Megjelent a CivilJutub.hu 2013. OKTÓBERI videó-hírlevele.  Rajtad kívül még több mint 9000-ren (hazai + határon túli civil szervezet, magánszemély, sajtómunkatárs) kapják meg :)

Pár cím kedvcsinálónak hírlevél-termésből: Meleg szülő fia vagyok... Meleg szemmel 120. - Szimpozion Egyesület...  || Hővédő fólia felszerelésének bemutatása - CSERFA Közhasznú Eg...  || Mit jelent az OLVASÁS a HAJLÉKTALANOKNAK? - Szilágyi Gyula interjú...  ||  || Cigány Himnusz - Zöld az erdő / Polgár Alapítvány Képzőművés...  || Fegyelmező iskola - Partiszkon Egyesület - Dr. Katona Péter előad�...

Külön figyelmedbe ajánljuk a topvideókat (az egész hírlevél közvetlen, rövidített linkje - http://tinyurl.com/CJ-videovalogatas-2013-10).

CivilJutub.hu Hírlevél
2013. OKTÓBER

MENÜ

VIDEÓVÁLOGATÁS - 2013
OKTÓBER
BEMUTATKOZÓ cikkek
KORÁBBI hónapok videó-hírlevelei
CIVILJUTUB.INFO
LETÖLTÉSEK (pl. haszn. útmutató)
leiratkozás vagy adatmódosítás

+ alapszabály & közhasznúsági jelentések

Tisztelt [név] !

2010 júniustól havi egy hírlevelet küldünk ki a magyarországi civil szervezeteknek (EDDIGI HÍRLEVELEK >>> LINKJE), melyekben elküldjük a CivilJutub.hu civil videómegosztón megjelent, AZ ADOTT HÓNAPBAN szerintünk LEGÉRDEKESEBB pár tucat CIVIL VIDEÓ linkjét. Ma a magyar civilek mintegy 400 videót tesznek fel havonta a youtube.com videómegosztóra, mi - többek közt - ezeket tesszük fel a CivilJutub.hu-ra, kicsit felturbózva őket kereső-szempontból. Ezekből válogattuk ki ezt a pár tucatot, melynek a linkjét havonta elküldjük.

2012-es MUNKA > CivilJutub.hu

A civil videómegosztó – 2008 09. 24-ei indulása óta – többféle módszerrel, szisztematikusan dolgozik azért, hogy a civil videómegosztás eszközét felhasználva a TÁRSADALOM SZÉLES RÉTEGEIVEL hatásosan MEGISMERTETESSE CIVIL SZERVEZETEINK TEVÉKENYSÉGÉT. Cikkünkben röviden összefoglaljuk 2012. évi tevékenységünket.

>> BŐVEBBEN <<


KERESŐ-TIPP: ha el akarod érni egyszerűen egy régebbi hónap videóválogatását, írd be a videókeresőbe (oldal teteje), mondjuk azt, hogy hrlm1107 - ekkor pl. megkapod a 2011 júliusi hírlevélbe kiemelt hazai szervezetek videóit.


Rádió interjú a CivilJutub.hu főszerkesztőjével - az interjút az marosvásárhelyi Erdély FM Rádió (www.erdelyfm.hu) készítette 2011. február 4-én. > BŐVEBBEN <<


A CivilJutub.hu Kézikönyv: magyarázatok az oldal használatához képekkel, linkekkel, DE: egyben is letölthetitek , ha úgy jobban esik >>> LETÖLTÉS


HÍRLEVÉL-FELIRATKOZÁS

(KATTINTS RÁ)


LEIRATKOZÁS

vagy

ADATMÓDOSÍTÁS

A CivilJutub.hu Videó-hírlevélről >> ha nem vagy hírlevél közelben ÉS tudod az email-címet, amire kapod a videó-hírlevelet.

a) >>> KATTINTS IDE <<<

VAGY

b) küldj egy mélt, ha nem találod az email-címedet a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

c) AZONNALI LEIRATKOZÁSHOZ - az utolsó videó után találod meg a linket.


