Megjelent a CivilJutub.hu 2013. JÚLIUSI + AUGUSZTUSI videó-hírlevele. (A hónapos késés, hírlevél-összevonás okáról olvasd el cikkünket a hírlevél elején.) Rajtad kívül még több mint 9000-ren (hazai + határon túli civil szervezet, magánszemély, sajtómunkatárs) kapják meg :)

A hírlevél az összevont szám miatt most több videót tartalmaz, a szokásos 35-40 helyett 50-et. Ami a hátránya, attól lett előnye: ugyanakkor: mivel nem akartunk Kínáig érő hírlevelet, ezért alaposan meghúztuk az anyagot, csak az általunk legeslegérdekesebbnek, legeslegfontosabbnak gondolt videók maradtak a hírlevélben.

Pár cím kedvcsinálónak: HOPPÁ - Quimby: Pet Kalóz Himnusz - Termeszetfilm.hu Tudomanyos Film...  || NÉZD VÉGIG! - Budapest Pride fesztivál 2013 beszámoló, 10 perc || Országos SZEMÉTSZEDÉSI akció önkéntes alapon 2013.09.14-én - Te...  || Állami gondozottak tehetségkutatója - Szín-Tér Tehetségkutató V... || Bliss Alapítvány bemutatása 26 percben a Duna TV Akadálytalanul c.... || Zöld civilek vezetői beszélgettek (videó publikálva: 2013.07.08.)...

Külön figyelmedbe ajánljuk a topvideókat (az egész hírlevél közvetlen, rövidített linkje - http://tinyurl.com/CJ-videovalogatas-2013-07-08).

2012-es szakmai munka rövid összefoglalása - összefoglaltuk 2012-es tevékenységünk eredményeit egy külön cikkben.

 

CivilJutub.hu Hírlevél
2013. JÚLIUS + AUGUSZTUS

MENÜ

VIDEÓVÁLOGATÁS - 2013 JÚLIUS+AUGUSZTUS
BEMUTATKOZÓ cikkek
KORÁBBI hónapok videó-hírlevelei
CIVILJUTUB.INFO
LETÖLTÉSEK (pl. haszn. útmutató)
leiratkozás vagy adatmódosítás

+ alapszabály & közhasznúsági jelentések

Tisztelt [név] !

2010 júniustól havi egy hírlevelet küldünk ki a magyarországi civil szervezeteknek (EDDIGI HÍRLEVELEK >>> LINKJE), melyekben elküldjük a CivilJutub.hu civil videómegosztón megjelent, AZ ADOTT HÓNAPBAN szerintünk LEGÉRDEKESEBB pár tucat CIVIL VIDEÓ linkjét. Ma a magyar civilek mintegy 400 videót tesznek fel havonta a youtube.com videómegosztóra, mi - többek közt - ezeket tesszük fel a CivilJutub.hu-ra, kicsit felturbózva őket kereső-szempontból. Ezekből válogattuk ki ezt a pár tucatot, melynek a linkjét havonta elküldjük.

2012-es MUNKA > CivilJutub.hu

A civil videómegosztó – 2008 09. 24-ei indulása óta – többféle módszerrel, szisztematikusan dolgozik azért, hogy a civil videómegosztás eszközét felhasználva a TÁRSADALOM SZÉLES RÉTEGEIVEL hatásosan MEGISMERTETESSE CIVIL SZERVEZETEINK TEVÉKENYSÉGÉT. Cikkünkben röviden összefoglaljuk 2012. évi tevékenységünket.

>> BŐVEBBEN <<


KERESŐ-TIPP: ha el akarod érni egyszerűen egy régebbi hónap videóválogatását, írd be a videókeresőbe (oldal teteje), mondjuk azt, hogy hrlm1107 - ekkor pl. megkapod a 2011 júliusi hírlevélbe kiemelt hazai szervezetek videóit.


Rádió interjú a CivilJutub.hu főszerkesztőjével - az interjút az marosvásárhelyi Erdély FM Rádió (www.erdelyfm.hu) készítette 2011. február 4-én. > BŐVEBBEN <<


A CivilJutub.hu Kézikönyv: magyarázatok az oldal használatához képekkel, linkekkel, DE: egyben is letölthetitek , ha úgy jobban esik >>> LETÖLTÉS


HÍRLEVÉL-FELIRATKOZÁS

(KATTINTS RÁ)


LEIRATKOZÁS

vagy

ADATMÓDOSÍTÁS

A CivilJutub.hu Videó-hírlevélről >> ha nem vagy hírlevél közelben ÉS tudod az email-címet, amire kapod a videó-hírlevelet.

a) >>> KATTINTS IDE <<<

VAGY

b) küldj egy mélt, ha nem találod az email-címedet a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

c) AZONNALI LEIRATKOZÁSHOZ - az utolsó videó után találod meg a linket.


IMPRESSZUM

ELÉRHETŐSÉGEINK :

Nádor Tamás – szerkesztő

CivilJutub.hu civil videómegosztó

mobil: 06-30-480-1145

T/F: 06-21-382-9225

(hangfájl-hagyása ezen)

e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

honlap: www.civiljutub.hu

 

A júliusi videó-hírlevél késéséről... avagy miért bizonytalanodtunk el

Utoljára 2011-ben kaptunk pénzt az NCA-tól a civil videómegosztó működtetésére. A NEA-hoz hiába pályázunk két éve, tőlük nem kapunk forrást, ami nem véletlen. Júniusban, amikor a gyerek biciklire szánt pénzéből újítottuk meg ennek a hírlevélküldő rendszernek az éves előfizetését, hogy nektek el tudjuk küldeni a havi videó-hírlevelet, erősen elgondolkodtunk azon, hogy szabad-e ezt így folytatni.

