Megjelent a CivilJutub.hu 2013. NOVEMBERI videó-hírlevele.  Rajtad kívül még több mint 9000-ren (hazai + határon túli civil szervezet, magánszemély, sajtómunkatárs) kapják meg :)

Novemberben lépte át az évi videónézés-szám az egymilliót. Ami azt jelenti, csak 2013-ban már több mint egymillió alkalommal kattintottak rá a társadalom tagjai egy-egy civiljutubos civil szervezeti videóra. Mi ez, ha nem valami? Ezzel együtt, a világ legkisebb költségvetésével dolgozó videómegosztója a CivilJutub.hu civil videómegosztó :( Az elmúlt 3 évben összesen sem volt 0,5 M Ft bevételünk. Működésünk forintügyi alapját így - legnagyobb sajnálatukra - munkatársaink pénzügyi kizsigerelése ;) jelenti. Ehhez képest, egészen jól futunk... ha beütjük pl. a "videómegosztó" kifejezést a GOOGLE-ba, az első húsz találatból 4 db a miénk... (cikk) Mi lenne, ha a pályázatok döntéshozói esetleg pénzt is adnának munkánkhoz? Túl sok "civil találat"?

Pár cím kedvcsinálónak hírlevél-termésből: HOPP: mobil-alkalmazás, mobilapp a gyermekerőszak ellen - UNICEF Mag...  || "A nyolcadik utas a babám" - beszámoló, VIII. Leszbikus Identitáso... || "A KRÉM ITT VAN" - Jótékonyságsziget 2013 - Civilkomp Alapítvány...  || Diószegi ROMA-CSODA  || Miért vannak veszélyben a méhek? 1.rész || Az Élet Menete bemutatófilmje - ÉLET MENETE Alapítvány

Külön figyelmedbe ajánljuk a topvideókat (az egész hírlevél közvetlen, rövidített linkje - http://tinyurl.com/CJ-videovalogatas-2013-11).

 

CivilJutub.hu Hírlevél
2013. NOVEMBER

MENÜ

VIDEÓVÁLOGATÁS - 2013 NOVEMBER
BEMUTATKOZÓ cikkek
KORÁBBI hónapok videó-hírlevelei
CIVILJUTUB.INFO
LETÖLTÉSEK (pl. haszn. útmutató)
leiratkozás vagy adatmódosítás

+ alapszabály & közhasznúsági jelentések

Tisztelt [név] !

2010 júniustól havi egy hírlevelet küldünk ki a magyarországi civil szervezeteknek (EDDIGI HÍRLEVELEK >>> LINKJE), melyekben elküldjük a CivilJutub.hu civil videómegosztón megjelent, AZ ADOTT HÓNAPBAN szerintünk LEGÉRDEKESEBB pár tucat CIVIL VIDEÓ linkjét. Ma a magyar civilek mintegy 400 videót tesznek fel havonta a youtube.com videómegosztóra, mi - többek közt - ezeket tesszük fel a CivilJutub.hu-ra, kicsit felturbózva őket kereső-szempontból. Ezekből válogattuk ki ezt a pár tucatot, melynek a linkjét havonta elküldjük.

2012-es MUNKA > CivilJutub.hu

A civil videómegosztó – 2008 09. 24-ei indulása óta – többféle módszerrel, szisztematikusan dolgozik azért, hogy a civil videómegosztás eszközét felhasználva a TÁRSADALOM SZÉLES RÉTEGEIVEL hatásosan MEGISMERTETESSE CIVIL SZERVEZETEINK TEVÉKENYSÉGÉT. Cikkünkben röviden összefoglaljuk 2012. évi tevékenységünket.

>> BŐVEBBEN <<


KERESŐ-TIPP: ha el akarod érni egyszerűen egy régebbi hónap videóválogatását, írd be a videókeresőbe (oldal teteje), mondjuk azt, hogy hrlm1107 - ekkor pl. megkapod a 2011 júliusi hírlevélbe kiemelt hazai szervezetek videóit.