IMPRESSZUM

ELÉRHETŐSÉGEINK :

Nádor Tamás – szerkesztő

CivilJutub.hu civil videómegosztó

mobil: 06-30-480-1145

T/F: 06-21-382-9225

(hangfájl-hagyása ezen)

e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

honlap: www.civiljutub.hu

 

TUDATFORMÁLÁS, HOMO INTERNETICUS => fészt-tu-fész versus netes projektek

2013. 10. 08-ai hozzászólásunk az NCTA-2013 fórumán... (fórum linkje: http://norvegcivilalap.hu/hu/forum/10)

Mint tudjátok, az NCTA-2013-as kiírásra beadott pályázatunk nem nyert. (A pályázat ez volt:  "ROMA-POZITÍV": VIDEÓMEGOSZTÁSSAL A NEGATÍV CIGÁNY-KÉP MEGVÁLTOZTATÁSÁÉRT) Ami önmagában belefért volna, ha az értékelésből nem az tűnt volna ki, hogy a pályázatot értékelők csúnyán eltévedtek az értékelés folyamán. A szitu röviden így összegezhető: az értékelők mind a 8 érve, melynek segítségével leértékelték pályázatot, s így nyertesből vesztessé változtatták, hamis volt. Ez úgy történhetett meg, hogy akik értékelték a pályázatunkat, azoknak lövésük nem volt a témáról.

Az értékelők egyike bírta például leírni azt, hogy a civil videómegosztó nem foglalkozik a civil videók népszerűsítésével. Miközben és röviden: csak ezzel foglalkozik. A csúnyaság az volt ebben a dologban, hogy miközben az NCTA értékelési szabályzata előírja, hogy ha tisztázni kell dolgokat, akkor személyesen kell elbeszélgetni a pályázat készítőjével (előmonitorozás), az értékelést végző alapítvány szakértője ezt elsinkófálta.

Ahogy telt-múlt az idő, szép lassan megértettük, mi lehetett ennek a hibás értékelésnek "a mélyréteges oka". Nagyjából ezt írjuk körül udvarias körmondatokban a hozzászólásunkban. Alább csak a cikk bevezetőjét olvashatjátok, a bevezető alatti linken (vagy innen) lehet átrándulni a teljes cikkre.

   RÉSZLET - cikk bevezetője...

"Azt állítjuk: fokozottan kellene támogatni az olyan PROJEKTEKET, amelyeknek TUDATFORMÁLÓ CÉLJUK van, ÉS az INTERNET az ESZKÖZÜK. 

MIÉRT? Megjelent és uralkodó fajjá vált a HOMO INTERNETICUS, az ember, aki a net előtt ül, és a netes információk formálják a tudatát – ugye ismerős?
Szívesen látnánk ezért olyan KIÍRÁST, amely TUDOMÁST VESZ AZ INTERNETRŐL, mint civilek számára a társadalom tagjainak TUDATFORMÁLÁSÁRA első-, másod- és harmadsorban alkalmas-hatékony eszközről.
Azt állítjuk ugyanis, hogy az INTERNET (virtuwörld) TÁRSADALMI TUDATOT FORMÁLÓ HATÁSA ma már SOKSZOROSA A SZEMÉLYES TALÁLKOZÁSOKON (ríölwördös fész-tu-fész míting) ALAPULÓ PROJEKT-TALÁLKOZÁSOKÉNAK."

  FOLYTATÁS, TELJES CIKK >>>


Útban a 4 milliomodik videónézés felé

2013. szeptember 13-án a CivilJutub.hu civil videómegosztó elérte a 3 500 000-redik videónézést.  Most épp 3,7 M-nál tartunk. Várhatóan 2014. februárjában érünk el a 4 milliomodik videónézéshez. Ez nagyjából azt jelenti, hogy sokszázezer embert elértünk már egy-több civil videóval.


HAVI STATISZTIKA & annak értelme - CivilJutub.hu - 2013

A mára több mint 11 000 civil videót tartalmazó, és évi átlag 1,1 - 1,2 millió videónézést (épp most november elején érjük majd el az egymilliót, ld. összesített adatok 2. oszlop) produkáló civil videómegosztó (CivilJutub.hu) teljesítményének lényege az, hogy - a videómegosztás hatékony eszközét alkalmazva - megismerteti a civil szervezetek által "termelt" anyagi, szellemi, szolgáltatási stb. javakat a társadalom tagjaival. Ezzel segíti a társadalom tagjainak a civil javakhoz  való hozzáférését, egyúttal "összehozza" a társadalom tagjait a civil szervezetekkel.