De be volt adva egy nagyon erős pályázatunk (NCTA-2013-1934-G - http://tinyurl.com/CET-palyazat-ncta-rp) az NCTA-2013-as mikro-körére - az Autonómia Alapítványhoz, roma témában -, aminek adtunk 85 % esélyt a nyerésre. Nyert is volna, még a 10:1-hez beadott pályázatok/nyertesek arány ellenére is, ha az NCTA pályázat-értékelői nem hibázzák el csúnyán a bírálatot és a pontozást.

Mint azt a pályázatgazda Autonómia Alapítványnak jeleztük, az értékelők mind a 8 érve, melynek segítségével leértékelték a pályázatot, s így nyertesből nyeretlenné változtatták, hamis volt.

Példának a "legszakszerűbb" bírálati érvek egyike: "a civil videómegosztó nem foglalkozik a civil videók népszerűsítésével". Plusz még hét ehhez hasonló csoda. Egyszóval, a bírálat, ahogy az Autonómia Alapítványhoz eljuttatott részletes (50 000 leütéses) bírálati elemzésünkben összegeztük:  "Alaptalan, ismerethiányból fakadó okoskodások és tárgyi tévedések katyvasza". volt.

Az elképesztő színvonalú bírálati teljesítményt tartalmazó pályázati elutasító levelet 2013. 07. 31-én kaptuk meg. Hetekig tartott, míg sikerült valamelyest feldolgoznunk a dolgot. A kétségek, kérdések, lehetőségek és lehetetlenségek kavargása közepette, komolyan elgondolkoztunk azon, hogy befejezzük civil pályafutásunkat. Valami ugyanis azt súgta: ha az NCTA-ban, mint civil szervezetek által működtetett pályázati rendszerben ilyesmi megtörténhet, akkor voltaképpen, mit reméljen, remélhet a civil ember?

Mindenki hibázhat, vetette fel az Autonómia Alapítvány vezetője, miközben leleveleztük azt, kinek, mi az álláspontja az ügyben. Valóban, a hibázásnak számtalan oka lehet. Az egyetlen megoldás, ami kiutat jelenthet, ha a hibából levonható következtetések elől nem térünk ki.

2013. szeptember 24-én találkozunk az Autonómia Alapítvány vezetőjével, hogy átbeszéljük a pályázattal kapcsolatos meglátásokat. A leendő pályázati körökre és pályázók ezreire tekintettel, a CivilFilm Egyesület ekkor javaslatokat fog tenni (hahó, résztvevők bevonása :) arra, szerintünk, mi módon lehetne tovább fejleszteni, tökéletesíteni az NCTA pályázati rendszerét - hogy legyen valami értelme-tanulsága az esetnek.

Csak egy példa: azt gondoljuk például, hogy "alkupozíciót" kellene biztosítani a pályázónak (részletek a fejünkben). Miért? Hogy mondjuk, az értékelők esetleges tévedéseivel szemben "megvédhesse" pályázatát, érvelhessen megoldásai, módszerei mellett, és - feltéve + megengedve - felhívhassa a figyelmet az értékelők pályázatával kapcsolatos tárgyi, elméleti hibáira... Egyszóval, hogy megértesse magát, projektjét, és nem mellékesen - megbizonyosodhasson arról, hogy azt az értékelő is érti.

Hogy ez nem szokás? Semmilyen bibliában nincs az lefektetve, hogy pont úgy kell értékelni a pályázatokat, ahogy az mostanság gyakorlat.

Interaktivitás, kommunikáció, résztvevők bevonása a döntésekbe... Miért ne lehetne pont az NCTA az a rendszer, amelyben a rossz szokásokat jobbakkal váltjuk fel?


HAVI STATISZTIKA & annak értelme - CivilJutub.hu - 2013

A mára több mint 11 000 civil videót tartalmazó, és évi 1,1 millió videónézést produkáló civil videómegosztó (CivilJutub.hu) teljesítményének lényege az, hogy - a videómegosztás hatékony eszközét alkalmazva -megismerteti a civil szervezetek által "termelt" anyagi, szellemi, szolgáltatási stb. javakat a társadalom tagjaival. Ezzel segíti a társadalom tagjainak a civil javakhoz  való hozzáférését, egyúttal "összehozza" a társadalom tagjait a civil szervezetekkel.

Hogy ez a lehető legegyszerűbben, leggyorsabban megtörténhessen, a civil videómegosztó rendszere, egyszerű, mint a szög. Arra törekszünk, hogy a civilek és a társadalom tagjainak videókon keresztüli megismerkedését egyszerű, "egyablakos" rendszerben (minden lényegi információt egy videó alá hordva) valósítsuk meg. Ezt szolgálják a keresőszempontú, videó-gazda szervezetre jellemző videó-szövegezés és a mintegy 4000 videó alatt megtalálható videóleírások (szervezeti szókészlet, elérhetőségek stb.).

A két fő célcsoport tehát a civil szervezetek és a társadalom tagjai, a feladat pedig egymás elérésének, megismerésének hatékony előmozdítása.

Számok és értelmük

E teljesítmény mérésére az alábbi táblázatban használt mutatószámokat használjuk.

Legfontosabb ezek közül a videónézések száma (pl. egy hónapban naponta átlagosan hány CivilJutub.hu videót néztek meg a társadalom tagjai).

A videónézések egyharmada az oldalon zajlik - ami azt jelenti, hogy valaki felkeresi a CivilJutub.hu honlapot, és ezen böngészve civil szervezetek videóit nézi meg. E módon átlagosan 100 - 110 000 embert érünk el évente.

A videónézések kétharmada arról az 1500-1600 url-ről, linkről (blogban, hírben stb. lévő linkek) érkezik, amelyeken megtalálható a CivilJutub.hu egy-egy videójának linkje. Ez havonta átlagosan 60 000 videónézést jelent.

A CivilJutub.hu civil videómegosztón átlagosan 3-3,5 videót néz meg egy-egy látogató, azaz évente 350 - 400 000 videót néznek meg az oldalra közvetlenül látogatók.

