessel - Down E...
 • Alma Együttes, Mutasd meg!

  Fogyatékkal élő és ép gyerekek közös szereplésével készült el az Alma Együttes videó klipje, „Mutasd meg!" címmel. A klip célja a Down Egyesület által...
 • szavazat  1 Star megnézték: ( 86 ) időtartam: ( 00:03:14 ) feltöltve: 31-05-13
 • kulcsszavak: Down Egyesület Alma Együttes Mutasd meg Ki...
 
 • video picCsodakutyák munkában (16 perc) - Csodakutya Alapítvány (videó pub...
 • MOL Gyermekgyógyító Program 2012/2013-as tanév - Csodakutya Alapítvány

  Élményterápiában, állatasszisztált terápiában részesül több mint 150 sajátos nevelési igényű gyermek a MO...
 • szavazat  1 Star megnézték: ( 59 ) időtartam: ( 00:16:15 ) feltöltve: 04-06-13
 • kulcsszavak: Csodakutya_Alapítvány csodakutya állata...
 
 • video picÁrvízi Állatmentés!!! - ÁLLATMENTŐ SZOLGÁLAT ALAPÍTVÁNY (vide...
 • HA A KÖVETKEZŐ HELYEKEN ÁRVÍZ MIATT BAJBA JUTOTT ÁLLATOT LÁTNAK, AKKOR ÉRTESÍTSENEK MINKET S.O.S. TELEFONSZÁMAINKON!

  Facebook: allatmentosereg

  TERÜLETEK:
  CSEPEL, SZIGETSZENTMIKLÓS, H...
 • szavazat  1 Star megnézték: ( 66 ) időtartam: ( 00:02:05 ) feltöltve: 05-06-13
 • kulcsszavak: ÁLLATMENTŐ SZOLGÁLAT ALAPÍTVÁNY allatmen...
 
 • video picAktív sérültek - Értelmileg Sérültek és Segítőik Győr-Moson-...
 • A szakadó eső ellenére is nagy sikerű gyereknapot rendezett az Értelmileg Sérültek és Segítőik Győr - Moson - Sopron Megyei Egyesülete. Bár a több mint ezer meghívott fiatalból végül...
 • szavazat  1 Star megnézték: ( 58 ) időtartam: ( 00:02:10 ) feltöltve: 06-06-13
 • kulcsszavak: Értelmileg Sérültek és Segítőik Győr-M...
 • kulcsszavak: Kiút Alapítvány Tudatmódosító szer füg...
 
 • video picHelperek (fesztivál-önkéntesek) 51 perces bemutatkozása - Helperek...
 • Koroknyai Boglárka és Kupsza Péter vendégeskedett Jókuti Fruzsinánál a Muzsikus Rádióban - Elérhetővé tettük Nektek ezt a hanganyagot, mert attól tartottunk, talán lemaradt valaki az ad...
 • szavazat  1 Star megnézték: ( 48 ) időtartam: ( 00:51:08 ) feltöltve: 10-06-13
 • kulcsszavak: Helperek Egyesület egészségügyi biztosít...
 
 • video picMutasd meg mekkora a szíved! - Nyíregyháza - Down Egyesület (vide�...
 • A „Mindenkinek becsengettek!" program keretén belül rendezett alternatív évzárót a Down Egyesület, ahol fogyatékkal élő és ép gyerekek különleges flash-mob keretében együtt formálta...
 • szavazat  1 Star megnézték: ( 45 ) időtartam: ( 00:04:49 ) feltöltve: 11-06-13
 • kulcsszavak: Down Egyesület Mutasd meg mekkora a szíved...
 
 
 • video picEsélyteremtési Ház, XI. kerület, Budapest - Béthel Alapítvány (...
 • Budapesti Család, Esélyteremtési és Önkéntes Ház

  CJ.hu: semmilyen szöveg nincs a videóhoz a YT-on, az esélyteremtés jegyében, úgyhogy teszünk ide pár linket:

  Budapesti Család, Es...
 • szavazat  1 Star megnézték: ( 53 ) időtartam: ( 00:04:22 ) feltöltve: 12-06-13
 • kulcsszavak: Béthel Alapítvány Budapesti Család, Esél...
 