Rádió interjú a CivilJutub.hu főszerkesztőjével - az interjút az marosvásárhelyi Erdély FM Rádió (www.erdelyfm.hu) készítette 2011. február 4-én. > BŐVEBBEN <<


A CivilJutub.hu Kézikönyv: magyarázatok az oldal használatához képekkel, linkekkel, DE: egyben is letölthetitek , ha úgy jobban esik >>> LETÖLTÉS


HÍRLEVÉL-FELIRATKOZÁS

(KATTINTS RÁ)


LEIRATKOZÁS

vagy

ADATMÓDOSÍTÁS

A CivilJutub.hu Videó-hírlevélről >> ha nem vagy hírlevél közelben ÉS tudod az email-címet, amire kapod a videó-hírlevelet.

a) >>> KATTINTS IDE <<<

VAGY

b) küldj egy mélt, ha nem találod az email-címedet a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

c) AZONNALI LEIRATKOZÁSHOZ - az utolsó videó után találod meg a linket.


IMPRESSZUM

ELÉRHETŐSÉGEINK :

Nádor Tamás – szerkesztő

CivilJutub.hu civil videómegosztó

mobil: 06-30-480-1145

T/F: 06-21-382-9225

(hangfájl-hagyása ezen)

e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

honlap: www.civiljutub.hu

 

A világ legkisebb költségvetésű videómegosztójának - GOOGLE találatai a „videómegosztó”, és a „civil szervezetek videói” kifejezésekre

Novemberben lépte át az évi videónézés-szám az egymilliót. Ami azt jelenti, csak 2013-ban már több mint egymillió alkalommal kattintottak rá a társadalom tagjai egy-egy civiljutubos civil szervezeti videóra. Mi ez, ha nem valami? Ezzel együtt, a világ legkisebb költségvetésével dolgozó videómegosztója a CivilJutub.hu civil videómegosztó :( Az elmúlt 3 évben összesen sem volt 0,5 M Ft bevételünk. Működésünk forintügyi alapját így - legnagyobb sajnálatukra - munkatársaink pénzügyi kizsigerelése ;) jelenti. Ehhez képest, egészen jól futunk... ha beütjük pl. a "videómegosztó" kifejezést a GOOGLE-ba, az első húsz találatból 4 db a miénk... (cikk) Mi lenne, ha a pályázatok döntéshozói esetleg pénzt is adnának munkánkhoz? Túl sok "civil találat"?

1.) GOOGLE találatok „videómegosztó” szóra:

link: https://www.google.hu/#q=vide%C3%B3megoszt%C3%B3&start=0

Eredmény, CivilJutub.hu: 2013-12-03-án - első húsz találatot vizsgálva:

CivilJutub.hu találatai, sorrendben: 10. + 13. + 14. + 17.

Azaz összesen: az első húszból NÉGY találat a civil videómegosztóé.
SZÁZALÉKBAN: első húsz találat 20 %-a a CivilJutub.hu-é a „videómegosztó” szóra.

  FOLYTATÁS, TELJES CIKK >>>


Rövid bemutatkozás: civil videómegosztó, CivilFilm Egyesület – 2013. november

MOTIVÁCIÓ

2007 - mintha sokan azt gondolnák: a civil szervezetek „semmi érdemlegeset” nem művelnek, „fölöslegesek”. ÖTLET: ne magyarázgassuk, MUTASSUK MEG: HÁNYFÉLE MÓDON TESZNEK a CIVILEK a társadalom jobbításáért.

  CÉL

Íme, a CIVIL VIDEÓMEGOSZTÓ (CV), ahol konkrétan BE TUDJUK MUTATNI, szervezeteink mit tesznek egy igazságosabb társadalomért.

Mert - gondoltuk -, a CIVIL TEVÉKENYSÉG BEMUTATÁSÁNAK - a mai „TV-, VIDEÓ-világban” - tán a leghatékonyabb ESZKÖZE épp a VIDEÓ, amely egyszerre meg ütősen tartalmazza mindazokat az információkat (kép, hang, emóció), amelyek segítségével MEGRAGADHATÓ AZ EMBEREK FANTÁZIÁJA.