Az évi átlag 1,1 millió videónézésből így 700 - 750 000 külső linkekről érkezik tehát. A 750 000 külső linkről érkező videónézést 400 - 500 000 ember produkálja.

ELÉRÉSEK SZÁMA:  a CivilJutub.hu videómegosztóval és a CivilJutub.hu-ra mutató 1600 videó-link segítségével tehát évente legalább 400-500 000 embert érünk el a társadalom tagjai közül.

2011 ősze óta a civil videómegosztó önkéntes munkában működik. Ha tudsz olyan pályázati forrást, ahol 90 - 100 %-os pályázatokkal esetleg lehet nyerni, szólj lécci (nadortamas K civiljutub.hu :)


ÖSSZESÍTETT ADATOK - 2013. 01. 01. - TÁRGYHÓNAP (augusztus) VÉGÉIG

  Megnézett videók száma összesen - 2013.01.01-től az adott hó végéig NAPONTA MEGNÉZETT VIDEÓK SZÁMA - 2013.01.01-től az adott hó végéig CivilJutub.hu-ra feltett videók száma - 2013.01.01-től az adott hó végéig Látogatószám  - 2013.01.01-től az adott hó végéig
összesen       (adott hó végéig) 749 921   3 091 851   64 958  
         
 ÁTLAGOK  havi átlag  napi átlag   havi átlag  havi átlag
ÁTLAG (eltelt hónapok alapján) 93 740   3 091   106   8 120 

2013 júliusi + augusztusi adatok

2013 júliusában 110 708, augusztusban 92 745 civil videót néztek meg a társadalom tagjai a civil videómegosztó jóvoltából.

Júliusban naponta tehát 3571, augusztusban 2992 civiljutubos civil videót néztek meg a látogatók a CivilJutub.hu-n, illetve azon a több mint 1500 külső linken, amelyeken egy-egy "civiljutubos" civil videó található.

   FÉLÉVES ÁTLAGADATOK - ÖSSZEHASONLÍTÁSKÉPP

A 2013-as féléves átlag (2013.01.01. - 06.30.) 91 078 videó-nézés volt havonta.

Napi átlagban, a félév minden napján 3027 volt a videónézések száma.

Havi 120 videót tettünk fel átlagosan az oldalra, és a CivilJutub.hu havi átlagos látogatószáma 8803 volt.


 

Elérési adatok magyarázata - 2012-es összesített adatok alapján

 

c) 2012-ben HAVONTA 345 DB – hazai és határon túli – MÉDIÁT értünk el havi videó hírlevelünkkel (a havi számok linkje >> http://tinyurl.com/capxr3d)

 

d) KÜLSŐ LINKEKKEL ELÉRTEK SZÁMA – 300 000: a videónézések száma nem csak az oldalon generálódik, a videónézés-számláló azt is számolja, hogy a CivilJutub.hu-ra mutató külső linkeken lévő videókat hányan nézték meg. 2012-ben 1652 külső link (85 %-ban belinkelt CJ.hu videók) mutatott a CV egy-egy videójára. Ezeken generálódik a videónézések számának 67 %-a – azaz a videnézésekből mintegy 766 000.

Feltételezhetjük, hogy a külső linkeken bonyolódó 766 000 videónézés legalulbecsültebb esetben is 300 000 ember „követte el” – azaz ezekkel a linkekkel érjük el a legnagyobb célcsoportot.

 

ÖSSZEGZÉS 2012: ELÉRT CÉLCSOPORTOK száma így: 104 519 + 7757 + 345 + 300 000 = 412 621 FŐ

 


2012-es szakmai munka rövid összefoglalása - mit, miért, hogyan...

Összefoglaltuk 2012-es tevékenységünk eredményeit egy külön cikkben. Ebben leírjuk azt is, mit, hogy, miért csinálunk, minek, mi az értelme, mi az eredménye :)


TIPP: ha el akarod érni egyszerűen és archívan egy-egy régebbi hónap videóválogatását, írd be a videókeresőbe, mondjuk azt, hogy hrlm1207 - ekkor pl. megkapod a 2012 júliusi hírlevélbe kiemelt hazai szervezetek videóit.


GOOGLE-KERESŐ a CivilJutub-hu-n

Beépítettük a CivilJutub.hu oldalba a Google keresőjét. Ezzel sokféle keresést végezhetsz a civiljutub.hu oldalon. Pl. megadhatsz több szót, és a kereső megkeresi az oldalon, hogy van-e olyan videó, amelyikben mindegyik vagy éppen a legtöbb megadott kifejezés megtalálható... Sokan használják, próbáld ki te is :)


FACEBOOK + TWITTER

a) FACEBOOK + TWITTER LINKEK A VIDEÓK FÖLÖTT: minden videó bal felső sarka fölött FB & TW megosztó linket helyeztünk el

b) FACEBOOK (www.facebook.com/civiljutub) + TWITTER (www.twitter.com/civiljutub) >> ezekre hetente többször kiposztoljuk az általunk legeslegfontosabbnak tartott civil videókat.


TOPVIDEÓK - 2013 JÚLIUS + AUGUSZTUS


 • video picVédd (a) magad (szellemi tulajdonát)! - Elek - Magyar Szellemi Tulaj...
 • Védd magad! - Lúzer Elek és felesége Katinka sikeres kisvállalkozók. Terméküket - a nevükből képzett márkanévvel - ELKA-nak hívják. Váratlanul éri őket, hogy egy ismeretlen, de hason...
 • szavazat  1 Star megnézték: ( 87 ) időtartam: ( 00:02:09 ) feltöltve: 18-07-13
 • kulcsszavak: Magyar Szellemi Tulajdonvédelmi Egyesület ...
 