 • video picIII.Cigánymissziós konferencia, Kótaj I. rész, 114 perc - Magyar P...
 • Kótaj Cigány misszió -

  CH.hu információ: Országos Cigánymisszió.. -www.remenyhir.hu

  Elköteleztük magunkat, hogy segítjük a halmozottan hátrányos helyzetű roma felnőtteket, fi...
 • szavazat  1 Star megnézték: ( 43 ) időtartam: ( 01:54:37 ) feltöltve: 13-06-13
 • kulcsszavak: Magyar Pünkösdi Egyház roma cigány cig...
 
 • video picJókedvre kerekítő foglalkozás babáknak, mamáknak - Rota Mundi Eg...
 • A Kerekítő foglalkozások a népi hagyomány felelevenítői, a XX. századi gyerekirodalom vagy akár a kortárs költészet, a zene segítségével járulnak hozza a kisgyereket az érzelmi bizt...
 • szavazat  1 Star megnézték: ( 62 ) időtartam: ( 00:13:39 ) feltöltve: 13-06-13
 • kulcsszavak: Rota Mundi Egyesület Kolozsvár baba-kerí...
 
 • video picBátor Tábor - Ahol mindig süt a nap - BÁTOR TÁBOR ALAPÍTVÁNY (v...
 • „Amikor először jöttem ide, úgy éreztem, hogy egy új világba csöppentem, mint egy tündér. Olyan gyerekekkel tudtam játszani, akik ugyanazt átélték, amit én, és ez nagyon jólesett." ...
 • szavazat  1 Star megnézték: ( 44 ) időtartam: ( 00:05:06 ) feltöltve: 13-06-13
 • kulcsszavak: BÁTOR_TÁBOR_ALAPÍTVÁNY daganatos cukorb...
 
 • video picPET kalózok első bevetése - Termeszetfilm.hu Tudomanyos Filmmuhely ...
 • Természetfilmesek vagyunk, de ennyi szemetet már mi sem nézhetünk tétlenül. Csatlakozz a kezdeményezésünkhöz: PET Kupa 2013. facebook.com/petkupa

  tags: Tudomanyos Filmmuhely Egyesulet Te...
 • szavazat  1 Star megnézték: ( 45 ) időtartam: ( 00:01:58 ) feltöltve: 17-06-13
 • kulcsszavak: Tudomanyos Filmmuhely Egyesulet Termeszetfil...
 
 • video picGyőztesek Versenye Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány (vi...
 • yőztesek Versenye Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány

  tags: Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány gyerek daganatos segítség bemutatás bemutatkozás gyermekrák gyermekrak ...
 • szavazat  1 Star megnézték: ( 44 ) időtartam: ( 00:02:44 ) feltöltve: 18-06-13
 • kulcsszavak: Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítván...

 

 • video picÁtadták a Gyermekrák Leküzdéséért Érdemérmeket - Gyermekrák ...
 • Nagy Anikó, a Heim Pál Gyermekkórház igazgatója elmondta, a leggyakoribb daganatos megbetegedés gyerekeknél a leukémia... Legfontosabb, hogy időben észrevegyük a gyerekkeknél a betegséget...
 • szavazat  1 Star megnézték: ( 45 ) időtartam: ( 00:01:51 ) feltöltve: 18-06-13
 • kulcsszavak: Gyermekrák Alapítvány gyermekrak.hu díj ...
 
 • video picGazdira várnak - Dönci - Emberek az Állatokért Alapítvány, Győr...
 • Emberek az Állatokért Alapítvány
  (Győri Állatmenhely)
  Telefon: + 36 20 445 6572, + 36 70 709 1777
  Cím: 9024 Győr, Téglagyári út 2. (Megközelítés a Pápai útról a régi szeméttelep ...
 • szavazat  1 Star megnézték: ( 39 ) időtartam: ( 00:01:10 ) feltöltve: 19-06-13
 • kulcsszavak: Emberek az Állatokért Alapítvány Győri �...
 
 • video picÁrvízi állatmentés 2. - Rex Kutyaotthon Alapítvány (videó publi...
 • A medréből kilépett Duna hazánkban is kegyetlen pusztítást végzett, nem kímélve embert, állatot.