  KÜLDETÉS

A társadalmilag sérülékeny csoportok integrációja érdekében a TÁRSADALOM TAGJAINAK GONDOLKODÁSMÓDJÁN KELL VÁLTOZTATNI: azt kell BEFOGADÓVÁ tenni - ehhez az emberek fantáziáját kell megragadni.

 FOLYTATÁS, TELJES CIKK >>>


HAVI STATISZTIKA & annak értelme - CivilJutub.hu - 2013

A mára több mint 11 000 civil videót tartalmazó, és évi 1,1 millió videónézést produkáló civil videómegosztó (CivilJutub.hu) teljesítményének lényege az, hogy - a videómegosztás hatékony eszközét alkalmazva - megismerteti a civil szervezetek által "termelt" anyagi, szellemi, szolgáltatási stb. javakat a társadalom tagjaival. Ezzel segíti a társadalom tagjainak a civil javakhoz  való hozzáférését, egyúttal "összehozza" a társadalom tagjait a civil szervezetekkel.

Hogy ez a lehető legegyszerűbben, leggyorsabban megtörténhessen, a civil videómegosztó rendszere, egyszerű, mint a szög. Arra törekszünk, hogy a civilek és a társadalom tagjainak videókon keresztüli megismerkedését egyszerű, "egyablakos" rendszerben (minden lényegi információt egy videó alá hordva) valósítsuk meg. Ezt szolgálják a keresőszempontú, videó-gazda szervezetre jellemző videó-szövegezés és a mintegy 4000 videó alatt megtalálható videóleírások (szervezeti szókészlet, elérhetőségek stb.).

A két fő célcsoport tehát a civil szervezetek és a társadalom tagjai, a feladat pedig egymás elérésének, megismerésének hatékony előmozdítása.

Számok és értelmük

E teljesítmény mérésére az alábbi táblázatban használt mutatószámokat használjuk.

Legfontosabb ezek közül a videónézések száma (pl. egy hónapban naponta átlagosan hány CivilJutub.hu videót néztek meg a társadalom tagjai).

A videónézések egyharmada az oldalon zajlik - ami azt jelenti, hogy valaki felkeresi a CivilJutub.hu honlapot, és ezen böngészve civil szervezetek videóit nézi meg. E módon átlagosan 100 - 110 000 embert érünk el évente.

A videónézések kétharmada arról az 1500-1600 url-ről, linkről (blogban, hírben stb. lévő linkek) érkezik, amelyeken megtalálható a CivilJutub.hu egy-egy videójának linkje. Ez havonta átlagosan 60 000 videónézést jelent.

A CivilJutub.hu civil videómegosztón átlagosan 3-3,5 videót néz meg egy-egy látogató, azaz évente 350 - 400 000 videót néznek meg az oldalra közvetlenül látogatók.

Az évi átlag 1,1 millió videónézésből így 700 - 750 000 külső linkekről érkezik tehát. A 750 000 külső linkről érkező videónézést 400 - 500 000 ember produkálja.

ELÉRÉSEK SZÁMA:  a CivilJutub.hu videómegosztóval és a CivilJutub.hu-ra mutató 1600 videó-link segítségével tehát évente legalább 400-500 000 embert érünk el a társadalom tagjai közül.

2011 ősze óta a civil videómegosztó önkéntes munkában működik. Ha tudsz olyan pályázati forrást, ahol 90 - 100 %-os pályázatokkal esetleg lehet nyerni, szólj lécci (nadortamas K civiljutub.hu :)


ÖSSZESÍTETT ADATOK* - 2013. 01. 01. - TÁRGYHÓNAP (NOVEMBER) VÉGÉIG

  Megnézett videók száma összesen - 2013.01.01-től az adott hó végéig NAPONTA MEGNÉZETT VIDEÓK SZÁMA - 2013.01.01-től az adott hó végéig CivilJutub.hu-ra feltett videók száma - 2013.01.01-től az adott hó végéig Látogatószám  - 2013.01.01-től az adott hó végéig
összesen       (adott hó végéig) 1 084 572   3240 1038   80 652  
         
 ÁTLAGOK  havi átlag  napi átlag   havi átlag  havi átlag
ÁTLAG (eltelt hónapok alapján) 98 597   3240   94   7332 

* Hónapról-hónapra vezetett statisztikai adatainkat > ezen a linken < éred el.