 • video picNÉZD VÉGIG! - Budapest Pride fesztivál 2013 beszámoló, 10 perc - ...
 • Beszámolónk a 18. Budapest Pride-ról.
  Hiv cím - Meleg szemmel 112. - Budapest Pride fesztivál 2013

  A "Meleg szemmel" összes eddigi epizódja: http://melegvagyok.hu/videoblog

  Ha tetszik, a...
 • szavazat  1 Star megnézték: ( 91 ) időtartam: ( 00:10:15 ) feltöltve: 06-07-13
 • kulcsszavak: Szimpozion Egyesület Budapest Pride fesztiv�...
 
 • video picAláírásgyűjtés a családon belüli erőszak ellen az Avon a Nők�...
 • Hiv.cím: Szabó Kinga - kampányfilm az erőszak ellen

  Halász Pálma civil aktivista, az Élet-Érték Alapítvány elnöke aláírásgyűjtő akciót indított - az Avon a Nőkért Alapítvány ...
 • szavazat  1 Star megnézték: ( 129 ) időtartam: ( 00:02:07 ) feltöltve: 14-08-13
 • kulcsszavak: Avon_a_Nőkért_Alapítvány avon alapítv�...
 
 • video picHOPPÁ - Quimby: Pet Kalóz Himnusz - Termeszetfilm.hu Tudomanyos Film...
 • Ha nem tudnátok, mi, Pet Kalózok szeméthajókon cirkálunk a Tiszán. Lecsapunk a vízbe hajigált szemétre! Mostantól egyetlen eldobott Pet palack sincs biztonságban! Elkapjuk, és elintézzük...
 • szavazat  1 Star megnézték: ( 84 ) időtartam: ( 00:00:58 ) feltöltve: 25-07-13
 • kulcsszavak: Tudomanyos Filmmuhely Egyesulet Termeszetfilm...
 
 • video picRoma-Magyar Kézfogás Alapítvány riport-, vélemény-montázs (vide...
 • A Roma-Magyar Kézfogás Alapítvány utóbbi programjain készült riportokból montázs. Kiemelve néhány gondolatot, megjegyzést az ott elhangzottakból.
  Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter...
 • szavazat  1 Star megnézték: ( 88 ) időtartam: ( 00:03:39 ) feltöltve: 09-07-13
 • kulcsszavak: Roma-Magyar Kézfogás Alapítvány ROMA_MAG...
 
 • video picBliss Alapítvány bemutatása 26 percben a Duna TV Akadálytalanul c....
 • A Bliss Alapítvány a Duna TV Akadálytalanul című műsorában.

  http://www.blissalapitvany.hu/
  http://www.dunatv.hu/

  tags by CivilJutub.hu: Bliss Alapítvány agyi károsodás eszköz infoko...
 • szavazat  1 Star megnézték: ( 84 ) időtartam: ( 00:26:03 ) feltöltve: 08-07-13
 • kulcsszavak: Bliss Alapítvány agyi károsodás eszköz i...
 
 • video picOrszágos SZEMÉTSZEDÉSI akció önkéntes alapon 2013.09.14-én - Te...
 • CJ.hu szöveg: Országos SZEMÉTSZEDÉSI akció önkéntes alapon - Teszedd! 2013

  TeSzedd: 2013. 09. 14.

  CivilJutub.hu információ: Beszélgetés a TeSzedd!-ről, az Echo TV-ben
  2013. j...
 • szavazat  1 Star megnézték: ( 76 ) időtartam: ( 00:00:31 ) feltöltve: 13-08-13
 • kulcsszavak: Országos SZEMÉTSZEDÉSI akció önkéntes a...
 
 • video picSzimfónia Program avagy a zenekar, mint szociális eszköz 1. (Toborz...
 • A zenélés; a zenekar és a kórus, mint a szociális felzárkóztatás eszköze.
  Leírás
  A mintáról, a venezuelai „El Sistema"-ról dióhéjban

  A venezuelai „rendszert" (spanyolul „El ...
 • szavazat  1 Star megnézték: ( 148 ) időtartam: ( 00:04:46 ) feltöltve: 05-08-13
 • kulcsszavak: Symphonia_Alapítvány Symphonia Szimfóni...
 
 • video picÁllami gondozottak tehetségkutatója - Szín-Tér Tehetségkutató V...
 • Az Alföld Televízió összeállítása a Bihari Állami Gondozottak Egyesületének tehetségkutató versenyről. A programot az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatta, mely projekt a Nemzet...
 • szavazat  1 Star megnézték: ( 46 ) időtartam: ( 00:19:29 ) feltöltve: 24-08-13
 • kulcsszavak: Bihari Állami Gondozottak Egyesülete bage...
 
 • video picZöld civilek vezetői beszélgettek (videó publikálva: 2013.07.08.)...
 • Ökopodium - Zöld civilek

  Vendégeink voltak:
  Csiba Katalin - levezető
  Éger Ákos - Magyar Természetvédők Szövetsége
  Halmos Gergő - Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület...
 • szavazat  1 Star megnézték: ( 73 ) időtartam: ( 00:15:06 ) feltöltve: 13-07-13
 • kulcsszavak: zöld civil beszélgetés Lukács András Lev...

2013 JÚLIUS + AUGUSZTUS legérdekesebb videói


 • Májátültetés után - Magyar Májátültetettek Érdekvédelmi és ...
 • Kitartásra, erős akaratra és támogatásra van szükségük azoknak az embereknek, akik májátültetésre szorulnak, vagy már túlestek rajta. Sütő István sem volt könnyű helyzetben, mikor m...
 • szavazat  1 Star megnézték: ( 69 ) időtartam: ( 00:11:12 ) feltöltve: 01-07-13
 • kulcsszavak: Magyar Májátültetettek Érdekvédelmi és ...
 •  
 
 • KLASSZ: roma tehetségtábor - tábori pillanatok, életképek, prób�...
 • A Polgár Alapítvány roma tehetségtábora, Csillebérc - 2013

  =============== CivilJutub.hu információ==========

  Roma Tehetségsegítő Tanács | POLGÁR ALAPÍTVÁNY - BEMUTATÁS

  A Polg...
 • szavazat  1 Star megnézték: ( 165 ) időtartam: ( 00:01:59 ) feltöltve: 01-07-13
 • kulcsszavak: Roma Tehetségsegítő Tanács POLGÁR ALAPÍ...
 