Hogy ez a lehető legegyszerűbben, leggyorsabban megtörténhessen, a civil videómegosztó rendszere, egyszerű, mint a szög. Arra törekszünk, hogy a civilek és a társadalom tagjainak videókon keresztüli megismerkedését egyszerű, "egyablakos" rendszerben (minden lényegi információt egy videó alá hordva) valósítsuk meg. Ezt szolgálják a keresőszempontú, videó-gazda szervezetre jellemző videó-szövegezés és a mintegy 4000 videó alatt megtalálható videóleírások (szervezeti szókészlet, elérhetőségek stb.).

A két fő célcsoport tehát a civil szervezetek és a társadalom tagjai, a feladat pedig egymás elérésének, megismerésének hatékony előmozdítása.

Számok és értelmük

E teljesítmény mérésére az alábbi táblázatban használt mutatószámokat használjuk.

Legfontosabb ezek közül a videónézések száma (pl. egy hónapban naponta átlagosan hány CivilJutub.hu videót néztek meg a társadalom tagjai).

A videónézések egyharmada az oldalon zajlik - ami azt jelenti, hogy valaki felkeresi a CivilJutub.hu honlapot, és ezen böngészve civil szervezetek videóit nézi meg. E módon átlagosan 100 - 110 000 embert érünk el évente.

A videónézések kétharmada arról az 1500-1600 url-ről, linkről (blogban, hírben stb. lévő linkek) érkezik, amelyeken megtalálható a CivilJutub.hu egy-egy videójának linkje. Ez havonta átlagosan 60 000 videónézést jelent.

A CivilJutub.hu civil videómegosztón átlagosan 3-3,5 videót néz meg egy-egy látogató, azaz évente 350 - 400 000 videót néznek meg az oldalra közvetlenül látogatók.

Az évi átlag 1,1 millió videónézésből így 700 - 750 000 külső linkekről érkezik tehát. A 750 000 külső linkről érkező videónézést 400 - 500 000 ember produkálja.

ELÉRÉSEK SZÁMA:  a CivilJutub.hu videómegosztóval és a CivilJutub.hu-ra mutató 1600 videó-link segítségével tehát évente legalább 400-500 000 embert érünk el a társadalom tagjai közül.

2011 ősze óta a civil videómegosztó önkéntes munkában működik. Ha tudsz olyan pályázati forrást, ahol 90 - 100 %-os pályázatokkal esetleg lehet nyerni, szólj lécci (nadortamas K civiljutub.hu :)


ÖSSZESÍTETT ADATOK* - 2013. 01. 01. - TÁRGYHÓNAP (OKTÓBER) VÉGÉIG

  Megnézett videók száma összesen - 2013.01.01-től az adott hó végéig NAPONTA MEGNÉZETT VIDEÓK SZÁMA - 2013.01.01-től az adott hó végéig CivilJutub.hu-ra feltett videók száma - 2013.01.01-től az adott hó végéig Látogatószám  - 2013.01.01-től az adott hó végéig
összesen       (adott hó végéig) 976 545   3203 927   76 003  
         
 ÁTLAGOK  havi átlag  napi átlag   havi átlag  havi átlag
ÁTLAG (eltelt hónapok alapján) 97 655   3203   93   7600 

* Hónapról-hónapra vezetett statisztikai adatainkat > ezen a linken < éred el.


2013 októberi adatok

2013 októberberében 83 948 civil videót néztek meg a társadalom tagjai a civil videómegosztó jóvoltából.

Szeptemberben naponta tehát 2708 civiljutubos civil videót néztek meg a látogatók a CivilJutub.hu-n, illetve azon a több mint 1500 külső linken, amelyeken egy-egy "civiljutubos" civil videó található.

 

   FÉLÉVES ÁTLAGADATOK - ÖSSZEHASONLÍTÁSKÉPP

 

A 2013-as féléves átlag (2013.01.01. - 06.30.) 91 078 videó-nézés volt havonta.

Napi átlagban, a félév minden napján 3027 volt a videónézések száma. Úgyhogy, míg szeptemberben rekordot döntöttünk, az október átlag alatti volt. Nem sokkal, 10 %-al.

Havi 120 videót tettünk fel átlagosan az oldalra, és a CivilJutub.hu havi átlagos látogatószáma 8803 volt.