2013 NOVEMBERI adatok

2013 novemberében összesen 108 027 civil videót néztek meg a társadalom tagjai a civil videómegosztó jóvoltából.

Novemberben tehát naponta 3601 civiljutubos civil videót néztek meg a látogatók a CivilJutub.hu-n, illetve azon a több mint 1500 külső linken, amelyeken egy-egy "civiljutubos" civil videó található.

   FÉLÉVES ÁTLAGADATOK - ÖSSZEHASONLÍTÁSKÉPP

A 2013-as féléves átlag (2013.01.01. - 06.30.) 91 078 videó-nézés volt havonta.

Napi átlagban, a félév minden napján 3027 volt a videónézések száma.

Havi 120 videót tettünk fel átlagosan az oldalra, és a CivilJutub.hu havi átlagos látogatószáma 8803 volt.


 

Elérési adatok magyarázata - 2012-es összesített adatok alapján

 

c) 2012-ben HAVONTA 345 DB – hazai és határon túli – MÉDIÁT értünk el havi videó hírlevelünkkel (a havi számok linkje >> http://tinyurl.com/capxr3d)

 

d) KÜLSŐ LINKEKKEL ELÉRTEK SZÁMA – 300 000: a videónézések száma nem csak az oldalon generálódik, a videónézés-számláló azt is számolja, hogy a CivilJutub.hu-ra mutató külső linkeken lévő videókat hányan nézték meg. 2012-ben 1652 külső link (85 %-ban belinkelt CJ.hu videók) mutatott a CV egy-egy videójára. Ezeken generálódik a videónézések számának 67 %-a – azaz a videnézésekből mintegy 766 000.

Feltételezhetjük, hogy a külső linkeken bonyolódó 766 000 videónézés legalulbecsültebb esetben is 300 000 ember „követte el” – azaz ezekkel a linkekkel érjük el a legnagyobb célcsoportot.

 

ÖSSZEGZÉS 2012: ELÉRT CÉLCSOPORTOK száma így: 104 519 + 7757 + 345 + 300 000 = 412 621 FŐ

 


2012-es szakmai munka rövid összefoglalása - mit, miért, hogyan...

Összefoglaltuk 2012-es tevékenységünk eredményeit egy külön cikkben. Ebben leírjuk azt is, mit, hogy, miért csinálunk, minek, mi az értelme, mi az eredménye :)


TIPP: ha el akarod érni egyszerűen és archívan egy-egy régebbi hónap videóválogatását, írd be a videókeresőbe, mondjuk azt, hogy hrlm1207 - ekkor pl. megkapod a 2012 júliusi hírlevélbe kiemelt hazai szervezetek videóit.


GOOGLE-KERESŐ a CivilJutub-hu-n

Beépítettük a CivilJutub.hu oldalba a Google keresőjét. Ezzel sokféle keresést végezhetsz a civiljutub.hu oldalon. Pl. megadhatsz több szót, és a kereső megkeresi az oldalon, hogy van-e olyan videó, amelyikben mindegyik vagy éppen a legtöbb megadott kifejezés megtalálható... Sokan használják, próbáld ki te is :)


FACEBOOK + TWITTER

a) FACEBOOK + TWITTER LINKEK A VIDEÓK FÖLÖTT: minden videó bal felső sarka fölött FB & TW megosztó linket helyeztünk el

b) FACEBOOK (www.facebook.com/civiljutub) + TWITTER (www.twitter.com/civiljutub) >> ezekre hetente többször kiposztoljuk az általunk legeslegfontosabbnak tartott civil videókat.