 • AHA Színpad = hajléktalanok színpada 2011 - P Műhely Egyesület (...
 • AHA Színpad Jubileumi Gálaest 2011 - A teljes este - Az AHA Színpad, a magyar hajléktalanok színpada 2011 lett 10 éves. A jubileumra egy nagyszabású gálaesttel készültek a játszók.Az elő...
 • szavazat  1 Star megnézték: ( 74 ) időtartam: ( 02:12:36 ) feltöltve: 03-07-13
 • kulcsszavak: P Műhely Egyesület AHA Színpad hajléktal...
 
 • "Magyarország Cukormentes Tortája" verseny - EGY CSEPP FIGYELEM ALAP...
 • Mautner Zsófi: nehezen tudtunk választani! - A zsűri kiválasztotta a döntősöket a "Magyarország Cukormentes Tortája" verseny előzsűrizésén, a lajosmizsei Új Tanyacsárdában tartott Cuk...
 • szavazat  1 Star megnézték: ( 68 ) időtartam: ( 00:01:11 ) feltöltve: 03-07-13
 • kulcsszavak: EGY CSEPP FIGYELEM ALAPÍTVÁNY Magyarország...
 
 • Hoppsza - VIDEÓTOLMÁCS - Online Jelnyelvi Tolmácsszolgálat - Hall...
 • Se leírást, se kulcsszavakat nem tettek fel a videóhoz, mi megtettük helyettük, hogy más is megtalálja a videót :)
  ==================== CivilJutub.hu információ=======(cetyt13)======
  H...
 • szavazat  1 Star megnézték: ( 71 ) időtartam: ( 00:01:50 ) feltöltve: 04-07-13
 • kulcsszavak: Hallatlan_Alapítvány Hallatlan Alapítvá...
 
 
 • Gyerekcsoportoknak tanítja a felelős állattartást a Siófoki Álla...
 • Alapítványunk egyik fő célja a felelős állattartás és az állatvédelem megismertetése a gyermekekkel.

  A Beszédes iskola tanulói után,táncoslábú lánykák lepték el a menhelyünket....
 • szavazat  1 Star megnézték: ( 67 ) időtartam: ( 00:03:15 ) feltöltve: 08-07-13
 • kulcsszavak: Siófoki Állatvédő Alapítvány felelős �...
 
 • Civil Licit 2012 - Motiváció Mozgássérülteket Segítő Alapítvá...
 • A Motiváció Mozgássérülteket Segítő Alapítvány bemutatkozó kisfilmje a 2012-es Civil Liciten. A szolgáltatás neve: Négy keréken.

  CJ.hu PLUSZ:

  honlapjuk: http://www.motivacio.hu/
  ...
 • szavazat  1 Star megnézték: ( 81 ) időtartam: ( 00:01:03 ) feltöltve: 08-07-13
 • kulcsszavak: Motiváció Mozgássérülteket Segítő Alap...
 
 • Civil Licit 2012 - Szadai Meseház Kulturális Alapítvány (videó pu...
 • A Szadai Meseház Kulturális Alapítvány bemutatkozó kisfilmje a 2012-es Civil Liciten.

  A szolgáltatás neve: Sajtkukac Dzsembori.

  tags: Szadai Meseház Kulturális Alapítvány óvoda wald...
 • szavazat  1 Star megnézték: ( 42 ) időtartam: ( 00:00:42 ) feltöltve: 08-07-13
 • kulcsszavak: Szadai Meseház Kulturális Alapítvány óvo...
 
 • A Magyar Szekuláris Egyesület elnöke (Szabó Sebestyén) a Civil r�...
 • Merre tart Magyarország? Interjú az egyesület elnökével szekularizmusról, ateizmusról és a racionális gondolkodás szükségességéről a társadalomban.

  tags: by CivilJutub.hu
 • szavazat  1 Star megnézték: ( 101 ) időtartam: ( 00:14:12 ) feltöltve: 09-07-13
 • kulcsszavak: Magyar Szekuláris Egyesület vallás ideol�...
 
 • Zenével a Rákos Gyermekekért Alapítvány munkája a szegedi gyerme...
 • Eredeti videócím: Micimackó - Zenével a Rákos Gyermekekért Alapítvány munkája a szegedi gyermekklinika onkológiai osztályán.
  Alapítvány Elnöke: Ombodi Csilla
  Alapítvány alapítója...
 • szavazat  1 Star megnézték: ( 70 ) időtartam: ( 00:02:14 ) feltöltve: 13-07-13
 • kulcsszavak: Zenével a Rákos Gyermekekért Alapítvány ...
 
 • Az eddigi legsikeresebb Budapest Pride felvonulás 2013 - Szimpozion E...
 • Az eddigi legnépesebb felvonulás! És Stuart Milk interjú... (magyar felirattal ellátva, kapcsold be!).

  Összefoglalónk az egy hetes Pride fesztiválról itt:

  http://www.youtube.com/watch?...
 • szavazat  1 Star megnézték: ( 61 ) időtartam: ( 00:05:07 ) feltöltve: 13-07-13
 • kulcsszavak: Szimpozion Egyesület LMBTQ elfogadás tolera...
 • Józan babák Klub Playback-színháza: Nyuszi-e vagy? - Magyar Emberi...
 • Riport a Józan Babák Klub Playback-színháza: Nyuszi-e vagy? -című előadásáról. Helyszín és időpont: Gondozó Kert: Bp., VIII. Vajdahunyad u. 4. - 2012. november 16.
  A filmet a MEJOK Alap...
 • szavazat  1 Star megnézték: ( 108 ) időtartam: ( 00:09:38 ) feltöltve: 13-07-13
 • kulcsszavak: Magyar Emberi Jogvédő Központ Alapítvány...
 