 

Elérési adatok magyarázata - 2012-es összesített adatok alapján

 

c) 2012-ben HAVONTA 345 DB – hazai és határon túli – MÉDIÁT értünk el havi videó hírlevelünkkel (a havi számok linkje >> http://tinyurl.com/capxr3d)

 

d) KÜLSŐ LINKEKKEL ELÉRTEK SZÁMA – 300 000: a videónézések száma nem csak az oldalon generálódik, a videónézés-számláló azt is számolja, hogy a CivilJutub.hu-ra mutató külső linkeken lévő videókat hányan nézték meg. 2012-ben 1652 külső link (85 %-ban belinkelt CJ.hu videók) mutatott a CV egy-egy videójára. Ezeken generálódik a videónézések számának 67 %-a – azaz a videnézésekből mintegy 766 000.

Feltételezhetjük, hogy a külső linkeken bonyolódó 766 000 videónézés legalulbecsültebb esetben is 300 000 ember „követte el” – azaz ezekkel a linkekkel érjük el a legnagyobb célcsoportot.

 

ÖSSZEGZÉS 2012: ELÉRT CÉLCSOPORTOK száma így: 104 519 + 7757 + 345 + 300 000 = 412 621 FŐ

 


2012-es szakmai munka rövid összefoglalása - mit, miért, hogyan...

Összefoglaltuk 2012-es tevékenységünk eredményeit egy külön cikkben. Ebben leírjuk azt is, mit, hogy, miért csinálunk, minek, mi az értelme, mi az eredménye :)


TIPP: ha el akarod érni egyszerűen és archívan egy-egy régebbi hónap videóválogatását, írd be a videókeresőbe, mondjuk azt, hogy hrlm1207 - ekkor pl. megkapod a 2012 júliusi hírlevélbe kiemelt hazai szervezetek videóit.


GOOGLE-KERESŐ a CivilJutub-hu-n

Beépítettük a CivilJutub.hu oldalba a Google keresőjét. Ezzel sokféle keresést végezhetsz a civiljutub.hu oldalon. Pl. megadhatsz több szót, és a kereső megkeresi az oldalon, hogy van-e olyan videó, amelyikben mindegyik vagy éppen a legtöbb megadott kifejezés megtalálható... Sokan használják, próbáld ki te is :)


FACEBOOK + TWITTER

a) FACEBOOK + TWITTER LINKEK A VIDEÓK FÖLÖTT: minden videó bal felső sarka fölött FB & TW megosztó linket helyeztünk el

b) FACEBOOK (www.facebook.com/civiljutub) + TWITTER (www.twitter.com/civiljutub) >> ezekre hetente többször kiposztoljuk az általunk legeslegfontosabbnak tartott civil videókat.


TOPVIDEÓK - 2013 OKTÓBER


 
 • video picMeleg szülő fia vagyok... Meleg szemmel 120. - Szimpozion Egyesület...
 • Matyit és Balázst kérdezzük arról, milyen gyerekként megélni a szülő melegségét.

  A "Meleg szemmel" összes eddigi epizódja: http://melegvagyok.hu/videoblog
  Ha tetszik, amit látsz, seg...
 • szavazat  1 Star megnézték: ( 222 ) időtartam: ( 00:09:34 ) feltöltve: 24-10-13
 • kulcsszavak: Szimpozion_Egyesület szimpozion LMBTQ elf...
 
 • video picBemutatkozás - Informatika a Látássérültekért Alapítvány (vide...
 • Informatika a látássérültekért.

  Ennyi a videóleírás, mi hozzátettünk kicsit :)

  ============ CivilJutub.hu információ=============

  INFORMATIKA a LÁTÁSSÉRÜLTEKÉRT ALAP...
 • szavazat  1 Star megnézték: ( 60 ) időtartam: ( 00:02:31 ) feltöltve: 14-10-13
 • kulcsszavak: Informatika_a_látássérültekért_Alapítv�...
 
 • video picGyermekhospice Hangjai találkozó 2013.09.15. - Szemem Fénye Alapít...
 • Hat gyermek, hat történet. Különleges gyermekek ők, akik felnőtteket megszégyenítő bátorsággal beszélnek a valaha gyógyíthatatlannak minősített betegségük tapasztalatairól. Mesélne...
 • szavazat  1 Star megnézték: ( 101 ) időtartam: ( 00:05:05 ) feltöltve: 09-10-13
 • kulcsszavak: Szemem_Fénye_Alapítvány gyermekrák gyer...
 