TOPVIDEÓK - 2013 november


 • HOPP: mobil-alkalmazás, mobilapp a gyermekerőszak ellen - UNICEF Mag...
 • Hiv.cím: Így működik a HelpAPP alkalmazás by UNICEF Magyar Bizottság

  http://unicef.hu/-/mobillal-az-eroszak-ellen

  Az UNICEF Magyar Bizottság a világon elsőként fejlesztett ki egy olyan...
 • szavazat  1 Star  megnézték: ( 141 )    időtartam: ( 00:03:46 )   feltöltve: 31-10-13
 • kulcsszavak: UNICEF_Magyar_Bizottság UNICEF Magyar gyerek gyermek erőszak gyermekerő...
 
 • Miért vannak veszélyben a méhek? 1.rész
 • A GreenPeace szakértői adnak felvilágosítást arról, hogy milyen válságot okozhat a globális méhválság és mi a megoldás.http://mehpusztulas.hu/www.facebook.com/neoworldmediawww.neoworldtv...
 • szavazat  1 Star  megnézték: ( 48 )    időtartam: ( 00:03:53 )   feltöltve: 13-11-13
 • kulcsszavak: Neo World Media , Neo World Tv
 
 • "A KRÉM ITT VAN" - Jótékonyságsziget 2013 - Civilkomp Alapítvány...
 • Riportfilmünk a 2. nemzetközi Jótékonyságszigeten készült. (2013)

  Jótékonyságsziget, Jótékonyság újság, civil-partnerség konferencia közreműködői
  Szervező: Civilkomp Alapítv ...
 • szavazat  1 Star  megnézték: ( 68 )    időtartam: ( 00:04:19 )   feltöltve: 06-11-13
 • kulcsszavak: Civilkomp_Alapítvány Civilkomp Alapítvány Jótékonyságsziget Jótékon...
 
 • Diószegi ROMA-CSODA (Hetednapon, Mentőcsónak) - 2013.11.09.
 • CivilFilm Egyesület "romapozitiv" youtube-videócsatornájáról

  Eredeti cím: Nem játékgépeznek többé a cigányok
  forrás: indavideo.hu - 2013.11.09.

  „Ha akarnak valami csodát látni,...
 • szavazat  1 Star  megnézték: ( 64 )    időtartam: ( 00:24:57 )   feltöltve: 09-11-13
 • kulcsszavak: Diószeg Pisti romániai_cigány roma cigány Kőszegi_Edit Szuhay_Péter ...
 •  
 
 • Az Élet Menete bemutatófilmje - ÉLET MENETE Alapítvány
 • 2002-ben lelkes fiatalok és művészek megalapították a magyarországi Élet Menetét.

  Az első alkalommal alig néhányan csatlakoztak a csendes megemlékezéshez, 2012-ben több mint húszezr...
 • szavazat  1 Star  megnézték: ( 32 )    időtartam: ( 00:03:17 )   feltöltve: 25-11-13
 • kulcsszavak: ÉLET_MENETE_Alapítvány élet-menete Emlékezés_Napja megemlékezés zsid ...
 •  
 • "A nyolcadik utas a babám" - beszámoló, VIII. Leszbikus Identitáso...
 • "A nyolcadik utas a babám" - beszámolunk a VIII. Leszbikus Identitások Fesztiváljáról.

  Eredeti cím: Meleg szemmel 121. - VIII. LIFT

  A "Meleg szemmel" összes eddigi epizódja: http://mel...
 • szavazat  1 Star  megnézték: ( 89 )    időtartam: ( 00:10:15 )   feltöltve: 12-11-13
 • kulcsszavak: Szimpozion_Egyesület szimpozion Leszbikus_Identitások_Fesztiválja leszbiku...

2013 november legérdekesebb videói


 • Napfényes Fesztivál - Családi programok - Napfényes Élet Alapítv...
 • X. Napfényes Fesztivál - Egy nap, amely biztosan az egészségről szól ! Tizedik születésnapját ünnepli a Városligetben a Napfényes Fesztivál, és az ünnepi alk...

  szavazat  1 Star  megnézték: ( 48 )    időtartam: ( 00:03:10 )   feltöltve: 12-11-13
 • kulcsszavak: NAPFÉNYES_ÉLET_ALAPÍTVÁNY napfényes napfényes_élet harmónia fesztiv ...
 