 • Nyit az 1. magyar mozgáskorlátozott tábor - Magyar Máltai Szeretet...
 • A korábbi nemzetközi táborok után 2013-ban első alkalommal szervez nyári tábort kizárólag magyar mozgáskorlátozott fiataloknak a Máltai Szeretetszolgálat. A táborba a hozzátartozók nem...
 • szavazat  1 Star megnézték: ( 70 ) időtartam: ( 00:00:31 ) feltöltve: 16-07-13
 • kulcsszavak: magyar_máltai_szeretetszolgálat mozgássé...
 
 • Védd (a) magad (szellemi tulajdonát)! - Magyar Szellemi Tulajdonvéd...
 • Védd magad! - Lúzer Eleknek ellopják a biciklijét a kocsma mellől, sőt még nyilvános helyen hagyott találmányát is ellopják. Az első esetben fel tud lépni a tolvaj ellen, a nyilvánossá...
 • szavazat  1 Star megnézték: ( 53 ) időtartam: ( 00:02:11 ) feltöltve: 18-07-13
 • kulcsszavak: Magyar Szellemi Tulajdonvédelmi Egyesület ...
 
 • Józan Babák Klub: Nyúl vagyok - MEJOK Alapítvány, Audiovizuális ...
 • A Józan Babák Egyesület színes programokkal Húsvéti Családi Napot tartott. Erről szól a film, melyet a MEJOK Alapítvány Audiovizuális műhelyének munkatársai állítottak össze. A progr...
 • szavazat  1 Star megnézték: ( 80 ) időtartam: ( 00:03:40 ) feltöltve: 19-07-13
 • kulcsszavak: MEJOK Alapítvány Józan Babák Klub Nyúl v...
 
 • "Fókuszban a tehetség" zenei program roma fiataloknak - Reményhír ...
 • Reményhír alapítvány tehetség gondozó filmje

  CJ.hu PLUSZ:

  A tehetséges roma fiataloknak szervezett öt héten át zenei programot a békési székhelyű Reményhír Alapítvány szervezte...
 • szavazat  1 Star megnézték: ( 62 ) időtartam: ( 00:46:50 ) feltöltve: 22-07-13
 • kulcsszavak: Reményhír Alapítvány Fókuszban a tehets...
 
 • Fehér porból készül a „biofű" - vegyDESIGNER - ÉSZAKI TÁMPONT...
 • A herbál vagy biófű elnevezés megtévesztő, hiszen valójában szintetikus vegyületeket takar. Bár a fogyasztóknak erről nincs tudomása, de a növényi törmeléknek, amit többnyire füstö...
 • szavazat  1 Star megnézték: ( 83 ) időtartam: ( 00:04:04 ) feltöltve: 24-07-13
 • kulcsszavak: ÉSZAKI TÁMPONT EGYESÜLET önkéntes szoci...
 
 • Életvezetési tábor Pécsen - Együtt az Életért Közhasznú Egyes...
 • Jövőt Építünk Életvezetési Tábor
  Hátrányos helyzetű, nehéz körülmények között élő családok számára

  Az Együtt az Életért Közhasznú Egyesület és a Pécsi Székesegyház ...
 • szavazat  1 Star megnézték: ( 63 ) időtartam: ( 00:08:40 ) feltöltve: 25-07-13
 • kulcsszavak: Együtt az Életért Közhasznú Egyesület ...
 
 • Haiti árvaház adományest Budapesten 2013.08.01-én - Remény Háza ...
 • Remény Háza Adományest Budapesten 2013. 08. 01-én

  http://remenyhazahaiti.org/

  A Hope Home egy olyan árvaház Haiti fővárosában, Port-au-Princeben, amely otthont ad 27 ha...
 • szavazat  1 Star megnézték: ( 80 ) időtartam: ( 00:01:15 ) feltöltve: 26-07-13
 • kulcsszavak: Remény Háza Alapítvány adomány adomán...
 
 • Olvasás Éjszakája - Amikor nem alszol - olvasásfesztivál 2013. 09...
 • (Hiv cím: Amikor nem alszol...)- Az Olvasás Éjszakája - Amikor nem alszol

  Olvasásfesztivál 2013. szeptember 13-án

  A fesztivál főhelyszínei: Alexandra Könyvesház (Károly körút)
  ...
 • szavazat  1 Star megnézték: ( 87 ) időtartam: ( 00:02:01 ) feltöltve: 26-07-13
 • kulcsszavak: Supka_Géza_Alapítvány Supka Alapítván...
 
 • Se künn, se benn, román-magyar együttélés Kosteleken, 55 perc - D...
 • Kostelek a Keleti-Kárpátokban, fenyvesekkel koszorúzott hegyoldalak ölelésében található. A madéfalvi veszedelem alkalmával a hegyek rejtekébe menekült csíkiek alapították ezelőtt 230-...
 • szavazat  1 Star megnézték: ( 70 ) időtartam: ( 00:54:17 ) feltöltve: 28-07-13
 • kulcsszavak: Dunatáj_Alapítvány Dunatáj Keleti-Kárp...
 •  
 • "Börtönkutya terápia" Szombathelyen - FEKETE ISTVÁN ÁLLATVÉDŐ E...
 • HIV.cím: Elítéltek vizsgáztak kutyákkal a szombathelyi börtönben (kitakaratlan)

  Gazdátlan kutyák szocializációs programjának záróvizsgája zajlott a Szombathelyi Országos Büntetés...
 • szavazat  1 Star megnézték: ( 192 ) időtartam: ( 00:11:48 ) feltöltve: 29-07-13
 • kulcsszavak: FEKETE ISTVÁN ÁLLATVÉDŐ EGYESÜLET bört...
 