  A Rex Kutyaotthon Alapítvány árvízi mentőcsapata a nap 24 órájában teljesít szo...
 • szavazat  1 Star megnézték: ( 52 ) időtartam: ( 00:13:08 ) feltöltve: 19-06-13
 • kulcsszavak: Rex Kutyaotthon Alapítvány állatvédelem T...
 
 • video pic24 órás kerékpáros maraton a "Mocorgók" szervezésében • 2011 ...
 • A Mocorgók az Egészségért és a Környezetért Egyesület, valamint a Kerkamenti Ifjúsági és Szabadidő Egyesület szervezésében idén is útnak indult városunkban a 24 órás kerékpáros m...
 • szavazat  1 Star megnézték: ( 19 ) időtartam: ( 00:14:47 ) feltöltve: 19-06-13
 • kulcsszavak: Mocorgók az Egészségért és a Környezet�...
 
 • video picMosolygó Kórház Alapítvány 2013 - bemutatkozás (videó publikál...
 • Bemutatjuk a Mosolygó Kórház Alapítvány

  CivilJutub.hu információ

  honlapjuk: http://www.mosolygokorhaz.hu/

  A Mosolygó Kórház Alapítvány önkéntesei és művészei 2004 óta folyam...
 • szavazat  1 Star megnézték: ( 52 ) időtartam: ( 00:08:33 ) feltöltve: 20-06-13
 • kulcsszavak: Mosolygó Kórház Alapítvány bemutatkozás...
 
 • video picTehetségek kupáznak... Maugli Kupa 2013 - Bihari Állami Gondozottak...
 • A Bihari Állami Gondozottak Egyesülete idén a Nemzeti Erőforrások Minisztériuma által támogatott Nemzeti Tehetség Program keretében rendezhette meg sportversenysorozatát, a Maugli Kupát.
  ...
 • szavazat  1 Star megnézték: ( 30 ) időtartam: ( 00:01:38 ) feltöltve: 22-06-13
 • kulcsszavak: Bihari Állami Gondozottak Egyesülete bage...
 
 • video picRákból kigyógyult gyermekről beszélgetnek - Együtt a Daganatos G...
 • Sportfelszerelésekkel támogatott az Angol Tagozatos Általános Iskola tizennyolc, rákból kigyógyult gyermeket, hogy az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány segítségével Moszkvába u...
 • szavazat  1 Star megnézték: ( 36 ) időtartam: ( 00:10:47 ) feltöltve: 24-06-13
 • kulcsszavak: Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítván...
 

LEIRATKOZÁS vagy ADATMÓDOSÍTÁSSSTÁS[url:leiratkozas]Leiratkozás[/url:leiratkozas]


[url:adatmódosítás]Adatmódosítás[/url:adatmódosítás]


 

LEIRATKOZHATSZ // FELIRATKOZHATSZ

bármikor egy kattintással a hírlevélről.


Csak HAVONTA EGY LEVELET fogunk küldeni >> kérjük, mielőtt esetleg leiratkozna a hírlevélről, gondolja át >> esetleg van-e olyan ismerőse, kollégája, akit érdekelnek a civil szervezetekkel kapcsolatos események >>> és küldje el neki ezt a hírlevelet (benne a feliratkozási linkkel).


CIVILJUTUB.INFO >>> a CivilJutub.hu "szövegerős oldala

CIVILJUTUB.INFO => EZ a CIVILJUTUB.HU (www.civiljutub.hu) civil videómegosztó szövegelős-szövegerős segédoldala. Innen majd letölteni pl. a civiljutub.hu-használattal, vagy a éppen a MovieMaker-használattal kapcsolatos cuccokat...


HASZNOS LETÖLTÉSEK a CivilJutub.hu-val kapcsolatban

Kézikönyv - CivilJutub.hu használati útmutató
Kézikönyv letöltése >>> EGYBEN
Összes hírlevél 2010 márciustól
Civil videómegosztó – interjú a főszerkesztővel - 2010 október
Bemutatkozás - stratégia - tervek - CivilJutub.hu

 

 

 

A CivilJutub.hu működtetését támogatták:

 

 

 

 

 

Partnereink, felhasználóink logói