 • video pic
 • Mit jelent aktívnak lenni a zsidó közösségben - Büchler Tomi - H...
 • A Haver Informális Zsidó Oktatási Közhasznú Alapítvány elsődleges célja a társadalomban meglévő, a zsidósággal kapcsolatos tévhitek eloszlatása. Hiszünk abban, hogy a gondolkodó és ...
 • szavazat  1 Star  megnézték: ( 104 )    időtartam: ( 00:07:30 )   feltöltve: 09-11-13
 • kulcsszavak: Haver Informális Zsidó Oktatási Közhasznú Alapítvány Haver_Alapítvány ...

 

 • "Privát fényképhasználat"... Bán Dávid - Haver Alapítvány (vi...
 • A Haver Informális Zsidó Oktatási Közhasznú Alapítvány elsődleges célja a társadalomban meglévő, a zsidósággal kapcsolatos tévhitek eloszlatása. Hiszünk abban, hogy a gondolkodó és ...
 • szavazat  1 Star  megnézték: ( 89 )    időtartam: ( 00:07:41 )   feltöltve: 09-11-13
 • kulcsszavak: Haver Informális Zsidó Oktatási Közhasznú Alapítvány Haver_Alapítvány ...
 
 • Kívülállók, bűnmegelőzési film - werkfilm - Forrás Gyermek- é...
 • A Fiatal Művészekért Alapítvány és a Forrás Gyermek- és Ifjúságvédő Alapítvány bűnmegelőzési filmet forgatott „Kívülállók" címmel.

  A film megpróbál miérteket, ok-okozati ...
 • szavazat  1 Star  megnézték: ( 70 )    időtartam: ( 00:08:08 )   feltöltve: 09-11-13
 • kulcsszavak: FORRÁS GYERMEK- ÉS IFJÚSÁGVÉDŐ ALAPÍTVÁNY gyerek gyermek bűnmegelőz...
 
 • Állam, egyház szétválasztás - Van3! A Magyar Szekuláris Egyesül...
 • A Magyar Szekuláris Egyesület elnökének beszéde az állam és egyház szétválasztása és az ideológiailag semleges oktatás fontosságáról a Van3! rendezvényen 2013. október 27-én.

  ta...
 • szavazat  1 Star  megnézték: ( 68 )    időtartam: ( 00:05:14 )   feltöltve: 06-11-13
 • kulcsszavak: Magyar_Szekuláris_Egyesület Szekuláris_Egyesület egyház államvallás ...
 
 • A festészet alapjai tanfolyam - festőtanfolyam - Napfényes Élet Al...
 • Ez a tanfolyam egy igazi festőtanfolyam tubusos festékekkel, palettával, színek keverésével. A tanfolyamon a hallgatók megismerkednek a színtan alapjaival, az akrilfestés technikájával, és...
 • szavazat  1 Star  megnézték: ( 71 )    időtartam: ( 00:01:16 )   feltöltve: 06-11-13
 • kulcsszavak: Napfényes_Élet_Alapítvány Napfényes Élet Alapítvány festészet fest...
 
 • Sepsiszentgyörgyiek a spanyol kulturával ismerkedtek - Zöld Nap Egy...
 • Megjelenés ideje: 2013.10.08.

  2013 október 1-én, Gema Puerma Castillo spanyol fiatal, a Zöld Nap Egyesület EVS önkéntese a Civilek Háromszékért Szövetség (CIVEK) meghívásának elege...
 • szavazat  1 Star  megnézték: ( 106 )    időtartam: ( 00:41:22 )   feltöltve: 30-10-13
 • kulcsszavak: Zöld Nap Egyesület www.zoldnap.info Ráduly_Attila Zöld _Nap _Egyesület...
 
 • Egy éve kezdte meg munkáját a Gézengúz Alapítvány a XXII. kerü...
 • Önkormányzati delegáció látogatott a kerületünkben (22. kerület - CJ.hu megjegyzés)egy éve működő Gézengúz Alapítványhoz.
 • szavazat  1 Star  megnézték: ( 62 )    időtartam: ( 00:04:44 )   feltöltve: 30-10-13
 • kulcsszavak: Gézengúz_Alapítvány Gézengúz gyerek budafok gyerekvédelem játék s..