 • SEGÍTSÉGET kér a miskolci állatmenhely - Miskolci Állatsegítő A...
 • HIvcím: A miskolci állatmenhely - boon.hu - A Facebook-on kér elkeseredetten segítséget a Miskolci Állatsegítő Alapítvány. Az elnök bizakodó.

  http://www.boon.hu/le-kell-mennie-kutyaba-a...
 • szavazat  1 Star megnézték: ( 77 ) időtartam: ( 00:01:00 ) feltöltve: 29-07-13
 • kulcsszavak: Miskolci Állatsegítő Alapítvány mása ...
 
 • Gömöri Ökokaland 2013, tábor - Ökológiai Intézet Alapítvány (...
 • Hagyományőrző- és alkotótábor Gömörszőlősön

  Sokéves szakmai tapasztalattal a hátunk mögött kezdő és amatőr kisművészek részére alkotótábort szerveztünk Gömörszőlősön, ...
 • szavazat  1 Star megnézték: ( 69 ) időtartam: ( 00:03:59 ) feltöltve: 05-08-13
 • kulcsszavak: Ökológiai_Intézet_Alapítvány Ökológia...
 
 • THEALTER színházi fesztivál - Híradó/News I/2013 (HD) - MASZK Egy...
 • 23. THEALTER
  színház, zene, kiállítás, akadémia
  nemzetközi színházi fesztivál
  Szeged, 2013. július 19-27.

  THEALTER Híradó I/2013 -- Nyitány -- Szeged szegmens / szegedi alkotók a ...
 • szavazat  1 Star megnézték: ( 70 ) időtartam: ( 00:06:08 ) feltöltve: 05-08-13
 • kulcsszavak: MASZK Egyesület Szeged BEMUTATÁS KÍSÉRLET...
 
 • Öt ember haláláért felelős az új drog - Németh Zoltán orvos, e...
 • Más drogoknál kevesebb mennyiség is túladagolást okozhat. Az ATV Start vendége Németh Zoltán orvos, elnök, SOS Egyesület a Szenvedélybetegekért.

  tags by CivilJutub.hu: SOS_Egyesület_a_...
 • szavazat  1 Star megnézték: ( 75 ) időtartam: ( 00:05:52 ) feltöltve: 05-08-13
 • kulcsszavak: SOS_Egyesület_a_ Szenvedélybetegekért új...
 
 • Minden 3. gyermek nélkülöz Magyarországon - Unicef Magyar Bizotts�...
 • www.unicef.hu
  Riportösszeállítás a Kossuth-rádióban a gyermekszegénységről és a tehetséggondozásról.
  A gyermekszegénység mérésére az UNICEF Innocenti kutatóközpont egy 14 pontbó...
 • szavazat  1 Star megnézték: ( 80 ) időtartam: ( 00:10:01 ) feltöltve: 08-08-13
 • kulcsszavak: Unicef_Magyar_Bizottság Unicef Bizottság ...
 
 • Hangjelző kutyák siketeknek és nagyothallóknak (jelnyelven és fel...
 • A NEO Magyar Segítőkutya Egyesület egyik célja a hangjelző (hallássérült-segítő) kutyák tanítása. A videóban információk vannak a hangjelző kutyákról és tanításukról.

  Továb...
 • szavazat  1 Star megnézték: ( 85 ) időtartam: ( 00:09:10 ) feltöltve: 08-08-13
 • kulcsszavak: NEO Magyar Segítőkutya Egyesület hangjelz...
 
 • Ideiglenes kutya...? - Fema Állatmentő és Állatvédelmi Egyesület...
 • Videó hiv. címe: Legyél ideiglenes befogadó a Femánál

  https://www.facebook.com/fejermegyeiallatmentok

  A Fema Állatmentő és Állatvédelmi Egyesület folyamatosan várja azon állatbará...
 • szavazat  1 Star megnézték: ( 73 ) időtartam: ( 00:00:35 ) feltöltve: 08-08-13
 • kulcsszavak: Fema Állatmentő és Állatvédelmi Egyesül...
 
 • NAPI 2,5 órát neteznek a gyerekek - Unicef Magyar Bizottság (videó...
 • Hiv. cím: A gyermekek és az internet - a Fókusz interjúja by Unicef Magyar Bizottság

  156 percet töltenek az internet előttgyermekbántamazásnem kedvező társkapcsolati modellpedofilkék vo...
 • szavazat  1 Star megnézték: ( 71 ) időtartam: ( 00:07:06 ) feltöltve: 09-08-13
 • kulcsszavak: Unicef_Magyar_Bizottság Unicef fókusz B...
 
 • RAP-VERSES PHARRAJIMOS - Roma holokauszt megemlékezés (videó publik...
 • HIV. CÍM: PHARRAJIMOS - Roma holokauszt megemlékezés - Molnár Péter, Horváth Kristóf

  Augusztus 2-án, pénteken 19 órakor
  a IX. kerületi Nehru parkban lévő emlékműnél tisztelgünk a ...
 • szavazat  1 Star megnézték: ( 70 ) időtartam: ( 00:04:05 ) feltöltve: 09-08-13
 • kulcsszavak: Roma_holokauszt megemlékezés Roma holoka...
 
 • SEGÍTSÉG! - Pénz kell a tatabányai Tappancs Állatotthonnak, hogy ...
 • HIV-CÍM: Segélykérés a Tappancstól

  Zsigáné Marosi Éva a Tappancs Állatotthon Alapítvány és Őrszolgálat vezetője azzal fordult a szerkesztőségünkhöz, hogy tolmácsoljuk a segélyk...
 • szavazat  1 Star megnézték: ( 93 ) időtartam: ( 00:02:37 ) feltöltve: 09-08-13
 • kulcsszavak: Tappancs_Állatotthon_Alapítvány segítsé...
 