 • video picMit jelent az OLVASÁS a HAJLÉKTALANOKNAK? - Szilágyi Gyula interjú...
 • Hiv.cím: Szilágyi Gyula interjú - ekulturaTV

  Mit jelent az olvasás a hajléktalanoknak?

  Szilágyi Gyula szociológus, szociális munkással az Ekultura.hu Kulturális Alapítvány első kön...
 • szavazat  1 Star megnézték: ( 58 ) időtartam: ( 00:09:13 ) feltöltve: 19-10-13
 • kulcsszavak: Ekultura.hu_Kulturális_Alapítvány Ekultur...

2013 OKTÓBER legérdekesebb videói


 • II. Örökbefogadott találkozó - Siófoki Állatvédő Alapítvány ...
 • II. Örökbefogadott találkozó 2013. szeptember 14. - Siófoki Állatvédő Alapítvány

  tags by CivilJutub.hu: Siófoki_Állatvédő_Alapítvány Siófoki Állatvédő Alapítvány kutya á...
 • szavazat  1 Star megnézték: ( 26 ) időtartam: ( 00:04:33 ) feltöltve: 04-10-13
 • kulcsszavak: Siófoki_Állatvédő_Alapítvány Siófoki ...
 
 • 20 éves a szombathelyi Kolping Egyesület (videó publikálva: 2013.1...
 • A Martineum Felnőttképző Akadémián ünnepeltek a családok. A szervezet célja továbbra sem változott: segíteni a rászorulókon.

  tags by CivilJutub.hu: Kolping_Egyesület Szombathely év...
 • szavazat  1 Star megnézték: ( 70 ) időtartam: ( 00:01:43 ) feltöltve: 04-10-13
 • kulcsszavak: Kolping_Egyesület Szombathely évforduló ...
 
 
 • Informatikusok tehetséggondozása - CodingClub - Kovách Anton: Agili...
 • A CodingClub szervezésében 2013. 09. 24-én megtartott előadás hanganyaga:

  Előadó: Kovach Anton (SchiwaForce Zrt. vezérigazgatója)
  Cím: Agilitás a gyakorlatban

  Absztrakt:

  - Lojáli...
 • szavazat  1 Star megnézték: ( 84 ) időtartam: ( 02:29:28 ) feltöltve: 04-10-13
 • kulcsszavak: Géniusz_Informatikai_Tehetséggondozó_Egyes...
 
 • A Gyermekétkeztetési Alapítvány ÜZENETE Galkó Balázs tolmácsol...
 • A Gyermekétkeztetési Alapítvány ÜZENETE Galkó Balázs tolmácsolásában.

  ===============CivilJutub.hu információ==================

  GYERMEKÉTKEZTETÉSI ALAPÍTVÁNY

  A Fõváros...
 • szavazat  1 Star megnézték: ( 78 ) időtartam: ( 00:01:14 ) feltöltve: 04-10-13
 • kulcsszavak: Gyermekétkeztetési_Alapítvány GYEA ÜZ...
 
 • Ágota Alapítvány családi napja Szegeden, 2013 szeptember 14-én (...
 • Nem készített a feltöltő leírást...

  CivilJutub.hu PLUSZ:

  Honlapjuk: www.agotaalapitvany.hu

  Egy kis ízelítő:

  Az ÁGOTA® Állami Gondoskodásban Élő és Veszélyeztetett Fiata...
 • szavazat  1 Star megnézték: ( 66 ) időtartam: ( 00:02:19 ) feltöltve: 09-10-13
 • kulcsszavak: Ágota_Alapítvány Ágota állami_gondozot...
 
 • Fegyelmező iskola - Partiszkon Egyesület - Dr. Katona Péter előad�...
 • Honlap: www.partiszkonegyesulet.hu
  Facebook: www.facebook.com/partiszkon

  Nem csak a tiltott drogok drogok...

  tags by CivilJutub.hu: Partiszkon Egyesület Partiszkon Szeged előadás Katona_...
 • szavazat  1 Star megnézték: ( 74 ) időtartam: ( 00:57:51 ) feltöltve: 09-10-13
 • kulcsszavak: Partiszkon Egyesület Partiszkon Szeged el...
 
 • Szellemkép Alkotótábor - 2013 - Pacsa - pancsolás - Szellemkép_Al...
 • videó-csatornájuk YT-on:

  http://www.youtube.com/user/szellemkepTV

  A XIX. Szellemkép Fotográfus és Filmes Alkotótábor 2013. Augusztus 18-25. között került megrendezésre a Zala megyei...
 • szavazat  1 Star megnézték: ( 24 ) időtartam: ( 00:01:19 ) feltöltve: 11-10-13
 • kulcsszavak: Szellemkép_Alapítvány szellemkép tábor...
 