 

 • Egy kriminológus a szexmunkáról - Dr Tamási Erzsébet beszéde
 • A beszéd elhangzott a Szexmunkások Érdekvédelmi Egyesülete és a Magyar Nők Szövetsége által a következp címen szervezett rendezvényen: "Nemzetközi k...
 • szavazat  1 Star  megnézték: ( 15 )    időtartam: ( 00:21:14 )   feltöltve: 02-12-13
 • kulcsszavak: TÁRSASÁG a SZABADSÁGJOGOKÉRT személyes adatok Adatvédelem és Információ...
 
 • Meghívó - Élet Menete Alapítvány családi napja - 2013. december ...
 • Chanuka és Karácsony között ezen a szép vasárnapi napon, szeretettel várunk minden érdeklődő családot.

  A belépés feltétele, minimum 1 gyermek (vagy a terhes kiskönyv :-) bemutatása...
 • szavazat  1 Star  megnézték: ( 26 )    időtartam: ( 00:00:16 )   feltöltve: 25-11-13
 • kulcsszavak: ÉLET_MENETE_Alapítvány élet-menete Emlékezés_Napja megemlékezés zsid ...
 •  
 
 • Könyvbemutató Várpalotán az Írisz Nőegyesületben ( Ilona Lakato...
 • 2013, november 20-án 17.00 kor került sor verseskötetem bemutatójára a Krúdy Gyula könyvtárban. A Várpalotai Írisz Nőegyesület meghívása nagy öröm volt számomra. Kedves Olvasóim! Él...
 • szavazat  1 Star  megnézték: ( 23 )    időtartam: ( 00:07:39 )   feltöltve: 21-11-13
 • kulcsszavak: könyvbemutató,Gwendin,Írisz Nőegyesület,Ilona Lakatos,vers,
 •  
 
 • Mégis lesz sípálya a Normafán??
 • https://www.facebook.com/neoworldmediawww.neoworldtv.hu
 • szavazat  1 Star  megnézték: ( 45 )    időtartam: ( 00:02:01 )   feltöltve: 13-11-13
 • kulcsszavak:
 •  
 
 • Mozaik Adománybolt
 • www.neoworldtv.hu
 • szavazat  1 Star  megnézték: ( 50 )    időtartam: ( 00:03:30 )   feltöltve: 13-11-13
 • kulcsszavak: Neo World Media , Neo World Tv
 •  
 

 


LEIRATKOZÁS vagy ADATMÓDOSÍTÁSS[url:leiratkozas]Leiratkozás[/url:leiratkozas]


[url:adatmódosítás]Adatmódosítás[/url:adatmódosítás]


 

LEIRATKOZHATSZ // FELIRATKOZHATSZ

bármikor egy kattintással a hírlevélről.


Csak HAVONTA EGY LEVELET fogunk küldeni >> kérjük, mielőtt esetleg leiratkozna a hírlevélről, gondolja át >> esetleg van-e olyan ismerőse, kollégája, akit érdekelnek a civil szervezetekkel kapcsolatos események >>> és küldje el neki ezt a hírlevelet (benne a feliratkozási linkkel).


CIVILJUTUB.INFO >>> a CivilJutub.hu "szövegerős oldala

CIVILJUTUB.INFO => EZ a CIVILJUTUB.HU (www.civiljutub.hu) civil videómegosztó szövegelős-szövegerős segédoldala. Innen majd letölteni pl. a civiljutub.hu-használattal, vagy a éppen a MovieMaker-használattal kapcsolatos cuccokat...


HASZNOS LETÖLTÉSEK a CivilJutub.hu-val kapcsolatban

Kézikönyv - CivilJutub.hu használati útmutató
Kézikönyv letöltése >>> EGYBEN
Összes hírlevél 2010 márciustól
Civil videómegosztó – interjú a főszerkesztővel - 2010 október
Bemutatkozás - stratégia - tervek - CivilJutub.hu

 

 

 

A CivilJutub.hu működtetését támogatták:

 

 

 

 

 

Partnereink, felhasználóink logói