 • Juhokkal, kecskékkel a parlagfű ellen - Állattenyésztő Egyesület...
 • A parlagfű elleni küzdelemben az ember legjobb barátja lehet a juh és a kecske. Ezzel kapcsolatban nyilatkozott stábunknak az Állattenyésztő Egyesület elnöke (Hajduk Péter).

  www.facebook...
 • szavazat  1 Star megnézték: ( 84 ) időtartam: ( 00:02:58 ) feltöltve: 13-08-13
 • kulcsszavak: Állattenyésztő_Egyesület elnök Hajduk_...
 
 • II. Ősök Napja, 90 perc - Magyar Turán Alapítvány (videó publik�...
 • Bugac 2013. augusztus 10. - Az idén nyáron (2013 augusztus 9-10-11 én) Bugacon, megrendezésre került a II. Ősök Napja.

  A Magyar Turán Alapítvány által életre hívott Magyar Turán Szöv...
 • szavazat  1 Star megnézték: ( 82 ) időtartam: ( 01:29:43 ) feltöltve: 14-08-13
 • kulcsszavak: Magyar_Turán_Alapítvány Magyar Turán �...
 
 • VISSZAVÁLTOZTAK - az ökoelőszobázó - GYERKEK... Természetes Éle...
 • Hivcím: A fenntartható környezet feltételeivel ismerkedtek tatabányai diákok az Ökoparkban

  30 általános iskolás diák ismerkedett egy héten át a fenntartható környezet gyakorlati mód...
 • szavazat  1 Star megnézték: ( 65 ) időtartam: ( 00:02:31 ) feltöltve: 21-08-13
 • kulcsszavak: Természetes_Életmód_Alapítvány termész...
 
 • A Magyar Zarándokútról nyílt kiállítás - Magyar Zarándokút Eg...
 • A Magyar Zarándokút Egyesület 2009-ben azért alakult, hogy a spanyol El Camino mintájára építse ki Magyarország saját- kegyhelyeket és egyházmegyéket érintő zarándokútját.

  Legutó...
 • szavazat  1 Star megnézték: ( 86 ) időtartam: ( 00:02:13 ) feltöltve: 24-08-13
 • kulcsszavak: Magyar_Zarándokút_Egyesület Zarándokút ...
 
 • Cigány fiatalok "ki-mit-tudnak" Bagon, a IV. BAGázs Nyári Táborban...
 • hiv.cím: IV. BAGázs Nyári Tábor - Ki Mit Tud: A fiú tánccsapat elődása

  A Sanyi által betanított csapat egy különleges táncprodukciót adott elő a 2013-as Ki Mit Tud estéjén.
   
 • szavazat  1 Star megnézték: ( 58 ) időtartam: ( 00:03:16 ) feltöltve: 24-08-13
 • kulcsszavak: BAGázs Közhasznú Egyesület BAGázs_Egyes...
 
 • Meleg szemmel 116. - Stratégiai pereskedés - Szimpozion_Egyesület (...
 • A Háttér Társaság nemzetközi színtéren lép fel a diszkriminatív jogi rendelkezések ellen.

  A "Meleg szemmel" összes eddigi epizódja:

  http://melegvagyok.hu/videoblog

  Ha tetszik, am...
 • szavazat  1 Star megnézték: ( 47 ) időtartam: ( 00:08:25 ) feltöltve: 25-08-13
 • kulcsszavak: Szimpozion_Egyesület Szimpozion LMBTQ elf...
 •  
 • Kutyafuttató kellene Zuglóba - Fauna Alapítvány, Balogh Judit el...
 • (Hiv.cím: Szereplésünk a Zugló Tv-ben - Kutyafuttató)- Zuglóban, a Rákospatak utca és a Dorozsmai utca sarkánál van a kijelölt kutyafuttató. A tábla kint van, sőt ürülékszedő zsák i...
 • szavazat  1 Star megnézték: ( 24 ) időtartam: ( 00:06:56 ) feltöltve: 25-08-13
 • kulcsszavak: Fauna Alapítvány Fauna Balogh_Judit eln�...

LEIRATKOZÁS vagy ADATMÓDOSÍTÁSS[url:leiratkozas]Leiratkozás[/url:leiratkozas]


[url:adatmódosítás]Adatmódosítás[/url:adatmódosítás]


 

LEIRATKOZHATSZ // FELIRATKOZHATSZ

bármikor egy kattintással a hírlevélről.


Csak HAVONTA EGY LEVELET fogunk küldeni >> kérjük, mielőtt esetleg leiratkozna a hírlevélről, gondolja át >> esetleg van-e olyan ismerőse, kollégája, akit érdekelnek a civil szervezetekkel kapcsolatos események >>> és küldje el neki ezt a hírlevelet (benne a feliratkozási linkkel).


CIVILJUTUB.INFO >>> a CivilJutub.hu "szövegerős oldala

CIVILJUTUB.INFO => EZ a CIVILJUTUB.HU (www.civiljutub.hu) civil videómegosztó szövegelős-szövegerős segédoldala. Innen majd letölteni pl. a civiljutub.hu-használattal, vagy a éppen a MovieMaker-használattal kapcsolatos cuccokat...


HASZNOS LETÖLTÉSEK a CivilJutub.hu-val kapcsolatban

Kézikönyv - CivilJutub.hu használati útmutató
Kézikönyv letöltése >>> EGYBEN
Összes hírlevél 2010 márciustól
Civil videómegosztó – interjú a főszerkesztővel - 2010 október
Bemutatkozás - stratégia - tervek - CivilJutub.hu

 

 

 

A CivilJutub.hu működtetését támogatták:

 

 

 

 

 

Partnereink, felhasználóink logói