 • SPAR Budapest Maraton 2013 Sajtótájékoztató - Pásztory Dóra, SUH...
 • A feltöltő nem készített leírást...

  PAR Budapest Maraton 2013 Sajtótájékoztató - Pásztory Dóra, SUHANJ! Alapítvány

  Belenéztübk az anyagba, Suhanj Alapítvány, Pásztory Dóra be...
 • szavazat  1 Star megnézték: ( 57 ) időtartam: ( 00:01:11 ) feltöltve: 11-10-13
 • kulcsszavak: SUHANJ_Alapítvány suhanj EGÉSZSÉGMEGŐR...
 
 • Hővédő fólia felszerelésének bemutatása - CSERFA Közhasznú Eg...
 • Hivatalos cím: ENERGIATUDATOSSÁG - energiatakarékosság, energiahatékonyság

  ENERGIATUDATOSSÁG - energiatakarékosság, energiahatékonyság

  tags by CivilJutub.hu: CSERFA_Közhasznú_Egyes�...
 • szavazat  1 Star megnézték: ( 85 ) időtartam: ( 00:18:33 ) feltöltve: 14-10-13
 • kulcsszavak: CSERFA_Közhasznú_Egyesület CSERFA_Egyesü...
 
 • Böjte Csaba - 20 éves a Szent Ferenc Alapítvány - bemutatkozások ...
 • 20 éves a Szent Ferenc Alapítvány: Bemutatkozások

  Böjte Csaba arról beszél, hogy kezdte a pályáját.

  ==================== CivilJutub.hu információ=======(cetyt13)======

  DÉVAI SZEN...
 • szavazat  1 Star megnézték: ( 32 ) időtartam: ( 01:35:32 ) feltöltve: 18-10-13
 • kulcsszavak: Dévai Szent Ferenc Alapítvány Böjte_Csab...
 
 
 • Cigány Himnusz - Zöld az erdő / Polgár Alapítvány Képzőművés...
 • Polgár Alapítvány által meghirdetett képzőművészeti pályázat - pályamű 2013

  Forgatókönyv: Somoskői Tamás
  Rendező: Somoskői Tamás és Seres Richárd
  Segéd dramaturg: Seres Rich...
 • szavazat  1 Star megnézték: ( 56 ) időtartam: ( 00:01:59 ) feltöltve: 24-10-13
 • kulcsszavak: Roma Tehetségsegítő Tanács POLGÁR ALAPÍ...
 

LEIRATKOZÁS vagy agy ADATMÓDOSÍTÁSS[url:leiratkozas]Leiratkozás[/url:leiratkozas]


[url:adatmódosítás]Adatmódosítás[/url:adatmódosítás]


 

LEIRATKOZHATSZ // FELIRATKOZHATSZ

bármikor egy kattintással a hírlevélről.


Csak HAVONTA EGY LEVELET fogunk küldeni >> kérjük, mielőtt esetleg leiratkozna a hírlevélről, gondolja át >> esetleg van-e olyan ismerőse, kollégája, akit érdekelnek a civil szervezetekkel kapcsolatos események >>> és küldje el neki ezt a hírlevelet (benne a feliratkozási linkkel).


CIVILJUTUB.INFO >>> a CivilJutub.hu "szövegerős oldala

CIVILJUTUB.INFO => EZ a CIVILJUTUB.HU (www.civiljutub.hu) civil videómegosztó szövegelős-szövegerős segédoldala. Innen majd letölteni pl. a civiljutub.hu-használattal, vagy a éppen a MovieMaker-használattal kapcsolatos cuccokat...


HASZNOS LETÖLTÉSEK a CivilJutub.hu-val kapcsolatban

Kézikönyv - CivilJutub.hu használati útmutató
Kézikönyv letöltése >>> EGYBEN
Összes hírlevél 2010 márciustól
Civil videómegosztó – interjú a főszerkesztővel - 2010 október
Bemutatkozás - stratégia - tervek - CivilJutub.hu

 

 

 

A CivilJutub.hu működtetését támogatták:

 

 

 

 

 

Partnereink, felhasználóink logói